• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç görmediğiniz KK üyesi ve zihninizde oluşan profili ?

:KK48:
Sen çok özel , çok güzel , espirili bir hatunsun. İçinin güzelliği dışına da yansımış :KK16:
Böyle hanım deyince kendimi erkek gibi hissediyorum yaff , hanım çay da koy da içek karşılıklı :KK53:

Çok teşekkür ederim sağol :KK60:
Ben alıştım hanım'a artık,yada keleşim denmesine :KK53:

Aa ben de seni hafif kilolu canlandırıyordum gözümde, 50 yaş 58 kilo gayet iyiymişsin :)

Şu anda kilo aldım ama ortalama 50 civarlarındaydım:))

Pehh bir dövmeyi tutturmuşum...Zaten ben çok kötüyüm bu konuda :)
Sen de beni yaz bakim :)
Olsun dövme akla gelmesi zor bir detay. Kaç tane var peki sence?:KK53:
Bence sen 1,66-1,67 civarında, balıketi, kısa küt koyu renk saçlısın. Gözler ela gibi olabilir. Böyle tam köşeli bir yüzün var diyemem ama yuvarlak da değil.
ehehehe ederim bak :KK53:
Kirli çamaşırlarımı mı dökeceksin ortaya?:eek: Sırlarım sende kalsın. Ben kendimi 1,75 boyunda manken gibi biri olarak yutturmak istiyorum belki:KK70:

En çok Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. yi merak ediyorum.bence 1.60 boylarına zayıf kumral biri.

office office hafif kilolu buğday tenli ela gözlü bir hatun olabulu :KK53:

Başka başka ?

Beni de biri tahmin etsin bari
ay ben seni hep avatarındaki gibi düşünüyorum.
yumuşak yüzlü, kızıl-bakır saçlı, ela-yeşil gözlü, kısa boylu, hafif etine dolgun ama orantılı fizik, narin birisin sankim

Bence sen 1,66-1,67 civarında, balıketi, kısa küt koyu renk saçlısın. Gözler ela gibi olabilir. Böyle tam köşeli bir yüzün var diyemem ama yuvarlak da değil.

Kirli çamaşırlarımı mı dökeceksin ortaya?:eek: Sırlarım sende kalsın. Ben kendimi 1,75 boyunda manken gibi biri olarak yutturmak istiyorum belki:KK70:
bence sen kısa koyu renk saçlı(siyah aralarında mavi olabilir:p) gözler de kahve hatta belki açık kahve :) sonraa 1 62 boyların çok az balık etli ama aşırı değil
enerjik bir kızsın doğru mu ki:p

yumuşak yüzlü, kızıl-bakır saçlı, ela-yeşil gözlü, kısa boylu, hafif etine dolgun ama orantılı fizik, narin birisin sankim
sen acaba kendi saçı koyu kahveye yakın da saçını böyle açık kahve tonlarında boyamış açık ten rengi olan
gözleri bal rengi bir kız mısın ki:P boyun da 1 70 e yakın :KK53::KK53:

haha çok eğlenceliymiş başlık:D
bildim mi bildim mi :rolleyes::rolleyes:

bence sen kısa koyu renk saçlı(siyah aralarında mavi olabilir:p) gözler de kahve hatta belki açık kahve :) sonraa 1 62 boyların çok az balık etli ama aşırı değil
enerjik bir kızsın doğru mu ki:p
Enerjiklik kısmı doğru. Boy 1,72. Balıketine çok az diyelim sizi mi kıracağım:KK53: (çok az değil ama maalesef :KK23: )
Koyu renk saç evet ama kısa değil belime kadar. Gözler de kahve aynen : )

Sen böle biblo gibi ,kızıl saçlı, beyaz tenli ,böyle heykel gibi taş gibi bir hatunsun bence. :KK53:

ay çok şaşkınım ben sanki görmüş gibi yorum yapmışsın. Saçlarım bi 10 yıl kızildi şimdi kendi rengine döndü açık kumral yani beyaz tenliyim e taş gibi sayilirim:KK70:

Evet hatlarım yumuşak göz rengi yeşil boyum 1.60 kilo 54 :)

Kızlar sizden korkulur anacim görmüş gibi yorum yapiyosunuz :KK57:

Bence siz 1,70 boylarında, açık renk saçlı, renkli gözlüsünüz. Zayıf değil ama balıketi de değil, normal kiloda.
boy tuttu sayılır:) 168 saçlarım dore kumral ,tenim buğday :KK49: gözler siyah :))
kilom normal evet:))

Yuvarlak yüzlü değilim evet :) Boyu da birkaç cm daha uzatabilirsin :) Saçlarım uzun ve koyu renk. Tenim baya vampir ve hortlak kıvamında beyaz. Gözüm de yeşil - mavi. Zayıf değilim ama kilolu da sayılmam 54-55 kiloyum. İş hayatına atılmadan önce 49'dum otura otura popo büyüttüm :KK17:

Sende 3 dövme var bence biri sırtında, biri bileğinde biri de kolunda.

ay çok şaşkınım ben sanki görmüş gibi yorum yapmışsın. Saçlarım bi 10 yıl kızildi şimdi kendi rengine döndü açık kumral yani beyaz tenliyim e taş gibi sayilirim:KK70:

Evet hatlarım yumuşak göz rengi yeşil boyum 1.60 kilo 54 :)

Kızlar sizden korkulur anacim görmüş gibi yorum yapiyosunuz :KK57:
senin profil foton çok etkiliyor, enem kadesa diyorum nickini görmesem bile :)

cıhhhhh, değilim :KK14: du bakalım, başka tahmin gelecek mi S shot sen sus annem :KK20:
Dalgalı , karamel rengi bir saç , bal rengi gözler , derin bakışlar , dolgun kiraz dudaklar , 1.70lerde boy , atletik bir vücut , ince bel , ne ararsan var :KK53:, akşama kahve ısmarlayım sana ben , boşsan , ya da yemek yiyelim seni eve bırakırken sen ısmarlarsın kaaaaveeeyyiii :KK70: HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. benim hanım duymasın ama , yanlış anlar sonra:KK70::KK70::KK50:

Back
X