- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzüldümm... ALLAh sabır versn. Tek ve büyük hatan abisiyle evlenmen olmuş.Umarım bundn snra her şey gönlünce olur ...
Allah Islah Etsin....!!!!!!!! eğer doğruysa yazdıklarınız, size daha fazlası bile müstahak... Kendin ettin kendin buldun derler.. Başkalarının hayalleriyle oynamanın günahına girmenin cezasını daha nice çekersin..... boşuna da üzülme... yaptığın kul hakkıdır sen dünyalık için ahretliğini yakmışsın..!
valla amcasıyla evlenicem topiğine bende çok benzettim okurken
gerçekten zor bir durum senin için ama yanlışı en başta yapmışsın malesef
Ekşide gündeme oturursak yine hiç şaşırmam.
Rose olacağı o valla yönetim buraya bir bakmalı , sonra ziyaretçi akını başlıyor.
konu en son kapanmıştı diye hatırlıyorum ama ben sizin şuanda ne konuda bizden fikir almak istediğinizi anlayamadım:26:
Bende benimkinin dayısıyla mı evlensem acaba ?
ben kimsenin hakkını yediğimi düşünmüyorum. ne demek istediğinizi anlamadım. ne konuda hak yemek?
yııllar önce böyle bir ürk filmi izlediğimi anımsıyorum.artık türk filmlerinde bile yok böyle senaryolar...
bu evden uzaklaşmamız lazım bunu nasıl yapabilirim. yada ne yapabilirimde bu durumdan kurtulayım...
hahahaahaha bende diyorum eski sevgilimin dedesiyle evleneyim de yeni bir çığır açayım cici babaanne desin bana