yııllar önce böyle bir ürk filmi izlediğimi anımsıyorum.artık türk filmlerinde bile yok böyle senaryolar...
Çok güzel yazıyorlar ama şimdi yani haklarını yememek lazım, bi dizi çıkar artık bundan.
hahahaahaha bende diyorum eski sevgilimin dedesiyle evleneyim de yeni bir çığır açayım cici babaanne desin bana
ben anlayamadım benim yaşadığım şeye neden bu kadar olamazmış gözüyle bakıyorsunuz? siz ister inanın ister inanmayın yazdıklarım harfi harfine yaşadığım hala da yaşamakta olduğum şeylerdir. herkezin hayatı çok mu sıradan çok mu normal de bu kadar şaşırdınız. ben bir hata yapmış olabilirim ama olan oldu artık bundan sonra doğru birşeyler yapmak istediğim için sizden yardım istiyorum. çünkü bunu izah edebileceğim başka hiç kimse yok....
yahu madem hikaye yazacaksınız bariz bilindik hikayelerden olmasın yaa şu dediklerinz gerçkte olsu o ali veliye der kii abi senin şu kız bnm eski sevglimdi haberin olsunda sonr evlen hiç bir kardeş bunu saklamaz saklayamaz farklı hikayelerle gelin lütfen
güzelim ne güzel varsaymışsın ve varsaydığın şeye göre yorum yapmışsın! keşke ilk önce bir sorsaydın veli biliyormuydu bilmiyor muydu diye veli biliyordu zaten aliyle daha önceden öyle bir durumumuz olduğunu.. ama ben eşimi Aliye karşı hiç bir şey hissetmediğime aliyi sevdiğimi zannettiğime ama aslında öyle olmadığına tanıştığımızdan beri eşimin aklımdan çıkmadığına Bir daha da aliyle konuşmadığıma ve görüşmediğime inandırdım. dedimya zor oldu çok. ama oldu. inanmıyorsanız sakın cevap yazmayın. böyle saçmalıklar okumak istemiyorum konumda. böyle insanların hayatlarıyla dalga geçenlere ceza verilmesi gerekiyor aslında. rahatsız oluyorum çünkü. ben yardımınızı bir yol göstermenizi beklerken siz dalga konusu haline getirmeye çalışıyorsunuz.
eşimden boşanmak istemiyorum... sadece onu üzmek istemediğim için değil onu çok sevdiğim için. o bu hayatta benim gözümün içine bakan bana asla zarar vermeyecek olan bir dediğimi iki etmeyen beni çook seven ve karşılıksız sevecek olan belki de tek kişi. ben bu yüzden eşimi çok seviyorum ondan ayrılmadan bir çözüm bulmak istiyorum.... yine de görüş bildirdiğin için tşk. ederimcanım durumdan kurtulmanın tek çaresi var eşinden boşanmak olur oradan taşınabilmek içinde eşini ikna etmek tamamen sana bağlı ama gerçekten mutsuzsan bence boşanmayı tercih etmelisin
Kul Hakkı illa ki hak olan birşeyi başkasının elinden almak değildir..! Siz veli lakaplı insanı sizi sevmesi için yönlendirmediniz mi???? peki bu durumda niyetiniz neydi???? kardeşini daha yakından görüp acı çektirmek....... Bunun için veli lakaplının duygularıyla oynadınız onun haberi olmadan!!!! e işin ucunda sizin kendi ellerinizle yazdığınız şey de var... kardeşi kardeşe düşman etmek.... ve ali lakaplının eşinden soğumasına vesile olmak......... hadi deyin bana bunlardan hangisi kula hakkına girmiyor HANFENDİ ????
deyim o zaman hanımefendi.. ben veliyle evlendiğimde aliden nefret ettiğimi zannediyordum. onu sevdiğim için bunları yaptığımı bilmiyordum. içimde sadece büyük bir nefret duygusu var sanıyordum. bu yüzden veliye haksızlık etmedim. ve ben veliyi bir ilişkiye adım attığımız o günden bu güne asla üzmedim kırmadım. aliye gelecek olursak o meğerse eşini zaten sevmiyormuş. sadece ben başkasını seviyorum diye o da hayatına bir yön vermek için belki sevebilirim diye eşiyle evlenmiş. yanii alinin eşini sevmemesinde benim bir katkım yok. zaten hep beni sevmiş.................. ne yazık ben bunu yıllar sonra onca yanlıştan sonra öğreniyorum ilk ağızdan.... size göre ne kolay yaa insanları suçlamak.