Hic evlenmemis arkadaslara soruyorum

Aslı sen karıstırdın galiba,yoksa Allah mı söyletti kıııızz :) Ben Leyla88 e yorum yapmıstım yani evlilik kararı alanlar Leyla88 ve Lottalove,ben yıllarııın müzmin bekarıyım

yaşınızı bilmiyorum da benim bir kadın tanıdığım 45 yaşında yeni nişanlandı, yakında düğünü olacak inşallah.her şey kısmet gerçekten...

Aslı sen karıstırdın galiba,yoksa Allah mı söyletti kıııızz :) Ben Leyla88 e yorum yapmıstım yani evlilik kararı alanlar Leyla88 ve Lottalove,ben yıllarııın müzmin bekarıyım

Evet yanlış yazmışım ama vardır bunda da bir hayır, Allah söyletti diyelim

Benide alın aranıza 26 yaşıma giricem ocakta.Sevgilim var ama o iş bulacak askerliğini yapacakta bende iş bulacağımda hey heyyyyy bakalım yaş kaç olacak.Aksi gibi çevremdeki tüm arkadaşlarımda evleniyor bir bir.Bir iki samimi dostum var onlara diyorum ki sizde evlenin bacaklarınızı kırarım:)

Son düzenleme:
bu işler nasip gerçekten kimin ne zaman kiminle evlenecegini Allah dan başka bilen kimse yok elbet patronum evlenmeden önce bana derdi ki ne zaman evlilik evde kaldın derdi :) sonrada üzülürüm diye herhalde kısmetin nerden gelicegi belli olmaz olucaksa eger dil söyleyemez,göz göremez tutup kalırsın ve bakmışsın evlenmişsin ve gerçekten öyle oldu nasipse oluyor zaten hiç sıkıntı yapmayın Allah dan herşeyin hayırlısı olsun..

evlilik konusundan bıktım ya istemiyorum evlenmicem

herkesin her şeyi ne zaman evleneceks,ne getirmesinden de bunaldım.

psikolojimi bozdu artık ciddi anlamda. kısmet diyoum olacaksa olacak olmayacaksa da olmayacak ama 5 dk sonra yine aklımı kurcalıyor

evlenmeyi gözünüzde çok büyütmüşsünüz sanki evlilerin her geceleri muhteşem mutlu, dert yok kavga yok güllük gülistanlıkmış gibi göstermişsiniz kendinizi de esirmiş gibi... çocukmuş gibi odam var hele o ne demek yahu odası olmayanlar var halinize şükredin.
koca meraklısı gibi olmuş yazınız kusura bakmayın ama... bu arada bekarım nasipse evlenirim nasip değilse rabbimin bu dünyada imtihanı der hayatımı yaşamaya devam ederim.

Limonum evde kalmış kızlar kulübü kuralım

Bizi bir biz anlarız

kuralım canım ya evlilik konusuna tahammül bile kalmamış ya.

Benim ufak kuzenlerim bile sen artık evlensene evde kalmadın mı diyorlar kafamı nerelere vursam bilemiyorum

Örgütlenmiş bu akraba milleti 7 sinden 70 ine senin evlenmenle bozmuşlar

Son düzenleme:
Benim ufak kuzenlerim bile sen artık evlensene evde kalmadın mı diyorlar kafamı nerelere vursam bilemiyorum

Örgütlenmiş bu akraba milleti 7 sinden 70 ine senin evlenmenle bozmuşlar

eskiden takmazdım bu lafları ama şimdi ciddi anlamda takıyorum gelecek belirsizlik korkutuyor

eskiden takmazdım bu lafları ama şimdi ciddi anlamda takıyorum gelecek belirsizlik korkutuyor

Eskiden neydiki 20-22 hatta 23 gerçekten takılacak yaşlar değil ama biz 26 ya gidiyoruz.Artık insan sağlam basmak hayata katılmak.Bir aile kurmak istiyor.Hali ile dokunuyor bu sözler

Eskiden neydiki 20-22 hatta 23 gerçekten takılacak yaşlar değil ama biz 26 ya gidiyoruz.Artık insan sağlam basmak hayata katılmak.Bir aile kurmak istiyor.Hali ile dokunuyor bu sözler

evet 26 yaşındayız ve hiç bişi yok büyük ihtimalle de olmayacak.karar verip adım atmak gerekiyor stilim

büyü kızım büyü nasibinde büyüsün demiş atalarımız...sakın aldırmayın cevrenize ..kimse acele ile yapıla mutsuz evliliklere sebep olması..nasip bu herkesin eşi var bu dünyada zamanı da var karsılasmak için..
evlenen kadar bosaanan var untmayın...

Elebette öyle kesinlikle katılıyorum herşeyin hayırlısı ve en güzel şekilde olması doğru olan
İsteğimiz fazla gecikmesin yormasın baktırmasın çevreye gelsin alsın bizi o mutluluk

merhabalalar,

24 yaşındayım ve bende hiç evlenemiycekmişim gibi hissediyorum

nedenine gelirse erkeklere karşı olan ümitsizliğim ve güvensizliğim.. bugüne kadar öyle insanlarla karşılaştım ki çift kişilikli olan mı dersiniz, beni defalarca aldatan mı dersiniz neler neler..
o yüzden birine güvenmem ve güvendiğim kişyle bir aile kurmam çok zor görünüyor gözüme

birde şöyle birşey var arkadaşlarımın hemen hepsi ya boşandı yada boşanma arifesinde, çoluğu cocuğu olup da boşanan mı ne ararsanız var e hal böyle olunca da insan ümitsizliğe kapılıyor

ben artık takdir-i ilahi diyorum, hayatta insanın başına ne geleceği hiç belli olmuyor bir bakarsınız hayat böyle daha güzel oluverir bir bakarsınız evlenir çoluk çocuğa karışırsınız herşey nasip kısmet

emin olduğum tek şey ise ne olursa olsun kendi hayatımızı yaşamak, kendimiz için yaşamak çünkü herşey herkes gelip geçici hayat çok kısa o yüzden herşeyi boşverip canımız ne istiyorsa ne ile mutluysak onu yapmak

umutsuzluğa kapılmayınız her gecenin bir sabahı mutlaka vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…