Doktoraniz hayirli olsun, ben de doktora ogrencisiydim, biraktim 2. Cocugum olunca. Burada sanirim kendimi yanlis tanittim, Ben hic kimseyi asla rahatsiz etmiyorum. Kimseye Bir kere bile niye aramadin vs demiyorum, demem de. Ayrica birararaya gelince de yalnizliktan, gurbetlikten dem vurmam, cunku seviyorum abd yi, seviyorsam bazi zorluklarina da zaten raziyim. Burada 2-3 ayda bir de olsa goruselim diyen bu arkadaslar, sonra iptal eden de kendileri. Baby shower yapalim mi diyen arkadas baskasi, Tamam olur dedikten sonra da o gun konserve yapicam, o gun sunu, bunu yapacagim deyip de ayarlamayan da o. Bize caya buyrun diyen de tam kapidan cikarken iptal ettik cocuk uyudu diyen de diger arkadas mesela. Hem surekli gelin bize, kimimiz var ki burada, kuru ekmege tereyag surer yeriz vs diyor baska arkadas hem de sadece yolumuz dustugu icin sizi de ziyaret edelim mi musaitseniz dedigimde 3 kere ust uste musait degiliz diyor. Ben mesela kendi adima konusayim bir arkadasim tam bizim evin yakinindan gecip de musaitseniz yarim saat ugrayim mi dese cok mutlu olurum. Taa kapisinin onunden gecmisim de bir haber bile vermemisim gibi dusunmesin diye haber verdim ki zaten iki kere esim demis esine, benim haberim bile yoktu.