- 14 Şubat 2017
- 964
- 958
- 103
- Konu Sahibi minislerinminisi
-
Kendi hayatım için konuşayım Allah’a şükür maddi sıkıntım yok. Kayınvalide elti görümce sıkıntım yok arada kocama gıcık oluyorum ama yine de evlenmemeyi tek Başıma bi hayat kurmayı isterdim çünkü ne olursa olsun bi yerde kocaya da çocuğa da sen bakıyorsun ve bu çok yorucu ne gerek var yani. Koca adamın ne yiyeceğini her gün ben düşünüyorum evi topluyorum temizlik vs artı bi de çocuklar. Neden bu kadar çok sorumluluğun Altına girdim diye soruyorum bazen kendime. İnanın evlendiğimden beri de neden kahvaltıyı hep ben hazırlıyorum diye bile sorguluyorum gücüme gidiyor sanırım. Anaç bir yapım da yok belki ondan böyle düşünüyorumSizce evlenmemek nasıl bir karar olurdu?Genç yaşta bazı şeylerin farkına varamayıp sonradan evlenmediğime pişman olur muyum?Evet iyi bir evlilik olmadıktan sonra olmasa da olur diyenler olucaktır.Ama ayrıntılı fikir almak istiyorum.Belli bir yaşa gelip hiç evlenmemiş olan varsa aranızda bu kararından memnun mu?Düşüncelerinizi bekliyorum.
Bosanmak bunun icin varSizce evlenmemek nasıl bir karar olurdu?Genç yaşta bazı şeylerin farkına varamayıp sonradan evlenmediğime pişman olur muyum?Evet iyi bir evlilik olmadıktan sonra olmasa da olur diyenler olucaktır.Ama ayrıntılı fikir almak istiyorum.Belli bir yaşa gelip hiç evlenmemiş olan varsa aranızda bu kararından memnun mu?Düşüncelerinizi bekliyorum.
Hayatta ama uzaktaKV hayatta değil sanırsam
Bir arkadaşım 42 yaşında evlendi 43 sonlarına doğru hamile kalıp 44 yaşında doğum yaptı. Çocuğu 3 yaşındayken de boşandı. Bana onu hatırlattınız ☺Bosanmak bunun icin varYani olursa olur olmazsa yoluma bakarim.
Ben cocuk icin evlenirdim sanirim,ama cocuk icin evlilik yurutmem,ikisi cok farkli.
Evlilige cok anlam yuklemiyorum ben,hayatimin akisinda olan bi kurum.Kocam olmadan asla diyenlerden degilim.Olmasa da olurmus fjfjfjjf
Bu sorunun cevabı olamaz ki herkes kendi yaşadığı evliliğe göre cevap verecek senin cevabın sa yaşadığın şeylere göre olacak ve biz insanlar ne yoksa bizde onun güzel olduğunu düşünüp isteriz ...Hayırlı olan kararlar verirsin InşallahSizce evlenmemek nasıl bir karar olurdu?Genç yaşta bazı şeylerin farkına varamayıp sonradan evlenmediğime pişman olur muyum?Evet iyi bir evlilik olmadıktan sonra olmasa da olur diyenler olucaktır.Ama ayrıntılı fikir almak istiyorum.Belli bir yaşa gelip hiç evlenmemiş olan varsa aranızda bu kararından memnun mu?Düşüncelerinizi bekliyorum.
Sevgili konu sahibi, o kadar guzel bir konu actin ki. Dunyanin her yerinden, milyonlarca farkli fikir duyabilecegin, herkesin yasanmisliklari/pismanliklari/hayalleriyle farkli bakis acisi getirecegi bir konu.Sizce evlenmemek nasıl bir karar olurdu?Genç yaşta bazı şeylerin farkına varamayıp sonradan evlenmediğime pişman olur muyum?Evet iyi bir evlilik olmadıktan sonra olmasa da olur diyenler olucaktır.Ama ayrıntılı fikir almak istiyorum.Belli bir yaşa gelip hiç evlenmemiş olan varsa aranızda bu kararından memnun mu?Düşüncelerinizi bekliyorum.
Arkadaşa katılıyorum...evlilik ve evet Türk erkeğiyle evlilik çok yorucu....hele çalışan kadınlar için ..anneleri paşa yetiştirdiği için evlikteki sorumlulukları almıyor bizim beyzadeler....sonra gelsin kavgalar, boşanmalar...Ben 30 yaşında gayet aklı başında evlendim ama geçenlerde ayrıldık. Evliliğin, özellikle herhangi bir Türk erkeğiyle evliliğin bana göre olmadığını düşünüyorum. Ben bizim kırolara göre fazla eşitlikçi yaklaşıyorum. Bahsettiğim eşitlik gelir değil sorumluluk. Gelir olarak ben daha çok kazanmama rağmen mal değişmiyor maalesef. Bir de bence çalışan kadınlar için daha yorucu sanırım. Adamın annesi ev hanımı. Empati yapabileceği bir örnek de yok çevresinde. Kendince diyor ki "benim anam çalışmadı ama bilmem kaç çocuğa baktı, çeyiz yaptı, misafir ağırladı" bilmem ne. Seni anlaması mümkün değil. Ama inanıyorum ki bizim oğullarımız farklı olacak. Konuyu daha fazla uzatmadan; yine de evlendiğim için pişman değilim. 2 güzel evladım oldu. Hatta boşanmadan sonra onlarla olan ilişkim bile hemen değişti, rahatlamışım meğer. Benim için farklı bir tecrübe oldu. Çok güzel anılarımız, kuvvetli bir dostluğumuz oldu. Çok eğlendik, çok konuştuk, çok güldük. İyi ki evlenmişim. Ve iyi ki boşanmışım :)
Yaşım 27, evliyim ama hiç evlenmemeyi tercih ederdim. aslında kendime seçtiğim eşten memnun değilim galibaSizce evlenmemek nasıl bir karar olurdu?Genç yaşta bazı şeylerin farkına varamayıp sonradan evlenmediğime pişman olur muyum?Evet iyi bir evlilik olmadıktan sonra olmasa da olur diyenler olucaktır.Ama ayrıntılı fikir almak istiyorum.Belli bir yaşa gelip hiç evlenmemiş olan varsa aranızda bu kararından memnun mu?Düşüncelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?