Hiç böyle olmazdım,korkuyorum !

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
32
Ankara
Kızlar benim uykum acayip hafiftir tık sesine uyanırım uyku arasında falan biri uyandırsada suurum hep açıktır mantıklı cevaplar veririm.
Ama 2 gün önce okuldan geldim öğlen 2 gibi uyudum ertesi gün 1 buçukta sınavım var. sonra 3 te uyandım birden kardesmin yanına gitmişim sat kaç demişim 3 demiş birden bağırmaya falan baslamışım sınava gec kaldım inanmıyorum pskolojiden kaldım falan diye bağrıyomsum yüz iafedelrim falan baya ciddiymiş sonra tekrar yatıp uyumuşm. Yaptıklarımın genelini hatrlıyorum ve içimdeki korkuyu cok büyük hissetiğimi hatrlıyorum sınavdan kaldım korkusnu.
Neyse dün gece de kardesimle televizyon izlerken uyuyakalmışım kanepede sonra hadi yatalım die uyandırmış eyvah elektrikler kesik yarın nasıl kalkcam alarm kuramıcam fln diomuşum elektrklerin fln kesildği yok yarında okul yok ztn sonra kardesm ne saçmalıyosun fln demiş anlamıyosun beni anlmıosun fln demişim uff noluoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…