Gebeliğe Hazırlık Hiç bir sorun olmadığı halde gebe kalamayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar size bi bilgi vermek istiyorum adet sancisi cekerken ictigimiz ilaclari hamile kalmayi planladiktan 3 ay once birakmamiz gerekiyormus. Dun bir arastirma yaptim benim agrim oluyor diye cok ilac iciyordum ama o ilaclar zararliymis. Belki bir umut diyip 3 ay adet zmaanlarimda ilac kullanmayacagim.

Okudugumda cok sasirmistim sizde dikkat edin

4 ay once hersey hazirdi tup bebege basliyorduk ne guzel ameliyat oldum kendime gelemedim hala. Sancilarim her ay 13 gun onceden basliyor. Umarim bu yolun sonu aydinliktir
Umarim guzel haberleri almaya cok yakinsindir. Bir imtihandan geciyorz ama sabirdan kazanacagiz insallah. Umidimizi kaybetmek yok.

Ağrı kesicilerden bahsediyorsun sanirim. Aslinda hicbir ilacin yüzde yüz iyi bir tarafi yok. Doğal olmayan hersey vücudumuza zarar. Özellikle antibiyotik agri kesici hormon ilaclari. Hicbiri iyi gelmiyor vücuda.

Rabbim bebeğini hayırlı evlat etsin inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım ne kadar süre denemiştin?
Allah razı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsin. 17 ay bekledim gitmediğim doktor ebe kalmamıstı ama bi sorun hiç çıkmıyordu bende aşılama yaptım ankarada bi hastanede allah şükür ilk seferde tuttu..

Hayirlisiyla kucagina al insallah. Bende bu ay hamile kalamazsam diger ay aşılamaya geçilecek. Ücretler hakkinda bilgi verir misin canim.

Ağrı kesicilerden bahsediyorsun sanirim. Aslinda hicbir ilacin yüzde yüz iyi bir tarafi yok. Doğal olmayan hersey vücudumuza zarar. Özellikle antibiyotik agri kesici hormon ilaclari. Hicbiri iyi gelmiyor vücuda.

1 hafta sonra adet gunum ilacim mideme cok kotu geldigi icin degistirme karari aldim doktorlar genelde hep ayni agri kesicileri yaziyorlar ve asla agrimi gecirmiyo.. bende arastirdim cogunda ayni sey yaziyo gebelik planlandiktan 3 ay once birakiniz. Hatta 1-2 tanesinde kisirlik yapar yaziyo şok oldm. Kullanmamak en iyisi ama hiccc dayanamiyorum o kadar sancm oluyor ki

Hayirlisiyla kucagina al insallah. Bende bu ay hamile kalamazsam diger ay aşılamaya geçilecek. Ücretler hakkinda bilgi verir misin canim.
Canım inşallah en kısa zamanda sende bu duyguyu tadarsın. Ben 21 yasındayım ama hiç bi ücret almadılar benden sadece 70 tl ye yakın galiba çatlatma iğnesi aldım o kadar

Canım inşallah en kısa zamanda sende bu duyguyu tadarsın. Ben 21 yasındayım ama hiç bi ücret almadılar benden sadece 70 tl ye yakın galiba çatlatma iğnesi aldım o kadar
Sağol canim insallah. Ben özele gidiyorum da fiyat istedim 250-300 araliginda bir fiyat verdiler. Catlatma ignesi buna dahil degil tabi

Ağrıya dayanilmiyor ki ne yapacaksin mecbur iciyosun. Ama en hafif agri kesiciler minoset ve parol. Onlari alabilirsin belki o kadar etkilemez. Hamilelikte de kullanilabilen iki ilac

Hamile olabildiniz mi

Geç olsun güç olmasın inşallah sağlıkla doğar. Ben bazen sabırsızlandığımda diyorum çok dua ediyorum diye rabbim galiba mükemmelleştiriyo o yüzden geç olacak falan :) rabbim sana bağışlasın bebeğini vatana millete hayırlı mükemmel evlat olsun. Amin :)

Allah razı olsn canım rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah

Canlar
BiZde de sorun yok ama beklemekten olmuyo
Keşke biri beklentimi yok etse dua ederim

Kelin ilacı olsa başına sürer canım :) maalesef düşünmeyecem demekle düşünmüyor değilsin. İşte bu da bir imtihan vakti var. Ben diyorum artık bir zamanı var. Şuan yumurtlama dönemindeyim ama 3 günlük bir tatil yaptık değerlendiremedik tatilde gitti yani o yüzden bu ay hiç beklemiyorum şimdi. Yumurtlamayı değerlendiremediğimiz zaman hiç beklentim olmuyor benim.

Twşekkür eserim mesajın için
Biz de tatildeyiz hatta ilk kez bu ay takmadım iş stresi falan yoktu temiz hava ama yok bi gün bekletmeden geldi kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…