Daha üç buçuk aylık evliyim... Ama inanın hiç bir şey yapmayı bilmiyorum... Yemek konusundan bahsediyorum yani.. Ilk zamanlar epey özendim bir sürü tarif çıkardım yaptım.. Ama inanın hiç biri güzel olmadı.. Elimdemi tat yok bilmiyorum..
Eşimde bu konuda fazla olmasada hoşnut değil.. çalışıyorum altıda işten çıkıyorum... Yemek yapmaya vaktim yok..eşimde işten geldiği gibi açıkıyor bende.. Annemin evi karşıda ondan gidip alıyorum her akşam yemek.. Buda eşimce pek hoş karşılanmıyor.. Evde yemek pişmiyor açıkcası.. Ne yapacağımı şaşırdım...
Bi yardım edin yaaa
bir tarifde benden:Şeniz:
tavuk göğüs al marketten onu şinitzel gibi kestir..
knorr pane harcı al..o tavukları yıkadıktan sonra pane harcına bulayıp kızart..çıtır pane harcı değil yalnız sadece pane harcı..
tavuk hazır..
gelelim pilava.ölçümüz 1 e 2 olacak..tereyağını tencereye koy.içine haşlanmış nohut at bi miktar..
önceden haşlanmış tavuk suyun varsa onu kaynat yoksa normal su kaynat.bu arada tavuk suyun yoksa deepfrezde tavuk bulyonu erimekte olan nohutla tereyağının içine at.ve tuz..çay kaşığı ile dolu dolu 2 çay kaşığı tuzuda atıp karıştır.
1.5 su bardağı pirinci güzelce yıka.tamamen eriyen yağa at birazcık kavur.tüm pirinci saracak yağ.
sonra 3 bardak sıcak suyu dök ağzını ve altını kapat..
işte bir menü daha..
:a.s.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?