- 28 Ağustos 2020
- 8.227
- 35.828
- Konu Sahibi Cimcime4444
Bir de soyadınız ne? Artemis Öztürk, Artemis Hacıoğlu gibi bir şey olacaksa etmeyin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin adınızın bile dalga geçilecek bir yanı vardırflorida eyaleti diye dalga geçerler çocukla etmeyin eylemeyin
nerdeO seçenek var ki
bunu yeni öğrendim
Bunu iyi ki gösterdin çok çok teşekkür ediyorum
Benim arkadaşımın kızının ismi o yüzden eliyorum maalesefAsel❤ Arapçada bal demek.
Kizimin ismi şiddetle tavsiye ederim
Evet çok hoşumuza gitti bizim de eşimle ama ne biliyim ürperdim Bi ölüm çiçeği falan duyuncaÇiçek zehirli oldugu için anlamı öyle bence güzel Bi kızım olsa koyarım bu ismi düşünsene anlam olarak kendisine öyle herkesi yaklaştırmayan bir yapıda olur ulaşılması zor bir kız olması güzel bişey bana göre
Bilmirdim
O senin fikrin ben farklı olmayı severim. Ayrıca farklı ve anlamlı olsun diye belirttim yorum yapmak zorunda değilsinizHiç duyulmamış olacak diye abidik gubidik isimler konuluyor çocuklara, duyulmuş olsa ne olur allahasen
Yorum yapmak zorundayımO senin fikrin ben farklı olmayı severim. Ayrıca farklı ve anlamlı olsun diye belirttim yorum yapmak zorunda değilsiniz
Kimse bilmiyormuş. Dur ana sayfada paylaşayım bunu benBilmirdim
Niye millete çatmadan duramama gibi bir huyunuz mu var yazık size ozamanYorum yapmak zorundayım
Oğlumun sınıfında 6 tane Elif var Öğretmen kimini soyadıyla kimini 2. adıyla çağırıyormuşHiç duyulmamış olacak diye abidik gubidik isimler konuluyor çocuklara, duyulmuş olsa ne olur allahasen
Oğlumun sınıfında 6 tane Elif var Öğretmen kimini soyadıyla kimini 2. adıyla çağırıyormuş
O yüzden klasik isimlere artık ön yargı ile yaklaşıyorum her ne kadar oğlumun da adı klasik olsa dasınıfın yarısı elif
O yüzden klasik isimlere artık ön yargı ile yaklaşıyorum her ne kadar oğlumun da adı klasik olsa da