gözler kahve , boy 164@27.01 Ama ben tahmin edecektim yaaa , gerçi yaklaşmışım. Boyuna göre kilonda yerindedir şimdi senin . Imhh kumralsın birde. Gözlerin kahverengi (onu neye göre attım ben de bilmiyorum) Bence sexüsün
sadece parmakları degıl dırsekten aşağısı uzun onunbence sen 25-30 yaş aralığında koyu saçlı ela gözlü, 1,60-1,70 arası ince yapılı birisin.
bir de ince uzun parmaklı ellerin varmış gibi geliyor ama neden öyle geliyor hiçbir fikrim yok
Minyonluk sexülüğe engel değil , sexüymüşsün işte bildim ben onugözler kahve , boy 1641,70 ustunu duydukca sınırım bozuluyor..
sahte sarısınım ama özünde buğday-kumral.. obumla kılom orantılı sayılır hatta zayıfım.. sexü müyümdudaklarım dombul dombul sexü hatun dıyollaa ama ben kendımı cocuk gbı bulurum pek minyonum..
ayrıca senı sevıyorummmsenı tanıtacaktım ama gec kaldım...
sadece parmakları degıl dırsekten aşağısı uzun onun
klavye basında oyle vakıt gecırıyorkı ellerı uzadı
Burda merak edip de bir türlü canlandıramadığım kişilerden birisi de sensin
Imh Ne zayıf ne kilolu etine dolgun , 1.70 lerde bir boy , dalgalı saç , kumral , gözler konusunda hiç fikrim yok .
Sanki hayalimde ki kadın profilini anlatıyorum ha , bu kadar mı kötü olur ya ?
Bilemedim dukacım kestiremiyorum bir türlü
Şimdiii...
Boy 1,72 oradan ikiniz de tutturamadınız. @Anti Depresan şu an değil ama senelerce kızıldı saçım, gidiş yolundan puan verdim.Duka Tesla saçım belimde ve düz Dövme(leri)m var ama oradan tam isabet olmuş
Zayıf değilim, "ay evet çok zayıfım" yazmak isterdi gönül ama maalesef değilim
Dili uzun olmayanları kk ya almıyolar zatenMinyonluk sexülüğe engel değil , sexüymüşsün işte bildim ben onuBende seni seviyorum
Dilim de uzundur birazcık , estetik yaptırmayı düşünüyorumSexü şey seni
Ben de pek beceriksiz olunca daha da zor oluyor tahminTahmin edilmesi zor biriyimmarilyn monroe iyi ama bu konuda yarı yarıya bilmişti beni :)
Sen de benim gözümde dalgalı kahverengi saçlı, ela-kahverengi gözlüsün. Çok ince olduğunu yazmışsın ama benim kafamda çok ince değilsin
duka yı bende tahmınde zorlandım. azcok profıl fotosundan etkılenıyorum sankı , tahmınımı kolaylastırıyor..Pehh bir dövmeyi tutturmuşum...Zaten ben çok kötüyüm bu konuda :)
Sen de beni yaz bakim :)
1.67 boylarında esmer ve zayıf bir bagyansinnnbenide yorumlayın bayıldım bu topiğee..nasıl etiketlicem ayol tahmin etmek istediklerim var..
Dili uzun olmayanları kk ya almıyolar zaten
ahanda profılımdekı gacı gbıyım , çikinnnnn
duka yı bende tahmınde zorlandım. azcok profıl fotosundan etkılenıyorum sankı , tahmınımı kolaylastırıyor..
duka yı bende ;
165-168 mx. boy , ten esmere yakın kumral , hafıf balık etlı , gülümsemeyınce asık surat , gülünce aydınlanan ortası olmayan bırı gbı geldı. bohem takılan bı hatun.. cok salladım ama nolursa olsun değişmicek sanırım gözümde görüntü
esmerlik doğru, saçlar çakma kızıl, gözler doğru ama boyy 1 63 ve azıcık kıyısından köşesinden etine butuna dolgun bir bayanım eee sekside olduğumu söylerler1.67 boylarında esmer ve zayıf bir bagyansinnngozlerin kayferengi
Tahmin ediyoz aplaaaaPişşştttttt noluyor bakalım
ben haftasonu bohemlıgınden bahsetmıstım belkiAhahh biraz asık suratlı durduğum doğru bak sinirlendiğimde gözlerimden ateş çıkar hattaBohem yaşamak da isterdim ama pff nerede 9-6 ofis çalışanıyım :/
Sen de zayıf bir hatun olduğunu yazmışsın ben de bundan mı etkilendim bilmiyorum ama böyle incecik bir tip canlanıyor kafamda. Elleri, bilekleri böyle kemikleri biraz çıkmış - ki ben öyle elleri severim- elmacık kemikleri de biraz çıkık ve sarışınsın benim gözümde :)
hanım aplam yaaa..Pişşştttttt noluyor bakalım
Hoşgeldin hanım , biz de sohbet ediyorduk arkadaşlarla , açıklayabilirimPişşştttttt noluyor bakalım
Tahmin ediyoz aplaaaa
Sen de sarı saçlı beyaz tenli uzun boylu fit vücutlu bi bagyansinn
ben haftasonu bohemlıgınden bahsetmıstım belki
ayy kemık bagısı yapmak istıyorum hıc sormazayıflıktan bıleklerım ince..
elmacık kemıklerımmı yuh artık sana.. kaynanam bayılır elmacık kemıklerım cıkık gulunce cok guzel oluyo dıye
al sana 5 puannn
hanım aplam yaaa..
nıckini sevdıgım..
sende 160 boylarında , hafifi balık etlı , güzel mı guzel , kibarmı kibar , sarısın nazık bır hatunsun
Hoşgeldin hanım , biz de sohbet ediyorduk arkadaşlarla , açıklayabilirim
Hoş buldum lindacım sağol,tabiki bak güzel şeyler yaz küserim sonra oynamam
Et bakalım dermişim
Saç tam isabet,fit olduğum oda bir gerçek değilmiboyda pek olmadı
Boy yaklaştın,balık etli değilim ama biraz kilo aldım ama oda menapoz devresşndeyim yani yoksa 58 kiloyumkibarım nazikim estimide gürlerim
Hoş buldum lindacım sağol,tabiki bak güzel şeyler yaz küserim sonra oynamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?