- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.847
- 168
Var var olma miiii
Yaa cok imreniyorum baseni olan hatunlara. Ben kilolu oldugum icin bu ara var ama normalde dumduz tahta gibiydim hic basenim yoktu... ama verince yine olmicak. Nasil genisler ki basen :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var var olma miiii
Çok değişik bi şey istiyosun vallahiYaa cok imreniyorum baseni olan hatunlara. Ben kilolu oldugum icin bu ara var ama normalde dumduz tahta gibiydim hic basenim yoktu... ama verince yine olmicak. Nasil genisler ki basen :)
Çok değişik bi şey istiyosun vallahi
Benim de belim falan ince ama hoooop basen asagidan baş gösteriyoAhaha neden yaa banane istiyoaaaam
Benim de belim falan ince ama hoooop basen asagidan baş gösteriyo
Yine eridi de kökü gitmiyo beni bırakmıyo
Albumumde foto olcakti bak istersen aylardır olcmuyorum fazla soylemiym şimdi eksik de söyleyebilirim hahaAhaha kac ki basen olcun merak ettim :)
Albumumde foto olcakti bak istersen aylardır olcmuyorum fazla soylemiym şimdi eksik de söyleyebilirim haha
Albumumde foto olcakti bak istersen aylardır olcmuyorum fazla soylemiym şimdi eksik de söyleyebilirim haha
Kasidim vallahiKonularindan baktim zayiflama basari hikayenden. Harikasin poponu kasi tahtalara vur
Guzel konu ama pek amacini tasimamis sanki geyige donmus
Belki kurtaririz konuyu.ben @Bilgece nin siyah uzun duz sacli,buday tenli ne zayif ne kilolu oldugunu dusunuyorum
hic tutturamamisim yalniz.Saçlarım kumral ve dalgali. Uzundu ama kestirdim. Aslinda zayiftim onceden simdi baya kilo aldim ama kilomu gostermedigimi soyluyor herkes. Tenim de beyaza yakin bugday
Senin de saclarin dalgali kumral tenin beyaz ve boyun 1.70e yakin dogru mu ?
hic tutturamamisim yalniz.
Ama senin hislerin daha kuvvetliymis sac disinda.1.66 boy.61.5 kilo evlenince azcik kilo aldim simdi vermeye calisiyorum..ama iyi kamuflaj ettigimden pek gostermiyorum bende
Ten beyaza yakin asiri beyaz degil ama.
Sacta nerdeyse belimde.uzun ve duz
ay em yaklasik 1.71De get tum karizmami altust ettin. Ustteki arkadssin rujuna kadar bildimdi tuh..
21 yasa 1,77 bboy ne bea.. mumkunse 1.70 ustu yazmasin
benim sehrim smile sapikca oldu ama idare etOkul için ankara en güzel şehirdir bence. İmkanım olmadı orda okumadım ama öğrencilik hayatının tadı en güzel ankarada çıkıyor gözlemlediğim kadarıyla.
165 degilim kiz, gercek bak azicik yaramazlik var yalan yokCui Bono sen ne kadar 171 boy desende gozumde max. 165 boy..
Siyaj sac beyaz ten haylaz yaramaz bikiz..
Yahu bu kk da herkes 170 ustude bir benmi pigmeyim..