• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç görmediğiniz KK üyesi ve zihninizde oluşan profili ?

@27.01 Ama ben tahmin edecektim yaaa , gerçi yaklaşmışım. Boyuna göre kilonda yerindedir şimdi senin . Imhh kumralsın birde. Gözlerin kahverengi (onu neye göre attım ben de bilmiyorum :KK70:) Bence sexüsün :KK8:
gözler kahve , boy 164 :cool: 1,70 ustunu duydukca sınırım bozuluyor..
sahte sarısınım ama özünde buğday-kumral.. obumla kılom orantılı sayılır hatta zayıfım.. sexü müyüm :oops: dudaklarım dombul dombul:KK33: sexü hatun dıyollaa ama ben kendımı cocuk gbı bulurum pek minyonum..
ayrıca senı sevıyorummm :KK23: senı tanıtacaktım ama gec kaldım... :mad:

bence sen 25-30 yaş aralığında koyu saçlı ela gözlü, 1,60-1,70 arası ince yapılı birisin.
bir de ince uzun parmaklı ellerin varmış gibi geliyor ama neden öyle geliyor hiçbir fikrim yok :KK52:
sadece parmakları degıl dırsekten aşağısı uzun onun :KK72:
klavye basında oyle vakıt gecırıyorkı ellerı uzadı :cool:

Time Traveler Time Traveler
160-165 boylarında , kumral yada sarısın , belkı balık etlı.. cok gülen bır hatun kişi..

taym dıye yazmısım dıyorum neden etıketı cıkmıyor , ne cahılım yaf :KK45:

gözler kahve , boy 164 :cool: 1,70 ustunu duydukca sınırım bozuluyor..
sahte sarısınım ama özünde buğday-kumral.. obumla kılom orantılı sayılır hatta zayıfım.. sexü müyüm :oops: dudaklarım dombul dombul:KK33: sexü hatun dıyollaa ama ben kendımı cocuk gbı bulurum pek minyonum..
ayrıca senı sevıyorummm :KK23: senı tanıtacaktım ama gec kaldım... :mad:
sadece parmakları degıl dırsekten aşağısı uzun onun :KK72:
klavye basında oyle vakıt gecırıyorkı ellerı uzadı :cool:
Minyonluk sexülüğe engel değil , sexüymüşsün işte bildim ben onu :21: Bende seni seviyorum :KK15:
Dilim de uzundur birazcık , estetik yaptırmayı düşünüyorum :KK53: Sexü şey seni:KK60:

Burda merak edip de bir türlü canlandıramadığım kişilerden birisi de sensin :KK3:
Imh Ne zayıf ne kilolu etine dolgun , 1.70 lerde bir boy , dalgalı saç , kumral , gözler konusunda hiç fikrim yok .
Sanki hayalimde ki kadın profilini anlatıyorum ha , bu kadar mı kötü olur ya ?
Bilemedim dukacım kestiremiyorum bir türlü :KK35:

Tahmin edilmesi zor biriyim :P marilyn monroe marilyn monroe iyi ama bu konuda yarı yarıya bilmişti beni :)
Sen de benim gözümde dalgalı kahverengi saçlı, ela-kahverengi gözlüsün. Çok ince olduğunu yazmışsın ama benim kafamda çok ince değilsin :D

Şimdiii...

Boy 1,72 oradan ikiniz de tutturamadınız. @Anti Depresan şu an değil ama senelerce kızıldı saçım, gidiş yolundan puan verdim. Duka Tesla Duka Tesla saçım belimde ve düz:KK53: Dövme(leri)m var ama oradan tam isabet olmuş:-)
Zayıf değilim, "ay evet çok zayıfım" yazmak isterdi gönül ama maalesef değilim:KK48:

Pehh bir dövmeyi tutturmuşum...Zaten ben çok kötüyüm bu konuda :)
Sen de beni yaz bakim :)

Minyonluk sexülüğe engel değil , sexüymüşsün işte bildim ben onu :21: Bende seni seviyorum :KK15:
Dilim de uzundur birazcık , estetik yaptırmayı düşünüyorum :KK53: Sexü şey seni:KK60:
Dili uzun olmayanları kk ya almıyolar zaten :cool:
ahanda profılımdekı gacı gbıyım , çikinnnnn:KK11:

benide yorumlayın bayıldım bu topiğee..:KK49::KK49::KK49:nasıl etiketlicem ayol tahmin etmek istediklerim var..

Tahmin edilmesi zor biriyim :p marilyn monroe marilyn monroe iyi ama bu konuda yarı yarıya bilmişti beni :)
Sen de benim gözümde dalgalı kahverengi saçlı, ela-kahverengi gözlüsün. Çok ince olduğunu yazmışsın ama benim kafamda çok ince değilsin :KK70:
Ben de pek beceriksiz olunca daha da zor oluyor tahmin :KK70: Ah ah anam da hep tombul bir çocuğu olsun istemiş ama onun da içinde kalmış :KK53: ,Senin kafanda ince olmadığıma sevindim,20 kilo eksiğim var , tamamlamaya çalışıyorum :110: , pek beğenirim böyle balık etli kadınları :KK50:

Pehh bir dövmeyi tutturmuşum...Zaten ben çok kötüyüm bu konuda :)
Sen de beni yaz bakim :)
duka yı bende tahmınde zorlandım. azcok profıl fotosundan etkılenıyorum sankı , tahmınımı kolaylastırıyor..
duka yı bende ;
165-168 mx. boy , ten esmere yakın kumral , hafıf balık etlı , gülümsemeyınce asık surat , gülünce aydınlanan ortası olmayan bırı gbı geldı. bohem takılan bı hatun.. cok salladım ama nolursa olsun değişmicek sanırım gözümde görüntü :stop:

duka yı bende tahmınde zorlandım. azcok profıl fotosundan etkılenıyorum sankı , tahmınımı kolaylastırıyor..
duka yı bende ;
165-168 mx. boy , ten esmere yakın kumral , hafıf balık etlı , gülümsemeyınce asık surat , gülünce aydınlanan ortası olmayan bırı gbı geldı. bohem takılan bı hatun.. cok salladım ama nolursa olsun değişmicek sanırım gözümde görüntü :stop:

Ahahh biraz asık suratlı durduğum doğru bak sinirlendiğimde gözlerimden ateş çıkar hatta :D Bohem yaşamak da isterdim ama pff nerede 9-6 ofis çalışanıyım :/

Sen de zayıf bir hatun olduğunu yazmışsın ben de bundan mı etkilendim bilmiyorum ama böyle incecik bir tip canlanıyor kafamda. Elleri, bilekleri böyle kemikleri biraz çıkmış - ki ben öyle elleri severim- elmacık kemikleri de biraz çıkık ve sarışınsın benim gözümde :)

Ahahh biraz asık suratlı durduğum doğru bak sinirlendiğimde gözlerimden ateş çıkar hatta :KK70: Bohem yaşamak da isterdim ama pff nerede 9-6 ofis çalışanıyım :/

Sen de zayıf bir hatun olduğunu yazmışsın ben de bundan mı etkilendim bilmiyorum ama böyle incecik bir tip canlanıyor kafamda. Elleri, bilekleri böyle kemikleri biraz çıkmış - ki ben öyle elleri severim- elmacık kemikleri de biraz çıkık ve sarışınsın benim gözümde :)
ben haftasonu bohemlıgınden bahsetmıstım belki :p
ayy kemık bagısı yapmak istıyorum hıc sorma :KK11: zayıflıktan bıleklerım ince..
elmacık kemıklerımmı yuh artık sana.. kaynanam bayılır elmacık kemıklerım cıkık gulunce cok guzel oluyo dıye :KK57:
al sana 5 puannn :KK4:

Pişşştttttt noluyor bakalım :rolleyes::rolleyes:
hanım aplam yaaa..
nıckini sevdıgım..
sende 160 boylarında , hafifi balık etlı , güzel mı guzel , kibarmı kibar , sarısın nazık bır hatunsun :KK37:

Tahmin ediyoz aplaaaa:KK53:
Sen de sarı saçlı beyaz tenli uzun boylu fit vücutlu bi bagyansinn:KK55:

Et bakalım dermişim :KK53::KK53:
Saç tam isabet,fit olduğum oda bir gerçek değilmi :KK8: :rolleyes: boyda pek olmadı :confused:

ben haftasonu bohemlıgınden bahsetmıstım belki :p
ayy kemık bagısı yapmak istıyorum hıc sorma :KK11: zayıflıktan bıleklerım ince..
elmacık kemıklerımmı yuh artık sana.. kaynanam bayılır elmacık kemıklerım cıkık gulunce cok guzel oluyo dıye :KK57:
al sana 5 puannn :KK4:

hanım aplam yaaa..
nıckini sevdıgım..
sende 160 boylarında , hafifi balık etlı , güzel mı guzel , kibarmı kibar , sarısın nazık bır hatunsun :KK37:

Boy yaklaştın,balık etli değilim ama biraz kilo aldım ama oda menapoz devresşndeyim yani yoksa 58 kiloyum :mad:kibarım nazikim estimide gürlerim :KK53::KK53:

Hoşgeldin hanım , biz de sohbet ediyorduk arkadaşlarla , açıklayabilirim :KK53:

Hoş buldum lindacım sağol,tabiki bak güzel şeyler yaz küserim sonra oynamam :confused:

Hoş buldum lindacım sağol,tabiki bak güzel şeyler yaz küserim sonra oynamam :confused:
:KK48:
Sen çok özel , çok güzel , espirili bir hatunsun. İçinin güzelliği dışına da yansımış :KK16:
Böyle hanım deyince kendimi erkek gibi hissediyorum yaff , hanım çay da koy da içek karşılıklı :KK53:

Et bakalım dermişim :KK53::KK53:
Saç tam isabet,fit olduğum oda bir gerçek değilmi :KK8: :rolleyes: boyda pek olmadı :confused:

Boy yaklaştın,balık etli değilim ama biraz kilo aldım ama oda menapoz devresşndeyim yani yoksa 58 kiloyum :mad:kibarım nazikim estimide gürlerim :KK53::KK53:

Aa ben de seni hafif kilolu canlandırıyordum gözümde, 50 yaş 58 kilo gayet iyiymişsin :)

Back