hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim......

valla amcasıyla evlenicem topiğine bende çok benzettim okurken
gerçekten zor bir durum senin için ama yanlışı en başta yapmışsın malesef

ben kimsenin hakkını yediğimi düşünmüyorum. ne demek istediğinizi anlamadım. ne konuda hak yemek?

konu en son kapanmıştı diye hatırlıyorum ama ben sizin şuanda ne konuda bizden fikir almak istediğinizi anlayamadım:26:

yııllar önce böyle bir ürk filmi izlediğimi anımsıyorum.artık türk filmlerinde bile yok böyle senaryolar...

ben kimsenin hakkını yediğimi düşünmüyorum. ne demek istediğinizi anlamadım. ne konuda hak yemek?

Kul Hakkı illa ki hak olan birşeyi başkasının elinden almak değildir..! Siz veli lakaplı insanı sizi sevmesi için yönlendirmediniz mi???? peki bu durumda niyetiniz neydi???? kardeşini daha yakından görüp acı çektirmek....... Bunun için veli lakaplının duygularıyla oynadınız onun haberi olmadan!!!! e işin ucunda sizin kendi ellerinizle yazdığınız şey de var... kardeşi kardeşe düşman etmek.... ve ali lakaplının eşinden soğumasına vesile olmak......... hadi deyin bana bunlardan hangisi kula hakkına girmiyor HANFENDİ ????

yahu madem hikaye yazacaksınız bariz bilindik hikayelerden olmasın yaa şu dediklerinz gerçkte olsu o ali veliye der kii abi senin şu kız bnm eski sevglimdi haberin olsunda sonr evlen hiç bir kardeş bunu saklamaz saklayamaz farklı hikayelerle gelin lütfen

bu evden uzaklaşmamız lazım bunu nasıl yapabilirim. yada ne yapabilirimde bu durumdan kurtulayım...

canım durumdan kurtulmanın tek çaresi var eşinden boşanmak olur oradan taşınabilmek içinde eşini ikna etmek tamamen sana bağlı ama gerçekten mutsuzsan bence boşanmayı tercih etmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…