- 28 Ağustos 2020
- 8.504
- 37.608
- 498
- Konu Sahibi hicpesetme
Aybike değil de aybüke ismini benim için teklif etmişler anneme. O ne öyle büke büke demiş koymamış annemAybike çirkin mi yaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aybike değil de aybüke ismini benim için teklif etmişler anneme. O ne öyle büke büke demiş koymamış annemAybike çirkin mi yaa![]()
Aybükeyi eşim istiyor ama ben Aybike istiyorumAybike değil de aybüke ismini benim için teklif etmişler anneme. O ne öyle büke büke demiş koymamış annem![]()
İsmin aslı o değilmiş de dalga geçiyormuşsun gibi ya hakikatenAybükeyi eşim istiyor ama ben Aybike istiyorum![]()
Bide bunun aybigesi varAybükeyi eşim istiyor ama ben Aybike istiyorum![]()
Aysel koy desen koymazlar Asel olunca aouwwwAsel 2023 yılının 1. Numaralı kız ismiymiş yaısrarla koyuyorlar bana da aselsandan başka şey çağrıştırmıyor.
Vallaha isimden soğuttunuz beni doğurmuyorumİsmin aslı o değilmiş de dalga geçiyormuşsun gibi ya hakikatenmerve nin yazdığını okuyunca
İybiki
Eki Görüntüle 3467007
Şaka yapıyorum ismi ya da kızının ismi aybike olan alınmasın nolur![]()
Ay evet aybüge de varBide bunun aybigesi var![]()
İsim bulun o zaman çabık 2 dk sonra doğurucam
Leylaİsim bulun o zaman çabık 2 dk sonra doğurucam![]()
Ayy aşırı severim halamın ismi. İnci nasıl ?
Ya da Burhan Altıntop sesleniyo gibi Aybüke'yeİsmin aslı o değilmiş de dalga geçiyormuşsun gibi ya hakikatenmerve nin yazdığını okuyunca
İybiki
Eki Görüntüle 3467007
Şaka yapıyorum ismi ya da kızının ismi aybike olan alınmasın nolur![]()
Güzel severimAyy aşırı severim halamın ismi. İnci nasıl ?
Doğmamış bebeğe don biçmemizGüzel severimipek de güzel
aydınlandım resmen gerçekten bu ara çok fazla cennet temalı isim türediMinel Arapçada -dan, -den ekidir. Birçok surede de geçer. İskender Pala’nın kitabı da vardı Ah mine’l-Aşk diye. Bu da aşktan, aşkın elinden demek. Cennetteki vıttırıvızıklı anlamı olan isimler genelde uydurma oluyor. Kızınıza resmen -dan, -den diye sesleniyorsunuz.
Doğmadan bulcaz tabi ne zaman bulcazDoğmamış bebeğe don biçmemiz![]()