KAYS ve Lottalove şaşırdım ve sevindim, hayırlı olsun.
Ben de başka bir kısmetle alakalı topiğe bekarım diye 2012 yılında yazdığım yazıyı bulmuştum,bir yıl sonra o yazıyı görüp alıntı yaparak dalga geçerek 'o yazıyı bir yıl önce yazmışım, 2013'te yine bekarım, seneye Allah kerim:)' diye yazmıştım,kısmet işte
Bir kaç sayfayı okudum. İçim daraldı.
Aslında yapacak bir şey yok. Genetiğimiz böyle. Aslında istediğiniz, istediğimiz anne olmak. Anlıyorum.
Ama şu var ki.. Olacaksa olur. Olan ve olmayan her şeyde bir hayır vardır. Olacaksa olması gereken zamanda olur.
Hepinizden yaşça çok büyüğüm. Kabul olan dualarım kadar kabul olmayanlar da oldu. Ve kabul olmamalarının benim için daha iyi olduğunu yıllar içerisinde gördüm ve şükrettim.
Bu yaz iki kız kardeşim de evlendi. İkisi de aşk evliliği yaptı. Biri 36 diğeri 30 yaşındaydı. Özellikle büyük olan kariyerine odaklı yaşıyordu ve evliliği hiç düşünmüyordu. Ama adamın biri çıktı ayaklarını yerden kesti. Şükür ikisi de mutlular. Ama şu var ki bekarken de mutlulardı. Diledikleri gibi gezdiler, çalıştılar, kazançlarını diledikleri gibi harcadılar. Yıllar sonra yalnız kalırsak endişesiyle günlerini zehir etmediler.
Yaşanan gün geri gelmiyor. Pek çoğunuz evleneceksiniz.O zaman çocuk, ev, iş kapanına kısıldığınızda bugünlerinizi çok arayacaksınız. Hayatınızın tadını çıkarın ve aklınızdaki kara bulutları dağıtın bir an önce
Aslı sen karıstırdın galiba,yoksa Allah mı söyletti kıııızz :) Ben Leyla88 e yorum yapmıstım yani evlilik kararı alanlar Leyla88 ve Lottalove,ben yıllarııın müzmin bekarıyım
Evet yanlış yazmışım ama vardır bunda da bir hayır, Allah söyletti diyelim
Benim kalbim temizdir,kendi kalbim diye demiyorum
evlenmeyi gözünüzde çok büyütmüşsünüz sanki evlilerin her geceleri muhteşem mutlu, dert yok kavga yok güllük gülistanlıkmış gibi göstermişsiniz kendinizi de esirmiş gibi... çocukmuş gibi odam var hele o ne demek yahu odası olmayanlar var halinize şükredin.Hic evlenmemis, otuz yasin uzerinde ve artik pek de umudu kalmamis olan arkadaslar sorum size. Gunler bir sekilde geciyor. Kimimiz calisiyoruz, kimimiz hobilerimizle zaman geciriyoruz, kosturuyoruz ama geceler size de cok uzucu ve uzun geliyor mu? Neler yapiyorsunuz? Zamaninizi nasil geciriyorsunuz? Ve en onemlisi moralinizi nasil yuksek tutuyorsunuz?
Ben hala ailemle yasiyorum. Cocukmusum gibi odam var, evlilerin evi varken. Bu gucume gidiyor. Odamda bir suru ceyizim var ozenle secip ozenle sarip sarmaladigim. Evim olsa, kendi zevkimce dosesem diye hayal kurmak bile aci veriyor. Ailemle yasamak gucume gidiyor dedim ama Allah onlari basimdan eksik etmesin. Bir gun gelecek onlar olmayacak. Ben ne yapacagim o zaman yapayalniz? O kadar korkuyorum ki.
En kotusu de amacsiz yasamak. Ne icin yasiyorum ki ben? Calismak icin mi? Gezip tozmak deseniz herkes evli kimle gezeyim, yalniz mi? Coluk cocuk yok. Bombos bir hayat. Varligim ya da yoklugum neyi degistiriyor ki? Hic evlenmemis bir halam var. Annesi babasi uzun zaman once vefat etmis tabi. İki kardesi var ama herkes kendi hayatini yasiyor. Oyle olmaktan cok korkuyorum. Kismet deyip geciyoruz. Ama isyan etmemek elde degil. O kadinin ne gunahi var da onun kismetine boyle yalnizlik ve bos bir hayat dusmus?
Yardim edin arkadaslar. Psikolojim cok kotu. Eger benim kismetim de boyleyse koca bir hayat nasil dayanacagim? Siz nasil dayaniyorsunuz?
evlilik konusundan bıktım ya istemiyorum evlenmicem
herkesin her şeyi ne zaman evleneceks,ne getirmesinden de bunaldım.
psikolojimi bozdu artık ciddi anlamda. kısmet diyoum olacaksa olacak olmayacaksa da olmayacak ama 5 dk sonra yine aklımı kurcalıyor
Limonum evde kalmış kızlar kulübü kuralım
Bizi bir biz anlarız
kuralım canım ya evlilik konusuna tahammül bile kalmamış ya.
Benim ufak kuzenlerim bile sen artık evlensene evde kalmadın mı diyorlarkafamı nerelere vursam bilemiyorum
Örgütlenmiş bu akraba milleti 7 sinden 70 ine senin evlenmenle bozmuşlar
eskiden takmazdım bu lafları ama şimdi ciddi anlamda takıyorum gelecek belirsizlik korkutuyor
Eskiden neydiki 20-22 hatta 23 gerçekten takılacak yaşlar değil ama biz 26 ya gidiyoruz.Artık insan sağlam basmak hayata katılmak.Bir aile kurmak istiyor.Hali ile dokunuyor bu sözler
Eskiden neydiki 20-22 hatta 23 gerçekten takılacak yaşlar değil ama biz 26 ya gidiyoruz.Artık insan sağlam basmak hayata katılmak.Bir aile kurmak istiyor.Hali ile dokunuyor bu sözler
evet 26 yaşındayız ve hiç bişi yok büyük ihtimalle de olmayacak.karar verip adım atmak gerekiyor stilim
büyü kızım büyü nasibinde büyüsün demiş atalarımız...sakın aldırmayın cevrenize ..kimse acele ile yapıla mutsuz evliliklere sebep olması..nasip bu herkesin eşi var bu dünyada zamanı da var karsılasmak için..
evlenen kadar bosaanan var untmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?