- 22 Ağustos 2016
- 552
- 1.447
- Konu Sahibi idilbilgeasya
Evet, bu da büyük bir problem ilişkimizde. Görmezden geldim onu çok sevdiğim için hep. Bir de evliliğe filan hâlâ hiç sıcak bakmadığım için aldırmadım. Ayrılalı uzun zaman oluyor ama leş gibi bir evlilik geçirdiğim için evliliğe inancım sıfır. Çocuk da isteyemiyorum hiç. Akışına bıraktım ama akışı bu şekilde gelişti maalesef. Zaten bir problem farklı sektörlerde çalışmamız, bir diğeri ciddilesirse çocuk, bir diğeri de bu tanıştırma meselesi ama em fazla canımı sıkan sonuncusu oldu açıkçası. Zaman zaman evlilikten bahsediyorduk. Ailesine "Sizin istediğiniz gibi birisiyle evlenmek zorunda değilim, hazırlıklı olun." minvalinde konuştuğunu söylüyordu son zamanlarda.
Turizm sektörü de olsa ben yine çok yakıştıramadım. Sizin yazlariniz rahat geçecek gezmek isteyeceksiniz onun ise en yoğun olduğu dönem. Ayrıca kışın ne yapıyor boş mu duruyor? Ben erkeğin çalışanını severim ne olursa olsun, evde emekli gibi yatan adam bayar beni.
Ayrıca turizm sektöründe çalışan ne kadar arkadaşım varsa hiçbiri ilişki konusunda dikiş tutturamadılar. Bir arkadaşım rehber olarak çalışıyordu eşi akademisyen, eşi ayrı şehirde kendi ayrı şehirde kaldı. Eşinin tatilleri hep tek geçerdi arkadaşım ise her Allah'ın günü çalışırdı ne o vazgeçti işinden ne de eşi. En sonunda boşandılar .