• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç görmediğiniz KK üyesi ve zihninizde oluşan profili ?

Konuyu simdi kesfettim, yorumlari okumadim, ben de yorum yapcam :)
@Sephoraa 1.70 veya daha uzun, esmer, zayif, uzun sacli, cool biri olarak canlaniyor bende :)
queenEb queenEb o da 165 civari kumral, etine dolgun (diyet yapiyom dediydin queencim ordan seyettim :P ) , spor giyimli olarak canlaniyor.

O okypete sarisin, yesil gozlu, uzun boylu, suslu bir hanim diye dusunuyorum :)

S shot bence sen kısa dalgalı saçlı, saçının önlerini mavi boyamış, 1.65 civarı, zayıf ya da kilolu sayılmayacak bir tipsin :) Dövmen de vardır, geniş yakalı omzu açık şeyler giyiyorsundur. Ay beni de beni de :D

vargasabreu vargasabreu tahminlerim doğru sayılır böyle ufak tefek, esmere yakın bir kız olarak düşünmüştüm :) Dalgalı saçlı, kahverengi gözlü, kolları bilekleri falan ince ince :)

@27.01 Ama ben tahmin edecektim yaaa , gerçi yaklaşmışım. Boyuna göre kilonda yerindedir şimdi senin . Imhh kumralsın birde. Gözlerin kahverengi (onu neye göre attım ben de bilmiyorum :KK70:) Bence sexüsün :KK8:

S shot bence sen kısa dalgalı saçlı, saçının önlerini mavi boyamış, 1.65 civarı, zayıf ya da kilolu sayılmayacak bir tipsin :) Dövmen de vardır, geniş yakalı omzu açık şeyler giyiyorsundur. Ay beni de beni de :KK70:
Burda merak edip de bir türlü canlandıramadığım kişilerden birisi de sensin :KK3:
Imh Ne zayıf ne kilolu etine dolgun , 1.70 lerde bir boy , dalgalı saç , kumral , gözler konusunda hiç fikrim yok .
Sanki hayalimde ki kadın profilini anlatıyorum ha , bu kadar mı kötü olur ya ?
Bilemedim dukacım kestiremiyorum bir türlü :KK35:

Burda merak edip de bir türlü canlandıramadığım kişilerden birisi de sensin :KK3:
Imh Ne zayıf ne kilolu etine dolgun , 1.70 lerde bir boy , dalgalı saç , kumral , gözler konusunda hiç fikrim yok .
Sanki hayalimde ki kadın profilini anlatıyorum ha , bu kadar mı kötü olur ya ?
Bilemedim dukacım kestiremiyorum bir türlü :KK35:
bence sen 25-30 yaş aralığında koyu saçlı ela gözlü, 1,60-1,70 arası ince yapılı birisin.
bir de ince uzun parmaklı ellerin varmış gibi geliyor ama neden öyle geliyor hiçbir fikrim yok :KK52:

bence sen 25-30 yaş aralığında koyu saçlı ela gözlü, 1,60-1,70 arası ince yapılı birisin.
bir de ince uzun parmaklı ellerin varmış gibi geliyor ama neden öyle geliyor hiçbir fikrim yok :KK52:
:KK57:Cok basarili yoksa tanisiyor muyuz ,:KK19: 1.67 boyunda ve oldukca inceyim , o kadar inceyim ki yakinda yok olcam :KK53:
siyah sac , koyu kahve goz , parmaklarim da dogru , yas araligi da super :KK72:
sen bu isi cok iyi biliyorsun , 5 yıldızı hakettin :KK9::KK50:

S shot Beyaz Tenli kızıl saçlı 1.67 boylarında zayıf zarif bir bayan.o_O

S shot bence sen kısa dalgalı saçlı, saçının önlerini mavi boyamış, 1.65 civarı, zayıf ya da kilolu sayılmayacak bir tipsin :) Dövmen de vardır, geniş yakalı omzu açık şeyler giyiyorsundur. Ay beni de beni de :KK70:

Şimdiii...

Boy 1,72 oradan ikiniz de tutturamadınız. Anti Depresan Anti Depresan şu an değil ama senelerce kızıldı saçım, gidiş yolundan puan verdim. Duka Tesla Duka Tesla saçım belimde ve düz:KK53: Dövme(leri)m var ama oradan tam isabet olmuş:-)
Zayıf değilim, "ay evet çok zayıfım" yazmak isterdi gönül ama maalesef değilim:KK48:

Back