• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic birsey anlamiyorum.. hadiyin hep birlikte cözelim

maskeninardindaki

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
10
0
16
Denizli
Merhhaba arkadaslar...
yine konu eski erkek arkadas. ah su erkekler.
benim eski partnerim (ikimizde 26) beni birakali bir yilin üstünde oldu. Ayrilirken beni hala sevdigini ama huylarimizin cok farkli oldugu gibi sacma sapan seyler söyledi. Ayriligi kabul ettim. nasil istiyorsa öyle olsun dedim. Her gün her gece agladim baska mesela. ama o bunu bilmedi hic. neyse bu hikaye o okadar uzun ki. ama sonucta bildigimiz ayrilik seneryosu iste bir taraf aglarken öteki taraf oh kurtuldum havalarinda oluyor. hepimiz biliriz bunlari sanirim.

ama ayrildiktan 4 ay sonra bu seneryo biraz degisti. benim varligimi basli basina unutmus gibi gösteren o kisi birden aramaya mesaj atmaya basladi. siradan ama göndermeli icerikler tabi. havadan sudan muhabbetlerin arasinda "seni hic unutamiyorum", "cok özledim" gibi seyler oluyordu. sonrada ayrilamamizin en mantikli cözüm oldugunu derdi ardindan. cok sIk gelen mesajlar degildi. yaklasik iki ay arayla bir hamlede bulunuyordu sürkekli.

basta cok soguk davrandim. sonra biraz daha iyidik. dogum günlerimizi bayramlari falan kutlar olduk birbirimizin. arada hep görüselim mi diye soruyordu. iyi bir fikir olmadigini söylüyordum hep. Cünkü amacini anlamiyordum. beni geri kazanmaya calistigini bilsem görüsürdüm mutlaka. cünkü hala cok seviyorum kendisini. ama öyle siradan arkadasca bir görüsme istemiyorum, canimi cok yakar bu cünkü.

ama en sonunda kabul ettim. bulusma günü geldi, ve begfendi bana mesaj cekiyor, zamani yokmus kusura bakmicakmisim. "niye ne isin varmis" sordum. cevap bile vermedi. komik dimi? bende beni bundan sonra rahat birak yazdim o anki sinirimle. bir yildir benimle görüsmeye calisiyor, kabul ediyorum ve bu.... bu olaydan sonra 3 ay gecti.

ondan nefret etmek o kadar cok isterdim ki.

Hata sizde tabikide.
Ayrılmışsınız bitti.
Noktayı neden virgül yapmaya zorluyorsunuzki.
Olmuyor işte.
Belliki oyun oynuyor aklı sıra.
Hem buluşmak istiyor msj vs hemde vaktim yok ayağna yatıyor.
En iyisi bundan kelli yazdığı mesajlara yanıt vermemek muhattap olmamak arasa dahi açmamak.
Yoksa zor unutursunuz zoor...

:))
bir insan için terkettiği kişinin bıraktığı yerde olduğunu bilmek ne güven verici bir his :)
sen de maşallah pek güzel aşılamışsın bunu beyzadeye
gezmiş tozmuş dört ay muhtemel başkası oldu onunla kavga etti sana döndü sonra barıştı seni ekarte etti
çok sıradan ve klasik erkek taktiği
güzelim kendine saygıyı geçtim hiç mi yaşına tecrübene ve emeklerine saygın yok?
kendi ruhunda bu kadar rahat at koşturmasına izin veriyorsun?
altın mı sayıyorsunuz tohumlarına, nefret etme sevme de kocaman boşluk olsun senin için
cezalandırmak istiyorsan bir hiçmiş gibi davran yerle bir et egosunu kendine güvenini

canım uzatmaları oynuo belliki ,,sen yan ceptesinn,,başkası olmayınca sana yanaşıo sana ne gel dior nede gitt,,çünküü seni yedekte tutuor..kesinliklee görüşme ona bu fırsatı werme..kendi değerini düşürme derim ..

ah ah artik cocuk olmadigimi bende biliyorum ama kalbe söz gecirmek ne kadarda zor iste...
keske bana ilk ayrildigimiz gibi vurdum duymaz davransaydi, cok silip atmistim. ama boynunu egip gelmesi beni yumusatti yine. biz kadinlar cok yufka yürekliyiz mi ne.
benim en cok aklimi karistiran sey bir yil boyunca kendini yirtti görüselim diye, sonra ikna ediyor ve vaz geciyor. bu nasil bir mantik Allahim...

bu adam böyle serefsiz degildi ya. 3 yillik bir iliskimiz oldu. aileler tanisti. eve hediyeler geliyordu. sabaha kadar arabada beklemeler, sabah ise giderken karsilamalar, süprizler öfff... en cok kafami karistiran bu oldu hep. bi hata yapti, sonra pisman mi oldu diye düsünüyorum. ama son aksiyon harikaydi tabi.

iyide konu sahibi bilemezdi ki hemen öle terbiyesizlik yapcağını ...kaç kişi yapar ki böle hemen vaktim yok bnm diycek kadar kaç öküz var ki....çok şaşırdım bnm ve tanıdığımı kimsenin başına gelmedi..ne enteresan...harbi malmış....bilemezdin güzelim o yüzdeen hiç kendini kötü hissetme ...gün gelir burnundan getirecek bir fırsatın doğar belki...

Merhhaba arkadaslar...
benim eski partnerim (ikimizde 26) beni birakali bir yilin üstünde oldu. Ayrilirken beni hala sevdigini ama huylarimizin cok farkli oldugu gibi sacma sapan seyler söyledi. Ayriligi kabul ettim. nasil istiyorsa öyle olsun dedim. Her gün her gece agladim baska mesela. ama o bunu bilmedi hic. neyse bu hikaye o okadar uzun ki. ama sonucta bildigimiz ayrilik seneryosu iste bir taraf aglarken öteki taraf oh kurtuldum havalarinda oluyor. hepimiz biliriz bunlari sanirim.

ama ayrildiktan 4 ay sonra bu seneryo biraz degisti. benim varligimi basli basina unutmus gibi gösteren o kisi birden aramaya mesaj atmaya basladi. siradan ama göndermeli icerikler tabi. havadan sudan muhabbetlerin arasinda "seni hic unutamiyorum", "cok özledim" gibi seyler oluyordu. sonrada ayrilamamizin en mantikli cözüm oldugunu derdi ardindan. cok sIk gelen mesajlar degildi. yaklasik iki ay arayla bir hamlede bulunuyordu sürkekli.

basta cok soguk davrandim. sonra biraz daha iyidik. dogum günlerimizi bayramlari falan kutlar olduk birbirimizin. arada hep görüselim mi diye soruyordu. iyi bir fikir olmadigini söylüyordum hep. Cünkü amacini anlamiyordum. beni geri kazanmaya calistigini bilsem görüsürdüm mutlaka. cünkü hala cok seviyorum kendisini. ama öyle siradan arkadasca bir görüsme istemiyorum, canimi cok yakar bu cünkü.

ama en sonunda kabul ettim. bulusma günü geldi, ve begfendi bana mesaj cekiyor, zamani yokmus kusura bakmicakmisim. "niye ne isin varmis" sordum. cevap bile vermedi. komik dimi? bende beni bundan sonra rahat birak yazdim o anki sinirimle. bir yildir benimle görüsmeye calisiyor, kabul ediyorum ve bu.... bu olaydan sonra 3 ay gecti.

"Kendiliğinden geri gelme" vak'ası :ssz:

Güzellikle ayrılınca erkekler geri gelebiliyor bir yandan da senin hala cepte olduğunu anladı sanırım ki yine yapacağını yapmış.. :47: :47:

Ben olsam bir daha muhatap olmam.. Seni üzmesine izin verme,gerçekten unutarak ona en iyi cevabı da cezayı da verirsin.. :ssz:

@ dumadumadum:

Hatali oldugumu biliyorum ama bende insanim sonucta. tastan degilki kalbim. zaten beni aramadigi dönemlerde o kadar zor dayandimki. tekrar ilgilenmeye baslayinca virgül oldu koymaya calistigim nokta. bu yasima kadar güvendigim ve sevdigim tek insandi....

@ karyatid:

canim, aynen öyle. galiba her aradiginda o kizin yine orda olacagini biliyor. biraz nazlanacak ama yinede cevap verecek. hak ettigi gibi ters cikamadim hic. seni cok özlüyorum dediginde, susmam bile yetti onun icin. keske o zaman bile hic vurdum duymaz davransaydim....
emeklerime saygi diyorsun güzelim... 3 yillik bir iliskinin nekadar emek icerdigini tahmin edebilir misin. o zaman ailemi kac kez karsima almisti. zor kabul etmislerdi. bulunmaz hint kumasiydiya....

@ nlgm:

yedekte tutmaya calissa görüsürdü ama, görüsmeyince kaybedecegini bilmiyor mu. üstelik ne kadar gururlu oldugumuda biliyor kendileri.

arkadaslar ne diyorsunuz birdaha bi hamle gelirse ne yapmaliyim? cevap vermicem mi hic? hic birseye mi yani? (bazen kendimi 16 yasinda liseli kiz gibi hissediyorum :o)))

Amaaan tipik erkek işte..
Durup dururken arıyorsa ya acı çekiyordur ya canı:))
Ki ilk ihtimali vermiyorum.. Boşver aldırma tatlım sen..Kendince oynuyor:))
Büyük bir geçmiş olsun....

onunla görüsdün müddetce hic unutamicaksin hep aci ceken taraf olcaksin,bence hattini kirmakla basla ise ,heryerden sil anisi kalmasin yoksa hep bastan saracak
geleceginle oynamasina izin verme

ben de buna ufak da olsa benzer bir olay yaşamıştım. eski erkek arkadaşımla ayrıydık ama henüz tam kopmamıştı her şey, arada arayıp birbirimize nefretimizi kusuyoduk. onu deli gibi sevdiğimi ve aslında tek bir adımını beklediğimi biliyodu. bir akşam dayanamadım ona sevgimi anlatan kalpli bir resimli mesaj yolladım. kalbi kendim yaptım domino taşlarından. az sonra cevap yazdı, sanırım seninle uzun bir konuşma yapmamız lazım diye. nasıl oldum o an mutluluktan havalara uçtum. dayanamadım hemen aradım. arkadaşlarıylaymış. yarım saate arıycam dedi. ve biliyo musun tam bir hafta sonra aradı. şaka gibi. ben o gece 3 lere kadar telefon bekledim. ama gururuma yediremediğim için ne aradım ne mesaj yazdım. diğer günler kendimi nasıl bir azimle tuttuğumu anlatamam. bir hafta sonra hiçbirşey olmamış gibi aradı. ben de sadece alaylı bir şekilde cevap verdim. gururum o kadar kırılmıştı ki bunu mizahla kapatmaya çalıştım. şimdi ben kalkmış aylar sonra bu adam için hala acı çekiyorum. ne büyük aptallık! sana tavsiyem o adamdan bir cacık olmaz. uzak dur.

canim benim nede dogru söylüyorsun. herseyi silmeliyim fotograf hediyeler. tutsam nolcak. hatiramis.... hatirasi batsin 14 ayimi perisan etti hayatimin. her sabah ilk baktigim sey cep telefonum. o kadar biktimki, kendime tahammül edemez oldum artik. bazi günler karsima ciksa yüzüne tükürürdüm, bazi günler ise 24 saat aklimdan cikmiyor. baska biri benimle ilgilendimi hemen tersliyorum, sanki onu aldatiyormusum gibi hissediyorum kendimi. ne zor sey bu. gercekten kendi gelecegini yakmak bu. Bazi günler icim o kadar tuhaf oluyorki, cevremde hic biseyi algiliyamiyorum gibi, sürekli bir dügüm var bogazimda sanki. .... iste öyle.

off... ama sagolun arkadaslar iyi geliyor yazdiklariniz.

Bilmiyorum ki hata nerde? kimde?
Belkide sizden bir iliski beklememesine ragmen cok ozledim falan demesine izin vermemeliydiniz. buna curret edememeliydi. Belki de o yalnizca bir oyuncuydu.

Eski erkek arkadasimla bende ara sira gorusuyorum, ama hic boyle seyler konusmuyoruz. Ozledim bile denmedi hic. Kopek alacakmis gelecek hafta, istedigim zaman gidip gorebilirmisim falan felan. Bende acikcasi hem gitmek istiyorum hemde korkuyorum onunla arkadasca gorusmek beni uzer mi diye

@ black swan:

güzelim benim... o anki hislerini o kadar iyi tahmin edebiliyorumki... insanin bütün vucudunu felc ediyor sanki gururun kirilmasi ve askin bir araya gelmesi. o kadar gücsüz hissediyorki insan kendini dimi? bekleyipte daha biseyin gelmeyecegini bilip yatmak... o an sanki birsey ölüyor insanin icinde.

@ black swan:

güzelim benim... o anki hislerini o kadar iyi tahmin edebiliyorumki... insanin bütün vucudunu felc ediyor sanki gururun kirilmasi ve askin bir araya gelmesi. o kadar gücsüz hissediyorki insan kendini dimi? bekleyipte daha biseyin gelmeyecegini bilip yatmak... o an sanki birsey ölüyor insanin icinde.

aptal yerine konmak insanın o kadar zoruna gidiyor ki. neyse. bir daha bunları yaşamayız umarım.

insallah....

insanin sinirin en dogruga ciktigin anlardan biri herhalde. ama o an kendini tutupta aramamak daha iyi, cünkü o anki sinirlere muhtemelen yalya sümük bir sekilde söyledigin seyede pisman olur insan.

neyse millet, biraz güldüm biraz efkarlandim, simdide cikayim artik.

yani.. son netice bu adamdan hayir gelmez, bidaha arasada yalvarsada yakarsada niyetdi ciddi degil ve ben cevap vermemeliyim öyle mi :-)

öptüm hepinizi

Merhhaba arkadaslar...

"Anlayamıyorum, beraber çözelim" deyince öğrencisin matematik sorusu falan soracaksın sanmıştım ciddi ciddi.:56:

Bence bu sana bir deneyim oldu, işte erkekler yeri geldimi bu denli p.çleşebiliyorlar afedersin:19:

Back