- 10 Şubat 2019
- 4.350
- 5.605
- Konu Sahibi Cimcime4444
Nas ne demek ?? Degisik bir isim bulmussunuz siz de .Ben de kızıma isim bulamadım da o yüzden sordum ,Eflin
Koyacaktım bn kızıma vazgeçtik Nas olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nas ne demek ?? Degisik bir isim bulmussunuz siz de .Ben de kızıma isim bulamadım da o yüzden sordum ,Eflin
Koyacaktım bn kızıma vazgeçtik Nas olacak
Koymak istemiştim ama eşim izin vermediBu ne bea destan yazmışsın
Bi isim de benden
Dilgüşa oğlumun sınıfında kızın ismiymiş
Nas isminin anlamıYardımcı, yardım eden (Allah’ın kulu). Ayrıca kur’an-ı kerim’de bir sure ismidir.Nas ne demek ?? Degisik bir isim bulmussunuz siz de .Ben de kızıma isim bulamadım da o yüzden sordum ,
YaaaaKoymak istemiştim ama eşim izin vermedi
Bu tarz bir öneriyle gelecektimMiami de olabilir bak
Hey beybi senin sorunun ne ha?Floraaayydaaa yo yoo dostum
Evet ikiz :)Ayyy ikiz mi??Ne kadar güzel .Sağlıkla gelsinler Benim de kızım olacak.Karar veremiyorum .Benim de kızım 2 yaşına girecek .İsmi ipek .Bunda hiçbir isim içime sinmiyor ..
Evet ağır, üniversitedeyken hayalimdi Osmanlıca metin calisirken zaten ilk kızımda onu düşündüm 3 kızım var üçüne de koyamadımYaaaa
Bn ilk kez duydum çok ağır bi isim değil mi ?
Nasip değilmiş artık sıra torunlaraEvet ağır, üniversitedeyken hayalimdi Osmanlıca metin calisirken zaten ilk kızımda onu düşündüm 3 kızım var üçüne de koyamadım
İnşallah artık onu da kizlar düşünsün ben sevme işine bakarim, zaten bunların adını zor buldumNasip değilmiş artık sıra torunlara
Aynen zeusun kızıArtemis yunan mitolojisinden bir isim değil mi ya? Hatta direk aklima Artemis Tapınağı geldi. Bilmem benim kulağıma çok itici geldi ama cocuk sizin cocuğunuz koymak isterseniz kimse bir sey diyemez.
Demi bi de bakalım beğencekler miİnşallah artık onu da kizlar düşünsün ben sevme işine bakarim, zaten bunların adını zor buldum
Bunu da çocukların acımasızlığına bağlamazsın be. Yoo dostum detroitSizin adınızın bile dalga geçilecek bir yanı vardır
Çocuklar her zaman acimasizdir
Lidya ismini biz de düşünmüştük, adıyla yaşasın minnoşlarAllahın izni ile bir kızım bir oğlum olacak,
Kızım , Lidya oğlum Kaan :)
2,5 yaşındaki kızım ise Defne
Evet bakalım o zaman hangi isimler moda olacakDemi bi de bakalım beğencekler mi
Sağlıklı ömürleri olsun inşallah
Bir de ay savaşçısındaki beyaz kedinin adıydıArtemis yunan mitolojisinden bir isim değil mi ya? Hatta direk aklima Artemis Tapınağı geldi. Bilmem benim kulağıma çok itici geldi ama cocuk sizin cocuğunuz koymak isterseniz kimse bir sey diyemez.
Amin inşallahEvet bakalım o zaman hangi isimler moda olacak
Amin cümlemizinkiyle inşallah. Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah