Ben zaten 20.30'a kadar bekliyorum hiç müdahale etmiyorum ama saat 9 olunca çocuğun uykusu geliyor artık o da rahatsız oluyor anne söyle de sussunlar uyuyamıyorum diyince ister istemez sinirleniyorum yani uyarmasam emin olun o gürültü 10 11' e kadar sürerYani herseyden omce aksam 9 da cocuklarim ne isi var o saatte didarida haklisiniz arkadasim Allah kolaylik versin zaten 6 da yatiyormussunuz saat 9 da tahammul em fazla nekdar olabilir
Haklisin arkadasim acaba ne yapilabilir ki bi konuda ses yalitim yapilsa yazin mecbir cam kapi acilicakBen zaten 20.30'a kadar bekliyorum hiç müdahale etmiyorum ama saat 9 olunca çocuğun uykusu geliyor artık o da rahatsız oluyor anne söyle de sussunlar uyuyamıyorum diyince ister istemez sinirleniyorum yani uyarmasam emin olun o gürültü 10 11' e kadar sürer
Ay ne kadar uzucu bunlari duymakHem de ne arsızlık 10 yaşındaki çocuklar resmen çatır çatır kavga ettiler benimle haklı olsalar sonuna kadar kendilerini savunsunlar ama bu saygısızlıktan başka bir şey değil.
yönetim istifa:)) yönetici yokmu?Kızlar her sene havaların ısınmasıyla başlayan ve aylarca süren bir derde sahibim. Şöyle ki biz giriş katta oturuyoruz oğlumun odası ve yatak odamız aparmanın giriş bölümüne bakıyor. Çalışan insanlarız sabahları 6'da kalkıyoruz oğlum da okula gidiyor dolayısıyla akşam erken yatıyoruz. Kendi apartmanımızın ve civar apartmanların çocukları her akşam toplanıp camın önünde bağırarak top oynuyor.Akşam 9'a kadar sabrediyorum sonunda uyarıyorum ama inanın artık her akşam onları uyarmaktan ben utanıyorum. Yani yanlış anlaşılmasın ben demiyorum ki çocuklar oynamasın tabi ki oynayacaklar ama bunun bir sınırı olması gerekmiyor mu? EN son biraz önce yine aynı durumla karşılaştım ve rahatsız olduğumuzu bildirdim çocuklardan biri burası bizim apartmanımız istediğimiz yerde oynarız dedi. Yılların eğitimcisiyim 30 yşını geçmiş bir kadınım inanın sinirden ellerim titredi.Annelerle konuşmayı düşünüyorum ama büyük bir kavga çıkma ihtimali yüksek çünkü daha önceki uyarılarımızda bunu yaşadık. Şimdi bana akıl verin ne yapıyım?
Ben de yuksek giriste oturuyorum, cocuklar top atiyorlar duvara, ev sallaniyor yerinden. Benden baska da uyaran yok, herkes memnun halinden. Ama ben ders calisiyorum, esim gece vardiyasindan cikiyor gunduz uyumak istiyor. Ben genelde cocuklari abiniz uyuyor, sessiz olun diye uyariyorum. Biraz etkili oluyor, oyle ters cevap veren olmadi hic.
Bence ailesiyle konuscaksan sakince konus, sikayet eder gibi degil de rica eder gibi. Bu gurultunun sizi nasil etkiledigini anlat. Aksam ezanindan sonra dagilir cocuk dedigin, dokuza kadar napiyolar sokakta.
Kızlar her sene havaların ısınmasıyla başlayan ve aylarca süren bir derde sahibim. Şöyle ki biz giriş katta oturuyoruz oğlumun odası ve yatak odamız aparmanın giriş bölümüne bakıyor. Çalışan insanlarız sabahları 6'da kalkıyoruz oğlum da okula gidiyor dolayısıyla akşam erken yatıyoruz. Kendi apartmanımızın ve civar apartmanların çocukları her akşam toplanıp camın önünde bağırarak top oynuyor.Akşam 9'a kadar sabrediyorum sonunda uyarıyorum ama inanın artık her akşam onları uyarmaktan ben utanıyorum. Yani yanlış anlaşılmasın ben demiyorum ki çocuklar oynamasın tabi ki oynayacaklar ama bunun bir sınırı olması gerekmiyor mu? EN son biraz önce yine aynı durumla karşılaştım ve rahatsız olduğumuzu bildirdim çocuklardan biri burası bizim apartmanımız istediğimiz yerde oynarız dedi. Yılların eğitimcisiyim 30 yşını geçmiş bir kadınım inanın sinirden ellerim titredi.Annelerle konuşmayı düşünüyorum ama büyük bir kavga çıkma ihtimali yüksek çünkü daha önceki uyarılarımızda bunu yaşadık. Şimdi bana akıl verin ne yapıyım?
Aynı dertten muzdaribim maalesef çok uyarmama ragmen penceredn geldigim anda devam ediliyor.Kızlar her sene havaların ısınmasıyla başlayan ve aylarca süren bir derde sahibim. Şöyle ki biz giriş katta oturuyoruz oğlumun odası ve yatak odamız aparmanın giriş bölümüne bakıyor. Çalışan insanlarız sabahları 6'da kalkıyoruz oğlum da okula gidiyor dolayısıyla akşam erken yatıyoruz. Kendi apartmanımızın ve civar apartmanların çocukları her akşam toplanıp camın önünde bağırarak top oynuyor.Akşam 9'a kadar sabrediyorum sonunda uyarıyorum ama inanın artık her akşam onları uyarmaktan ben utanıyorum. Yani yanlış anlaşılmasın ben demiyorum ki çocuklar oynamasın tabi ki oynayacaklar ama bunun bir sınırı olması gerekmiyor mu? EN son biraz önce yine aynı durumla karşılaştım ve rahatsız olduğumuzu bildirdim çocuklardan biri burası bizim apartmanımız istediğimiz yerde oynarız dedi. Yılların eğitimcisiyim 30 yşını geçmiş bir kadınım inanın sinirden ellerim titredi.Annelerle konuşmayı düşünüyorum ama büyük bir kavga çıkma ihtimali yüksek çünkü daha önceki uyarılarımızda bunu yaşadık. Şimdi bana akıl verin ne yapıyım?
Bence haklisiniz.bense ayni dertten muzdaribim.millet cocuklari sokaga bi saliyo saldim cayira mevlam koruya yani o hesap.bende giris katta oturuyorum bi kere cocugun biri camdan iceri girmeye calisiyodu kizdim.hele biri kamyonla kum yasiyip denizlige camlara dokuyodu kizdim diye karolluk olacaktik nerdeyse ufak anlamazmis o kadar ufak cocugun yanliz sokakta ne isi varKızlar her sene havaların ısınmasıyla başlayan ve aylarca süren bir derde sahibim. Şöyle ki biz giriş katta oturuyoruz oğlumun odası ve yatak odamız aparmanın giriş bölümüne bakıyor. Çalışan insanlarız sabahları 6'da kalkıyoruz oğlum da okula gidiyor dolayısıyla akşam erken yatıyoruz. Kendi apartmanımızın ve civar apartmanların çocukları her akşam toplanıp camın önünde bağırarak top oynuyor.Akşam 9'a kadar sabrediyorum sonunda uyarıyorum ama inanın artık her akşam onları uyarmaktan ben utanıyorum. Yani yanlış anlaşılmasın ben demiyorum ki çocuklar oynamasın tabi ki oynayacaklar ama bunun bir sınırı olması gerekmiyor mu? EN son biraz önce yine aynı durumla karşılaştım ve rahatsız olduğumuzu bildirdim çocuklardan biri burası bizim apartmanımız istediğimiz yerde oynarız dedi. Yılların eğitimcisiyim 30 yşını geçmiş bir kadınım inanın sinirden ellerim titredi.Annelerle konuşmayı düşünüyorum ama büyük bir kavga çıkma ihtimali yüksek çünkü daha önceki uyarılarımızda bunu yaşadık. Şimdi bana akıl verin ne yapıyım?
Evi tutmadık aldık alırken yani sekiz sene önce ileri görüşlü olup başıma bunların gelebileceğini düşünmedim çünkü ben herkesi kendim gibi zannediyorum. Yani toplu yaşanılan yerlerde uyulması gereken kuralların insanlar tarafından benimsenip çocuklara da benimsetilmiş olduğuna inanıyorum. Yanılmışım.Lütfen kusura bakmayın ama, giriş katta ev tutarken bunu düşünmek zorundaydiniz. Çünkü yaz demek mahallede geç saatlere kadar oynayan çocuklar,öbek öbek toplanan kadın grubu çay sohbet demektir ve bu bence hayattaki en güzel şey. Apartmanin önünde oynicaklar bide mecbur akşamın saati nereye gitsin çocuklar? Ama yaz ayindada saat 8 de eve mi soksun millet? Ben kardesimden yola çıkarak konuşuyorum gel eve diye çağırmam yani açık konuşmak gerekirse. Ki bence yaşasın mahalle kültürü. Giriş kattaki bir daire için mahallenin bütün çocuklarının eve girmesi daha anormal. Eve girmese kapıda oturup sohbet etmiceklerinden "eve girmesi" diyorum. Şimdi biri atlamasin hemen ne alaka eve sokmakla da bilmemnede diye. Saldıran tiplerden gina geldi. Kisacasi; çocuk haklı be abla. Valla.
Cevap için çok teşekkür ederim neredeyse giriş katta oturuyorum diye ben suçlu çıkacağım.''taşının ya da çekmek zorundasın, çocuklar oynamasın mı?'' diyenler şaka mı ? naptınız yavrum siz ?
Yorumunuza çok güldüm Allah da sizi güldürsün.Dedikodu yayın sapık varmış falan diye polis bi arkadaştan duydum . uydurun iste birşeyler belki ise yarar. Anaları babaları korkar belki.
Çocukların sokakta gürültü edip oynamalarına bişey diyen yok. Sorun akşamın belli bir saatinden sonra kuralsızca oynamaları. Hastası var yaşlısı var çalışanı var. Bende bir eğitimciyim ve buna bende karşıyım. Üstelik bizim dördüncü katta oturanlardan rahatsız oluyorlar. Mesele giriş kat meselesi de olmayabiliyor.Eğitimciyseniz çocukların sessiz oyun oynayamayacağını biliyor olmalısınız ,hemde sokakta. Evden gelse gürültü anlarım ama sokakta koşup oynayacaklar başka bir şekli olduğunu sanmıyorum sokakta oynamanın.