• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic birsey anlamiyorum.. hadiyin hep birlikte cözelim

n bidaha arasada yalvarsada yakarsada niyetdi ciddi degil ve ben cevap vermemeliyim öyle mi :-)

Elbette hayır..Yalvarıp yakarmayacağını biliyorsun..İletişim kurmasına fırsat dahi verme..
Uzuuuun bir mesajla tüm kinini kus, küfür ederek arınabiliyorsan onu da yap...Hakaret te serbest..
Mesela erkeklere en çok koyan şey, önlerindeki uzvun erkek olmaya yeterli olmadığını, zerre adam olmadıklarını duymaktır...

Neyse, iletim raporunu aldıktan sonra, ara operatörünün müşteri hizmetlerini ve değiştir telefonunu...
Tüm iletişimini kopar..Telefon, internet, ne varsa..
Tabi bunları yaptıktan sonra, acaba napıyordur, ne ediyordur, söylediklerim nasıl bir etki yaratmıştır gibi düşüncelerden de kurtulman gerekecek..Tamamen arın..Ona iyi bir ders vermek için değil sadece, kendi yaşamın ve sağlığın için...Kurtul ondan..

o kadar emin degilim bunu yapmayacagini. sagi solu belli degil.

son bir mesaj yazmak istemiyorum. küfür yada hakaret edip kendimi ve terbiyemi düsürmemin bir anlami yok. kaldigi yerde kalsin iste bosver... cünkü o zaman tennis macina benziyor. attigin topu nezaman geri gelecegini bekliyorsun. ve hangi hizla gelcek yada ne yöne gidecek diye heyecan icersinde oluyor insan. bosver

Elbette hayır..Yalvarıp yakarmayacağını biliyorsun..İletişim kurmasına fırsat dahi verme..
Uzuuuun bir mesajla tüm kinini kus, küfür ederek arınabiliyorsan onu da yap...Hakaret te serbest..
Mesela erkeklere en çok koyan şey, önlerindeki uzvun erkek olmaya yeterli olmadığını, zerre adam olmadıklarını duymaktır...

Neyse, iletim raporunu aldıktan sonra, ara operatörünün müşteri hizmetlerini ve değiştir telefonunu...
Tüm iletişimini kopar..Telefon, internet, ne varsa..
Tabi bunları yaptıktan sonra, acaba napıyordur, ne ediyordur, söylediklerim nasıl bir etki yaratmıştır gibi düşüncelerden de kurtulman gerekecek..Tamamen arın..Ona iyi bir ders vermek için değil sadece, kendi yaşamın ve sağlığın için...Kurtul ondan..
bayılıyorum ben sana yha ...:D tüm yorumların sırf çekim gücü :D

neyse millet, biraz güldüm biraz efkarlandim, simdide cikayim artik.

yani.. son netice bu adamdan hayir gelmez, bidaha arasada yalvarsada yakarsada niyetdi ciddi degil ve ben cevap vermemeliyim öyle mi :-)

öptüm hepinizi

Birilerinin seni istasyon yerine koymasına izin verme.

Tüm denenecekler denensin,tüm güzelliklere şerefe denilsin sonra nerdeydi bizim leyla???

o kadar emin degilim bunu yapmayacagini. sagi solu belli degil.

son bir mesaj yazmak istemiyorum. küfür yada hakaret edip kendimi ve terbiyemi düsürmemin bir anlami yok. kaldigi yerde kalsin iste bosver... cünkü o zaman tennis macina benziyor. attigin topu nezaman geri gelecegini bekliyorsun. ve hangi hizla gelcek yada ne yöne gidecek diye heyecan icersinde oluyor insan. bosver

Tenis maçına çevirmek istemiyorsan bu ilişkiyi ( bitti(nokta) ) demeyi kendine sindireceksin.
Acaba niye vazgeçti?
İşi mi çıktı?
Aaaa arıyor ne diyecek ki? sorularını sil aklından,önüne bak.Bir üç yılın daha haybeye geçmesin...

cnm klasık erkek tıpı işte .once terkederler ohhh kurtuldum derler .

sınırsızca bı ozgurluk yasarlar .arkadaslar hatunlar cluplar hahaha hıhıhıhı

gırgır samata hersey yolundadır .ama sonra cevresınde hahahah hıhıhıh

yaptıgı ne arkadası vardır ,nede kızların gonlunu hos tutacak cebınde bes

kurusu vardır .bı erkek ıcın gercekten ayrılıgın varlıgı ıste o zaman bellı olur .

cevresınde kımse kalmadıgında anlıyor ayrıldıgını ve ne kaybettıgını .

pısman olan yok degıl evet pısman olup donenı cok gordum hatta evlenınıde

ama senın kı dengesız tatlım .tam bı ruh hastası .taksım meydanında sallandırılacak tıpten :41:

o yuzden bu ruh hastasından uzak dur .dengesız kuzum ne ıstedıgını bılmıyor

tek derdı egoları olmus .senı ıstedıgınde elde edebılmelı .kabul etmezsen hırs yapacaktır

senı kovalayacaktır .kabul edersen eger egosu tatmın oldugundan sana ıhtıyac olmayacaktır

senın kı bu turden .can yucel'ın bı şiiri var ;

"Gittin mi büyük gideceksin !
Ayrılık bile gurur duyacak seninle..
Gittin mi ayakların onun yakınından bile geçmeyecek..
Gölgen bile kalmayacak ardında..
Gittin mi onurunla gideceksin;
"Haklıysan gidecek, gitmişsen dönmeyeceksin"..

ıste gururlu adama bu yakısır .gıttıysen golgen bıle kalmamalı

seven bı kalbı tekrar parcalayacak kadar vıcdanısz olmamalı onurlu erkek .

madem gelıyorsun adam gıbı gel pısman oldugunu goster ve kaybettıgını

kazanmaya calıs ,ama yok bu adam dalga gecer gıbı hala seven bı kalple

oynarsa gurursuzun vıcdansızın tekıdır o adam !

Son düzenleme:
ben de buna ufak da olsa benzer bir olay yaşamıştım. eski erkek arkadaşımla ayrıydık ama henüz tam kopmamıştı her şey, arada arayıp birbirimize nefretimizi kusuyoduk. onu deli gibi sevdiğimi ve aslında tek bir adımını beklediğimi biliyodu. bir akşam dayanamadım ona sevgimi anlatan kalpli bir resimli mesaj yolladım. kalbi kendim yaptım domino taşlarından. az sonra cevap yazdı, sanırım seninle uzun bir konuşma yapmamız lazım diye. nasıl oldum o an mutluluktan havalara uçtum. dayanamadım hemen aradım. arkadaşlarıylaymış. yarım saate arıycam dedi. ve biliyo musun tam bir hafta sonra aradı. şaka gibi. ben o gece 3 lere kadar telefon bekledim. ama gururuma yediremediğim için ne aradım ne mesaj yazdım. diğer günler kendimi nasıl bir azimle tuttuğumu anlatamam. bir hafta sonra hiçbirşey olmamış gibi aradı. ben de sadece alaylı bir şekilde cevap verdim. gururum o kadar kırılmıştı ki bunu mizahla kapatmaya çalıştım. şimdi ben kalkmış aylar sonra bu adam için hala acı çekiyorum. ne büyük aptallık! sana tavsiyem o adamdan bir cacık olmaz. uzak dur.

ahh canım yaaa cok uzuldum gercekten ,yaptıgı cok buyuk terbıyesızlık .

kızlar erkeklere yapmayın bunu .ben de mesela aşkı sınırsızca yasayan bırıyım

ılıskı ıcerısındeysem o ılıskıme sonuna kadar sahıp cıkarım .yapacagım delı fedakarlıklarım

olur .ne onur ne gurur tanımam,kendımı rezılde ederım etmıslıgımde olmustur .

sonuna kadar ılıskıme sahıp cıkarım kısacası soytarının maskarası olurum .

ancak eger bu adam benı terkedıyorsa ıste orada ben de hersey bıter .duygularım elbette olmez ama

ılıskı esnasında tanımadıgım gururumu bu sefer ele alırım ,askından geberıyorda olsam aramam

aramam cunku o zevkı ona yasatmam .

Back