Izmir'deydin degil mi sen. Tamamdir :)
Ankara

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Izmir'deydin degil mi sen. Tamamdir :)
ben 23 yaşındayım. 5 yıl önce yalnızken ben de sizin gibi şeyler diyordum. hayat güzel huzurlu, kimsenin kahrını çekmeye gerek yok, çocuk esirgeme kurumları var, huzurevleri var, şu var bu var. ailelerde kötülükler var, annem babam kötü örnek, maddiyat kötü örnek şu bu vs. dediğiniz her şeyi birebir düşünüyordum. çocuğum olmasa da olur. hayvanları çok seviyorum bi kedi bi köpek yaşar giderim...
ama insan sevince ve huzur bulunca bu tesellilerini unutuyor. açıkçası siz kendiniz için teselliler üretiyorsunuz çünkü şuan sizin için bunların mantıklı olması için bir sebep var. sevmiyorsunuz. bir gün birini sever ve huzuru bulursanız siz de hayatın başka yönlerinden alabileceğiniz tatlarla da mutlu olacaksınız. bence kendinizi şartlandırmayın. çok şartlanmış gördüm sizi.
istisnai olan kötü örneklerle kendinizi teselli etmemelisiniz.
bu başlığa öğretmenler doluşmuş
tatil nasıl geçiyor kızlar?![]()
ben hiç bekar yası gecmiş öğretmen tanımıorum nedenseeeee
bu durumun sadece evlenememekle alakalı olduğuna emin misin?
benim gözlemim şu yönde. mutlu olmayı bilen her halükarda mutlu oluyor. Mutsuzluğa meyilli olanların da hep bir bahanesi oluyor.
Yok sınav stresi, yok işsizlik, yok evlenememek, yok çocuk sahibi olamamak.
Mesela gündeminde evlilik yokken daha küçükken mutlu muydun?
ay o düğün ne zaman yasın gecıyo artık diyenler yokmu sinir ediyolar beni.27 yasımdayım.kendımı evde kalmıs gıbı hıssedıyorum sayelerınde.5 yıllık bı ılıskım vardı .gecen gun bıttı tekrar baslama ıhtımalı hala var mı bilmiyorum olsada ama sonucu evlılık olurmu süpheli.bazen dıyorum evde kaldı demesınler dıye evlensemde anlasamazsam boşansammı acaba söyle 2 yıl fılan.belkı bı cocugum olur en azından yaslılıgımda yalnız kalmam.bazende dıyorum bu yasa kadar beklemıssın öylesıne evlılık olurmu o özel bısey sonucta belkı bıraz daha sabredersen cok ıyı bırıyle karsılasırsın dıye düşünüyorum.ah ah allah yardımcımı olsun bu mübarek ramazan ayında allah yardım etsınde en kısa zamanda herkes gönlündekıyle evlensin inşallah :)
birini bulup birini bırakana sormak lazım ne kadar iyimiş..bence oda kötü..kariyer bir etkidir insanlarla daha çok ıletısımde oldugun ıcın...ben iş arıyorum belirli birmesleğim yok bugune kadar calıstım hep..kımle tanıstıysamda sonu geldi..hatta nişanı attım..olumsuz kısılerı degıl bana denk olan olsun ve son olsun ve hepimizin kızlar bu topık kalsın ve evlılık adına adım atan yazsın bakalım hangılerınız sıradan evleniceksınız ve sonra bu yazılara gulumseyerek bakıcaksınız bende dahıl ıcımden geldi yazdım
Şimdi size birşey söyleceğim ama sakın yalnış anlamayın, gerçekten fikir vermek adına yazıyorum.
Akıllı görücü usülüne ne dersiniz? eMinim görücü usülü denince akla ilkel birşeyler geliyor, ama benim dediğim akıllı görücü usülü. Mesela sizin aklı başında ve çok güvenilir olan bir büyüğünüze evlenmek istdğinizi söyleseniz? Sizin için uygun olan insan varsa usulca araştırabilir. Mesela huyu güzel, size gerçekten iyi bir eş olabilecek biri var mı onu araştırıp size aracı olabilir :) artık olgun bir yaştasınız, flört gibi şeylerin aslında aldatmaca olduğunu anlamışsınızdır. Ben sadece önermek istedim, araya güvenilir kişiler girerse belki kısmetinize vesile olabilirler, hem siz de körü körüne ne olduğunu bilmediğiniz belki de kötü özelliklerini gizleyebilecek olan biriyle karşılaşıp vakit kaybı yaşamazsınız :) Allah hayırlı kısmetler versin. :)
Ogretmen olup evlenmemis olunca kariyerime adadim kendimi de diyemiyorsun ki, ogretmenlikte ne kariyeri:) Bari is kadini olsaydik da kendimizi adayacagimiz bi kariyerimiz olsaydi :) Bir de biz lisedeyken evlenmemis kadin ogretmenler sinirlenip ogrenciye bagirdiginda bekarlik basina vurmus der gulerdik :)) Gulduk gulduk basimiza geldi iyi mi :)))
gel yüksek lisans yapalım :d en fazla bu olur kariyer adına![]()
Ben 6 senedir ogretmenim ama formasyonum yok. Bu sene pedagojik formasyon alacagim ve cok kariyerli olacagim sekerim :) Senin de yoksa beklerim :))