- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Sarjli dis fircasi
-
Umarim guzel haberleri almaya cok yakinsindir. Bir imtihandan geciyorz ama sabirdan kazanacagiz insallah. Umidimizi kaybetmek yok.4 ay once hersey hazirdi tup bebege basliyorduk ne guzel ameliyat oldum kendime gelemedim hala. Sancilarim her ay 13 gun onceden basliyor. Umarim bu yolun sonu aydinliktir
Ağrı kesicilerden bahsediyorsun sanirim. Aslinda hicbir ilacin yüzde yüz iyi bir tarafi yok. Doğal olmayan hersey vücudumuza zarar. Özellikle antibiyotik agri kesici hormon ilaclari. Hicbiri iyi gelmiyor vücuda.Kizlar size bi bilgi vermek istiyorum adet sancisi cekerken ictigimiz ilaclari hamile kalmayi planladiktan 3 ay once birakmamiz gerekiyormus. Dun bir arastirma yaptim benim agrim oluyor diye cok ilac iciyordum ama o ilaclar zararliymis. Belki bir umut diyip 3 ay adet zmaanlarimda ilac kullanmayacagim.
Okudugumda cok sasirmistim sizde dikkat edin
Allah razı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsin. 17 ay bekledim gitmediğim doktor ebe kalmamıstı ama bi sorun hiç çıkmıyordu bende aşılama yaptım ankarada bi hastanede allah şükür ilk seferde tuttu..Rabbim bebeğini hayırlı evlat etsin inşallah sağlıkla alırsın kucağına canımne kadar süre denemiştin?
Hayirlisiyla kucagina al insallah. Bende bu ay hamile kalamazsam diger ay aşılamaya geçilecek. Ücretler hakkinda bilgi verir misin canim.Allah razı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsin. 17 ay bekledim gitmediğim doktor ebe kalmamıstı ama bi sorun hiç çıkmıyordu bende aşılama yaptım ankarada bi hastanede allah şükür ilk seferde tuttu..
Ağrı kesicilerden bahsediyorsun sanirim. Aslinda hicbir ilacin yüzde yüz iyi bir tarafi yok. Doğal olmayan hersey vücudumuza zarar. Özellikle antibiyotik agri kesici hormon ilaclari. Hicbiri iyi gelmiyor vücuda.
Canım inşallah en kısa zamanda sende bu duyguyu tadarsın. Ben 21 yasındayım ama hiç bi ücret almadılar benden sadece 70 tl ye yakın galiba çatlatma iğnesi aldım o kadarHayirlisiyla kucagina al insallah. Bende bu ay hamile kalamazsam diger ay aşılamaya geçilecek. Ücretler hakkinda bilgi verir misin canim.
Sağol canim insallah. Ben özele gidiyorum da fiyat istedim 250-300 araliginda bir fiyat verdiler. Catlatma ignesi buna dahil degil tabiCanım inşallah en kısa zamanda sende bu duyguyu tadarsın. Ben 21 yasındayım ama hiç bi ücret almadılar benden sadece 70 tl ye yakın galiba çatlatma iğnesi aldım o kadar
Çok fazla değilmiş canım ben ankarada buyuk bi hastaneye gittim orda herhangi bir ücret almadılar bendenSağol canim insallah. Ben özele gidiyorum da fiyat istedim 250-300 araliginda bir fiyat verdiler. Catlatma ignesi buna dahil degil tabi
Ağrıya dayanilmiyor ki ne yapacaksin mecbur iciyosun. Ama en hafif agri kesiciler minoset ve parol. Onlari alabilirsin belki o kadar etkilemez. Hamilelikte de kullanilabilen iki ilac1 hafta sonra adet gunum ilacim mideme cok kotu geldigi icin degistirme karari aldim doktorlar genelde hep ayni agri kesicileri yaziyorlar ve asla agrimi gecirmiyo.. bende arastirdim cogunda ayni sey yaziyo gebelik planlandiktan 3 ay once birakiniz. Hatta 1-2 tanesinde kisirlik yapar yaziyo şok oldm. Kullanmamak en iyisi ama hiccc dayanamiyorum o kadar sancm oluyor ki
Cok fazla degil ama piyasa arastirmasi yapmak istiyorum. Rahim filmi icin 750 lira ödediğim icin biraz maliyetleri dusurmem lazim bundan sonra :)Çok fazla değilmiş canım ben ankarada buyuk bi hastaneye gittim orda herhangi bir ücret almadılar benden
Ağrıya dayanilmiyor ki ne yapacaksin mecbur iciyosun. Ama en hafif agri kesiciler minoset ve parol. Onlari alabilirsin belki o kadar etkilemez. Hamilelikte de kullanilabilen iki ilac
Hamile olabildiniz miBu ay dr gittiğim de yumurta çatlamış döllenmesini beklycez ilişkiye de girme dedi şuan adetime 5 gün var zaman geçmiyo acabalardayım tabii herşeyin hayrlısı bnm için hamile kalmaktan ziyade saglıkla kucagıma almak nasip olur inşallah allahım bi daha aynı acıyı yaşatmasın
Son durumunuz nedirBizde 6 aydır deniyoruz hormon testleri rahim filmim gayet normal çıktı ama bilmiyorum neden olmuyor stres çok etkiliyor takma felan diyorlar ama malesef öyle olmuyor
Allah razı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsin. 17 ay bekledim gitmediğim doktor ebe kalmamıstı ama bi sorun hiç çıkmıyordu bende aşılama yaptım ankarada bi hastanede allah şükür ilk seferde tuttu..
Allah razı olsn canım rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallahGeç olsun güç olmasın inşallah sağlıkla doğar. Ben bazen sabırsızlandığımda diyorum çok dua ediyorum diye rabbim galiba mükemmelleştiriyo o yüzden geç olacak falan :) rabbim sana bağışlasın bebeğini vatana millete hayırlı mükemmel evlat olsun. Amin :)
Canlar
BiZde de sorun yok ama beklemekten olmuyo
Keşke biri beklentimi yok etse dua ederim
Allah razı olsn canım rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah
Twşekkür eserim mesajın içinKelin ilacı olsa başına sürer canım :) maalesef düşünmeyecem demekle düşünmüyor değilsin. İşte bu da bir imtihan vakti var. Ben diyorum artık bir zamanı var. Şuan yumurtlama dönemindeyim ama 3 günlük bir tatil yaptık değerlendiremedik tatilde gitti yani o yüzden bu ay hiç beklemiyorum şimdi. Yumurtlamayı değerlendiremediğimiz zaman hiç beklentim olmuyor benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?