• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç görmediğiniz KK üyesi ve zihninizde oluşan profili ?

Yaa cok imreniyorum baseni olan hatunlara. Ben kilolu oldugum icin bu ara var ama normalde dumduz tahta gibiydim hic basenim yoktu... ama verince yine olmicak. Nasil genisler ki basen :)
Çok değişik bi şey istiyosun vallahi :D:D

Guzel konu ama pek amacini tasimamis sanki geyige donmus:KK66:
Belki kurtaririz konuyu.ben @Bilgece nin siyah uzun duz sacli,buday tenli ne zayif ne kilolu oldugunu dusunuyorum:KK66:

Guzel konu ama pek amacini tasimamis sanki geyige donmus:KK66:
Belki kurtaririz konuyu.ben @Bilgece nin siyah uzun duz sacli,buday tenli ne zayif ne kilolu oldugunu dusunuyorum:KK66:

Saçlarım kumral ve dalgali. Uzundu ama kestirdim. Aslinda zayiftim onceden simdi baya kilo aldim ama kilomu gostermedigimi soyluyor herkes. Tenim de beyaza yakin bugday :KK66:
Senin de saclarin dalgali kumral tenin beyaz ve boyun 1.70e yakin dogru mu ? :KK19:

Saçlarım kumral ve dalgali. Uzundu ama kestirdim. Aslinda zayiftim onceden simdi baya kilo aldim ama kilomu gostermedigimi soyluyor herkes. Tenim de beyaza yakin bugday :KK66:
Senin de saclarin dalgali kumral tenin beyaz ve boyun 1.70e yakin dogru mu ? :KK19:
:KK70::KK70::KK70:hic tutturamamisim yalniz.
Ama senin hislerin daha kuvvetliymis sac disinda.1.66 boy.61.5 kilo:KK22: evlenince azcik kilo aldim simdi vermeye calisiyorum..ama iyi kamuflaj ettigimden pek gostermiyorum bende:KK70:
Ten beyaza yakin asiri beyaz degil ama.
Sacta nerdeyse belimde.uzun ve duz:KK15:

:KK70::KK70::KK70:hic tutturamamisim yalniz.
Ama senin hislerin daha kuvvetliymis sac disinda.1.66 boy.61.5 kilo:KK22: evlenince azcik kilo aldim simdi vermeye calisiyorum..ama iyi kamuflaj ettigimden pek gostermiyorum bende:KK70:
Ten beyaza yakin asiri beyaz degil ama.
Sacta nerdeyse belimde.uzun ve duz:KK15:

Biraz tutturmusum haha :-) :-)

benim zihnimde profil fotolariyla ozdeslesiyo kisiler, mesela bi hatun fotosu olunca sanki o kisi gibi :KK53:

Cui Bono Cui Bono sen ne kadar 171 boy desende gozumde max. 165 boy..
Siyaj sac beyaz ten haylaz yaramaz bikiz..
Yahu bu kk da herkes 170 ustude bir benmi pigmeyim..

Back