- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.887
- 1.423
- 60
Sen çok özel , çok güzel , espirili bir hatunsun. İçinin güzelliği dışına da yansımış
Böyle hanım deyince kendimi erkek gibi hissediyorum yaff , hanım çay da koy da içek karşılıklı
Aa ben de seni hafif kilolu canlandırıyordum gözümde, 50 yaş 58 kilo gayet iyiymişsin :)
ehehehe ederim bakAhaha beni de tahmin et diyeceğim diyemiyorum. Sakın! : D
Olsun dövme akla gelmesi zor bir detay. Kaç tane var peki sence?Pehh bir dövmeyi tutturmuşum...Zaten ben çok kötüyüm bu konuda :)
Sen de beni yaz bakim :)
Kirli çamaşırlarımı mı dökeceksin ortaya?ehehehe ederim bak
ay ben seni hep avatarındaki gibi düşünüyorum.
aynı düşünmüşüzSen böle biblo gibi ,kızıl saçlı, beyaz tenli ,böyle heykel gibi taş gibi bir hatunsun bence.
bence sen kısa koyu renk saçlı(siyah aralarında mavi olabilirOlsun dövme akla gelmesi zor bir detay. Kaç tane var peki sence?
Bence sen 1,66-1,67 civarında, balıketi, kısa küt koyu renk saçlısın. Gözler ela gibi olabilir. Böyle tam köşeli bir yüzün var diyemem ama yuvarlak da değil.
Kirli çamaşırlarımı mı dökeceksin ortaya?Sırlarım sende kalsın. Ben kendimi 1,75 boyunda manken gibi biri olarak yutturmak istiyorum belki
sen acaba kendi saçı koyu kahveye yakın da saçını böyle açık kahve tonlarında boyamış açık ten rengi olanay ben seni hep avatarındaki gibi düşünüyorum.
yumuşak yüzlü, kızıl-bakır saçlı, ela-yeşil gözlü, kısa boylu, hafif etine dolgun ama orantılı fizik, narin birisin sankim
Enerjiklik kısmı doğru. Boy 1,72. Balıketine çok az diyelim sizi mi kıracağımbence sen kısa koyu renk saçlı(siyah aralarında mavi olabilir) gözler de kahve hatta belki açık kahve :) sonraa 1 62 boyların çok az balık etli ama aşırı değil
enerjik bir kızsın doğru mu ki
Bence siz 1,70 boylarında, açık renk saçlı, renkli gözlüsünüz. Zayıf değil ama balıketi de değil, normal kiloda.haha çok eğlenceliymiş başlık
bildim mi bildim mi
Sen susarsan ben de susarım
Sen böle biblo gibi ,kızıl saçlı, beyaz tenli ,böyle heykel gibi taş gibi bir hatunsun bence.
ay ben seni hep avatarındaki gibi düşünüyorum.
yumuşak yüzlü, kızıl-bakır saçlı, ela-yeşil gözlü, kısa boylu, hafif etine dolgun ama orantılı fizik, narin birisin sankim
boy tuttu sayılır:) 168 saçlarım dore kumral ,tenim buğdayBence siz 1,70 boylarında, açık renk saçlı, renkli gözlüsünüz. Zayıf değil ama balıketi de değil, normal kiloda.
Eh çok fena değilim yine de.boy tuttu sayılır:) 168 saçlarım dore kumral ,tenim buğdaygözler siyah :))
kilom normal evet:))
Olsun dövme akla gelmesi zor bir detay. Kaç tane var peki sence?
Bence sen 1,66-1,67 civarında, balıketi, kısa küt koyu renk saçlısın. Gözler ela gibi olabilir. Böyle tam köşeli bir yüzün var diyemem ama yuvarlak da değil.
Kirli çamaşırlarımı mı dökeceksin ortaya?Sırlarım sende kalsın. Ben kendimi 1,75 boyunda manken gibi biri olarak yutturmak istiyorum belki
senin profil foton çok etkiliyor, enem kadesa diyorum nickini görmesem bile :)ay çok şaşkınım ben sanki görmüş gibi yorum yapmışsın. Saçlarım bi 10 yıl kızildi şimdi kendi rengine döndü açık kumral yani beyaz tenliyim e taş gibi sayilirim
Evet hatlarım yumuşak göz rengi yeşil boyum 1.60 kilo 54 :)
Kızlar sizden korkulur anacim görmüş gibi yorum yapiyosunuz
Dalgalı , karamel rengi bir saç , bal rengi gözler , derin bakışlar , dolgun kiraz dudaklar , 1.70lerde boy , atletik bir vücut , ince bel , ne ararsan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?