Inanin cok yoruldum. Ben asla kimseyi rahatsiz etmiyorum. Bayramlasma ve baby shower a 6 aileden biri davet edince gelirim dedi, oteki hamileyim evden cikmam dedi, oteki baska bir yere gidecegim dedi, ertesi gun gidemez misin bu hem bayram hem baby shower dedim, Ben sana haber veririm dedi, haber Verdi karar verdim, gelmiyorum dedi. Digeri esime sorayim dedi, sordum baska plani varmis dedi. Digeri zaten 15 gunluk tatil gununden sadece ama sadece bir gunu kabul etti ki onu da son gun iptal etmeye calisti ben Kabul etmedim.
Hepsi de yalnizlar oysa. Ben haric hicbiri dogumgunu yapmiyor. Oyle aile arasinda kutluyorlar. Niye dogumgunu yapmiyorsunuz diyorum biz oyle aile arasinda kutluyoruz diyorlar. Bir arkadas oglum dogdu, 10 aylik oldu, ne hayirli olsun dedi, ne de bebek ziyaretine geldi. Kendisi gecen hafta dogum yapti, yaninda kimsesi yok, annesine de vize cikmamis, iki cocugumla bir Saat yol gittim, Yemek yaptim goturdum, cicek aldim hastaneye gittim. Kimsesi yok, tek cicek alan benim. Iki arkadas gelmis sadece ben de 3. yum. Diger ikisinden biri dondu gitti, digeri de rahatsiz, yatiyor. Yazik yani yapayalniz, vicdanim elvermiyor onu oylece yalniz birakmaya, arayip sormamaya, arayip soruyorum, cuma yine esimle yemek yollayacagim. Boyle biriyim ben onlar gibi olamiyorum.