- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
- 448
Ben de pigmeyim :) senden daha pigme bile olabilirim, boyun kacti?Cui Bono sen ne kadar 171 boy desende gozumde max. 165 boy..
Siyaj sac beyaz ten haylaz yaramaz bikiz..
Yahu bu kk da herkes 170 ustude bir benmi pigmeyim..
hayır Türk standartına gore normalım de kk ya mubarek 170 üstü kaydoluyo sankı..Ben de pigmeyim :) senden daha pigme bile olabilirim, boyun kacti?
Boyum 160 baya pigmeyimhayır Türk standartına gore normalım de kk ya mubarek 170 üstü kaydoluyo sankı..
boyum 1,64..
vargasabreu
162-164 arası saclar koyu gozler koyu , orta şeker , zayıfca bıhatun...
bana da sen fotondaki hatun gibi birisin gibi geliyiiii.. : ))
Burda merak edip de bir türlü canlandıramadığım kişilerden birisi de sensin
bence sen 25-30 yaş aralığında koyu saçlı ela gözlü, 1,60-1,70 arası ince yapılı birisin.Burda merak edip de bir türlü canlandıramadığım kişilerden birisi de sensin
Imh Ne zayıf ne kilolu etine dolgun , 1.70 lerde bir boy , dalgalı saç , kumral , gözler konusunda hiç fikrim yok .
Sanki hayalimde ki kadın profilini anlatıyorum ha , bu kadar mı kötü olur ya ?
Bilemedim dukacım kestiremiyorum bir türlü
bence sen 25-30 yaş aralığında koyu saçlı ela gözlü, 1,60-1,70 arası ince yapılı birisin.
bir de ince uzun parmaklı ellerin varmış gibi geliyor ama neden öyle geliyor hiçbir fikrim yok
enem :)Cok basarili yoksa tanisiyor muyuz , 1.67 boyunda ve oldukca inceyim , o kadar inceyim ki yakinda yok olcam
siyah sac , koyu kahve goz , parmaklarim da dogru , yas araligi da super
sen bu isi cok iyi biliyorsun , 5 yıldızı hakettin
Esmerlik disinda aynen oyleyim :) biraz sariya kacan kumrallardanim. Ve evet 1 minik kiz cocuguyum sjdbsjhd.vargasabreu tahminlerim doğru sayılır böyle ufak tefek, esmere yakın bir kız olarak düşünmüştüm :) Dalgalı saçlı, kahverengi gözlü, kolları bilekleri falan ince ince :)
Ahaha beni de tahmin et diyeceğim diyemiyorum. Sakın! : Denem :)
en birinci benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?