Erkek İnfertilitesi Hiç ilişkisi olmamış kız...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

honoywono

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2021
12
0
1
26
benim kafam cidden aşırı karışık ve ne yapacağımı şaşırdım yaa. 22 yaşımdayım ve bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. Babamla çok fazla sorun yaşadım doğduğumdan beri ve erkeklere güvenmiyorum ve pek fazla yaklaşamıyorum. Bu sebeple olmadı. Ama artık çok netim olsun istiyorum. 22 yaşına kadar sadece flörtler ile takılamaz bir kız. Neyse işte şu an biriyle görüşüyorum ve başta her şey çok iyiydi, çok ilgiliydi günden güne azaltmaya başladı ben de ilgi gösterdikçe. Bilerek yapıyor şu an beni kendi üstüne çekmeye çalışıyor. Lütfen bana kaçan kovalanır olmuş o toxic işi bitir filan ya da şu an kaçtığı için böyle hissediyorsun da demeyin çünkü bitirmek istemiyorum. Gerçekten olumlu bir sonuç almak istiyorum. Kararımı verdim ve hiçbir şeyden korkmuyorum. Üzülebilirim ama yaşamak istiyorum onunla. İlk defa böyle hissediyorum. Seviyorum. Konuşmalarından onun da istediğine eminim. Ama tipik erkek hareketi kendine yaklaştırmaya çalışıyor. Sabırsızım cidden. onun da yeniden baştaki gibi olmasını istiyorum. Çok ilgili biri aslında ama şu an roller değişti işte. Geri çevirmek için rolü kendime ne yapmalıyım. Yazmayın demeyin lütfen çünkü ben yazarım yani:) Başka bir şey gerek ama ne olduğunu bilmiyorum. Fikri olan var mı?

İlgini kesip geri adım atınca ne oluyor diye şaşırır.. Erkeklere fazla ilgi sevgi gösterirsen direk soğuyorlar...

Yaz de ki senden hoşlanıyorum. Ve bana bu kadarı yetmiyor.

22 yaşına kadar sadece flörtler ile takılamaz bir kız.
He yani görev yerine getirilsin böyle olmaz diyorsun :). O zaman hallet ve mission completed olsun.
Kararımı verdim ve hiçbir şeyden korkmuyorum. Üzülebilirim ama yaşamak istiyorum onunla. İlk defa böyle hissediyorum. Seviyorum.
Madem hiçbir şeyden korkmuyorsun o zaman açık açık söyle ben böyle böyle hissediyorum diye. Ama yok hem direkt söylemiyim hemde anlasın diyorsan o zaman yem at tuzak kur hallet işi işte

Olumlu sonuç almak mi ? İyi de almayacaksin ...
Ve tipik erkek hareketi yaklaştırma taktığı filan değil o açık ve net bı şekilde AŞIK DEGİL SİZE SİZİ SEVMİYOR

Gene buradada konuyu erkek infertilitesi kısmına açmışsında aceba gene farklı bir başlıkla bdv kısmına açsan nasıl olur??

İlgisiz kelimesinin sizin için anlamı ne?
Nasıl ilgisiz
Şimdi adamın işi gücü vardır işi olmasa bile her insanın kendi vakti olmalı sürekli sizinle olamaz zaten de

her çözüme yok yok diyorsunuz siz de
E siz yazmaya devam edin o zaman sanki leke çıkarmak için ne yapabilirim olumlu sonuç almak istiyorum tarzı bir soru sormuşsunuz

bir insan sevmiyorsa sevmiyordur

nasıl ki ama yaa... aklıma hiçbir şey gelmiyorr

Leke çıkarmak için ne yapabilirim??? şunu derseniz yapmam bunu derseniz etmem hayıııır onuda yapmam yapmamda yapmam amaaaa lekede çıksın istiyorum yyiiiaaaaa
bana olumsuz konuşmayın. ne yaptığımı gayet farkındayım. sinirlenip ne halin varsa gör diyicem ama o olsun da istemiyorum.

Olumlu sonuç almak mi ? İyi de almayacaksin ...
Ve tipik erkek hareketi yaklaştırma taktığı filan değil o açık ve net bı şekilde AŞIK DEGİL SİZE SİZİ SEVMİYOR
o zmn neden sürekli beni kontrol ediyor, insan sevmediğinin ne yaptığını neden merak etsin ki, ben etmem. ki daha aşık değil denecek bir şey yaşamadık. o kdr vakit geçmedi bile, ortak yaşanmışlığımız fazla olmadı. ben acelecilik yapıyorum işte ilk defa birinden ciddi anlamda hoşlandım ve vazgeçmek istemiyorum köt bir şey yapmadıgı sürece. belkide elimdeki şansı acelecilik yaparak yok ediyorum.

baştan herşey harika iken nasıl böyle oldu anlamadım. günde en az 4 5 saat konusuyorduk sorun mu var dedim yok diyor bende ne yapacağımı şaşırdım

buradaki tel çözüm onu da ilgisiz bırakmak ou da ben yapamıyorum . her çözüm diye bir durum yok ki:)

nasıl ki ama yaa... aklıma hiçbir şey gelmiyorr
Benim anladığım sonu kötüde bitse bir birliktelik yaşamak istiyorsun değil mi?
O zaman tıpkı erkeklerin yaptığı gibi yap işte. Hani diyorlar ya gelsene film izleyelim hem patlamış mısırda yeriz sohbet ederiz . Birlikte temizlik yapalım mı gel bana yardım et . Yaa sen benim evimi görmemiştin gel odalarımı eşyalarımı göstereyim . Yaa gelsene birlikte kitap okuruz . Gelsene birlikte sanat tarihini konuşuruz . Gelsene yiiaaa gelsene gel işte be gel

bana olumsuz konuşmayın. ne yaptığımı gayet farkındayım. sinirlenip ne halin varsa gör diyicem ama o olsun da istemiyorum.
Olumsuz konuşma değil mizah yaptık orada ama haklılık payı var sende kabul et. Birde burada konu açılıyorsa her türlü yoruma maalesef açık olmalısın. Ayrıca bu durum senin canını sıktıysa yapmam bir daha tamam bazıları gibi zeytinyağlık yapmaya gerek yok hatalıyken .

tmm kusura bakmayın ben biraz fevri davrandım

aahahhaha yok aslında tam olarak gelsin diye atlamıyorum tabii ki ama demek istediğinizi anladım:) ya ben sabredemiyorum sabırsız davrandığım iin de darlıyorum o da geri çekiyor kendini sanırım. yoksa ortada hiçbir sorun yok. bende abartmış olabilirim belki hatta:) ama sanırım sabretmem lazım

:) :). Yani eğer yapabiliyorsan sabret çünkü ya benim dediğim gibi olacak yada başka yol görünmüyor :).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…