Hiç görmediğiniz KK üyesi ve zihninizde oluşan profili ?

Konuyu simdi kesfettim, yorumlari okumadim, ben de yorum yapcam :)
@Sephoraa 1.70 veya daha uzun, esmer, zayif, uzun sacli, cool biri olarak canlaniyor bende :)
queenEb o da 165 civari kumral, etine dolgun (diyet yapiyom dediydin queencim ordan seyettim ) , spor giyimli olarak canlaniyor.

O okypete sarisin, yesil gozlu, uzun boylu, suslu bir hanim diye dusunuyorum :)

hayır Türk standartına gore normalım de kk ya mubarek 170 üstü kaydoluyo sankı..
boyum 1,64..
vargasabreu
162-164 arası saclar koyu gozler koyu , orta şeker , zayıfca bıhatun...
Boyum 160 baya pigmeyim 48 kiloyum. Saclarim acik kahve :) zayifligi tutturdun boya da.yaklastin :)

S shot bence sen kısa dalgalı saçlı, saçının önlerini mavi boyamış, 1.65 civarı, zayıf ya da kilolu sayılmayacak bir tipsin :) Dövmen de vardır, geniş yakalı omzu açık şeyler giyiyorsundur. Ay beni de beni de

vargasabreu tahminlerim doğru sayılır böyle ufak tefek, esmere yakın bir kız olarak düşünmüştüm :) Dalgalı saçlı, kahverengi gözlü, kolları bilekleri falan ince ince :)

@27.01 Ama ben tahmin edecektim yaaa , gerçi yaklaşmışım. Boyuna göre kilonda yerindedir şimdi senin . Imhh kumralsın birde. Gözlerin kahverengi (onu neye göre attım ben de bilmiyorum ) Bence sexüsün

Burda merak edip de bir türlü canlandıramadığım kişilerden birisi de sensin
Imh Ne zayıf ne kilolu etine dolgun , 1.70 lerde bir boy , dalgalı saç , kumral , gözler konusunda hiç fikrim yok .
Sanki hayalimde ki kadın profilini anlatıyorum ha , bu kadar mı kötü olur ya ?
Bilemedim dukacım kestiremiyorum bir türlü

bence sen 25-30 yaş aralığında koyu saçlı ela gözlü, 1,60-1,70 arası ince yapılı birisin.
bir de ince uzun parmaklı ellerin varmış gibi geliyor ama neden öyle geliyor hiçbir fikrim yok

bence sen 25-30 yaş aralığında koyu saçlı ela gözlü, 1,60-1,70 arası ince yapılı birisin.
bir de ince uzun parmaklı ellerin varmış gibi geliyor ama neden öyle geliyor hiçbir fikrim yok
Cok basarili yoksa tanisiyor muyuz , 1.67 boyunda ve oldukca inceyim , o kadar inceyim ki yakinda yok olcam
siyah sac , koyu kahve goz , parmaklarim da dogru , yas araligi da super
sen bu isi cok iyi biliyorsun , 5 yıldızı hakettin

S shot Beyaz Tenli kızıl saçlı 1.67 boylarında zayıf zarif bir bayan.

Şimdiii...

Boy 1,72 oradan ikiniz de tutturamadınız. Anti Depresan şu an değil ama senelerce kızıldı saçım, gidiş yolundan puan verdim. Duka Tesla saçım belimde ve düz Dövme(leri)m var ama oradan tam isabet olmuş
Zayıf değilim, "ay evet çok zayıfım" yazmak isterdi gönül ama maalesef değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…