Galiba ben işin kolayına kaçma çabasındayım dediğiniz gibi... Valla inanırmısınız üç gündür adama yumurtalı ıspanak yedirtiyorum mecburen... Acıkıyorr.. Bende birtek o var diyorum... Işin kötüsü iki kişi benim zaten yemekle pek aram yok... Bir gün yapıyorum ertesi gün aynı yemek yenmiyor genelde... Mesela bu akşam çorba deniyeceğim ne öneririseniz ... (tarifinide verirseniz sevinirim...)... Aslında çok fazla kolaylık var benim için... Buzluğu annem doldurdu.. Her çeşit var içindee ama gel görkii yapan kimse yok... Alıştım dediğiniz gibi.. Annemden al... Bazen bulaşık bile zor geliyor.. Onda yeyip.. Eve gidiyorum...
BİR PAKET MAKARNAYI AÇIYORUM.. HEPSİNİ YAPMIYORUM AZAR AZAR.. DÜŞÜNÜN ODA ÜÇ DEFADA BİTİYOR..
nedense bunu söylediğim herkes aynı cevabı verdi...
anladım ben...kalıplarım sakat...
tamam peki kelebenkim...Şeniz
Hepsiburada.com : BEREKETLİ OLSUN | Kitap
tavsiye ederim süper bir kitap
ölcüler bardakla kaşıkla
yemek yapmayı bilmeyen bile yemek yapar
hem her zaman yediğimiz bildiğimiz yemekler var içinde hemde ölçüler hiç şaşmaz
üzülme kimse anasının karnında öğrenmedi
yapa yapa alışırsın
çok saolunn kızlarr yaa.. Mercimeğii biliyordum... Bu akşam ezo gelin deneyelimm... Ya bazı arkadaşlar netten dene demiş ama.. Inanın hepsi beter oldu... Bir yoğurt çorbası yaptım inanın varyaa.. Ben bilee içemedim.. Tarhana yapayım dedim.. Ya suyu az geldi, ya koyu oldu... Annemdende dediğiniz gibi öğrenmem lazım ama işten gelince annemdede yemek hazır oluyorki.. Haftasonlarıda kaynanamdayız onada sormayı ben pek istemiyorum.. Yani böyle göçebe hayatt yaşıyoruz... Internette gelince ya öyle demeyin inanın on tarif denediysem onundada başarısız oldum.. Bazen evde eksikte olduğu oluyor.. Onlar herşeyi dötr dörtlük koyuyorr malzemeyi.. Saolun herkesee teşekkürler...
Hepsiburada.com : BEREKETLİ OLSUN | Kitap
tavsiye ederim süper bir kitap
ölcüler bardakla kaşıkla
yemek yapmayı bilmeyen bile yemek yapar
hem her zaman yediğimiz bildiğimiz yemekler var içinde hemde ölçüler hiç şaşmaz
üzülme kimse anasının karnında öğrenmedi
yapa yapa alışırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?