- 23 Şubat 2021
- 1.715
- 4.717
- Konu Sahibi Cimcime4444
Akay - ayın en güzel hali, hanımefendi (Türkçe) • Akınay - kadın şair/kadın Ozan • Beril- Cömert, fedakar (türkçe)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor valla ben de söyleyemem k yüzden de koymamPardon canım
Dilgüşa: İç açıcı, ferahlık verici.
Bi de kızın adı eslem dilgüşa mış
Anne eslem diyince kızıyor diyo yavrum kimse söyleyemiyor öğretmenler bile zorlanıyormuş
Ben hariç herekse teşekkür etti. Bir miktar üzüldümFerman-ı calci
Teşekkür ederim canımAkay - ayın en güzel hali, hanımefendi (Türkçe) • Akınay - kadın şair/kadın Ozan • Beril- Cömert, fedakar (türkçe)
YaaaaBen hariç herekse teşekkür etti. Bir miktar üzüldüm
Haha sana gülücüklerimi yollamıştım tatlım harikasın sen teşekkür ederim canımBen hariç herekse teşekkür etti. Bir miktar üzüldüm
Rica ederimHaha sana gülücüklerimi yollamıştım tatlım harikasın sen teşekkür ederim canım
Sen harikasın dostum eline sağlıkFerman-ı calci
FloridaDeğişik farklı kulağa hoş gelen isim önerilerinizi bekliyorum
Birazcık ayıp etmiş tabi, bu destana nice teşekkürler az kalırdıBen hariç herekse teşekkür etti. Bir miktar üzüldüm
Sen harikasın dostum eline sağlık
Florida mı böyle isim de mi varFlorida
Linda
Sana saçma gelen bana güzel geliyor senin beğendiğin de bana saçma gelebilir.herkesin fikrine saygılı olalım lütfenYa normalde az sonra yazacaklarimi hayatta demezdim ama;
Artemis nedir ya???
Kiziniza sanal alemde chat yapmasi isin nickname secmiyorsunuz, isim seciyorsunuz.
Çok güzelmiş gerçekten aklımdaalesya arkadaşımın kızının adı
Evet değişik miş hiç duymadımFlorida mı böyle isim de mi var
Birazcık ayıp etmiş tabi, bu destana nice teşekkürler az kalırdı
Bknz:
LaviniaDeğişik farklı kulağa hoş gelen isim önerilerinizi bekliyorum