Konum ayrıntılıydı düzenlemeye karar verdim kusura bakmayın bayanlar. Sizler yazdıkça anlatayım çünkü toparlayamadım tam anlamıyla. Bir insanın niyetinin ciddi olduğunu nasıl anlarız?
Bir erkek daha tanışalı bir ay olmasına rağmen her şeyi konuşabilir mi karşısındaki ile ciddi olduğunu söylemesine rağmen?
Cümleler Şunlar bayanlar;
-Yanıma gel, beni yanında hayal et, yatağın nasıl gibi salakça Şeyler. Ki bu kişinin yaşı 30 a yakın.
Tepkimi gösterdim. Benim için bu Konuşmalar doğru değil dedim. İlk başta denemek için öyle dedim dedi. Kusura bakma olmaz, Allah yolunu açık etsin dedim. Özür diledi, denemedim hislerime yenildim dedi. Bu şahısla konuşmalarım hep mesafeliyken, mesafeli olmama rağmen Birkaç hafta sonraki konuşmamızda söyledikleri,
Canım bir şey yapmak istedi, bir hoş oldum yine gibi Şeyler söyledi ben ne kadar iğrençleştiğini gördüm. Normal değil ben konuşmam konuşturmam dedim. Tüm bunlar daha tanışalı iki ay bile olmasan gerçekleşti. Birini sevmenin benim için ne olduğunu ve nasıl biri olsun istediğimi anlattım. Normal olmayan ben oldum. En son haddini bildirdikten sonra Hakkını helal et yazdı. Cevap vermedim. Bir daha da muhatap olmam. Şimdi açıklığa kavuştu biraz. Kusuruma bakmayın uzun ve anlaşılmaz olduğu için tepki alırım diye hemen düzeltmeye çalıştım. Ciddi olan birinin bunları konuşması normal mi? Ya da böyle konuşan birinin ciddi olması mümkün mü?
Normal olmayan kim?