• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hiç bir sorun olmadığı halde gebe kalamayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Twşekkür eserim mesajın için
Biz de tatildeyiz hatta ilk kez bu ay takmadım iş stresi falan yoktu temiz hava ama yok bi gün bekletmeden geldi kırmızılar

Ya biz tatildeyken bile bak takmıyoruz stres yok şimdi kesin olur gözüyle bakıyoruz. Öyle bir uğraş olmalı ki bebek komple aklımızdan çıkmalı bence. Açıkçası ben öyle düşündüm tatilde :KK43:

Ya biz tatildeyken bile bak takmıyoruz stres yok şimdi kesin olur gözüyle bakıyoruz. Öyle bir uğraş olmalı ki bebek komple aklımızdan çıkmalı bence. Açıkçası ben öyle düşündüm tatilde :KK43:
Aynen
Yemin bile ederim aklımızdan çıktığı ay olucak
Ama öyle beklentim var ki hep aklımda
Kendimi verebileceğim hobim falan da Yok
Bilmiyorum ki
Bilmiyorum

Aynen
Yemin bile ederim aklımızdan çıktığı ay olucak
Ama öyle beklentim var ki hep aklımda
Kendimi verebileceğim hobim falan da Yok
Bilmiyorum ki
Bilmiyorum

Bence en başta forumdan uzak kalınmalı burası çok düşündürtüyor. Ben kışın örgü örüyordum şimdi dizi falan izliyorum puzzle falan yapıyorum aslında bunları yaparken pek de aklıma gelmiyor ama bazı günler hiç izleyemediğim zamanlarda aklımdan çıkmıyor. Siz çalışıyorsunuz galiba hobi edinmek sizin için zor olabilir

Bence en başta forumdan uzak kalınmalı burası çok düşündürtüyor. Ben kışın örgü örüyordum şimdi dizi falan izliyorum puzzle falan yapıyorum aslında bunları yaparken pek de aklıma gelmiyor ama bazı günler hiç izleyemediğim zamanlarda aklımdan çıkmıyor. Siz çalışıyorsunuz galiba hobi edinmek sizin için zor olabilir
Evet senelik izindeyiz yaa
Aah ahh uzak dursam ben de dimi ama dua topiğim de var bırakmak istemiyorum
Naapsak bi çözüm bulalım düşünelim

:) bence de bir şey bulmak lazım. O zaman siz şöyle yapın. Sadece dua topiğine girin gebeliğe hazırlık ya da gebelik bölümlerinden uzak durmaya çalışın. Ben de artık herkes anne olmak zorunda değil diye bir düşünce oldu. Ben yeni evliyim o yüzden diyorum daha evliliğim çocuk için hazır değil galiba o yüzden beklemek hayırlıdır belki. İster istemez eşimle sorunlarımız oluyor bir sorun çıktığında diyorum iyi ki olmamış daha. Allah bizim için en iyisini biliyor gerçekten.

Kizlar size bi bilgi vermek istiyorum adet sancisi cekerken ictigimiz ilaclari hamile kalmayi planladiktan 3 ay once birakmamiz gerekiyormus. Dun bir arastirma yaptim benim agrim oluyor diye cok ilac iciyordum ama o ilaclar zararliymis. Belki bir umut diyip 3 ay adet zmaanlarimda ilac kullanmayacagim.

Okudugumda cok sasirmistim sizde dikkat edin

Haklısın canım teşekkürler Bilgi için. Ben de çok sancılı geçiriyordum önceden ilaç alıyordum. Artık papatya çayında şifa buldum gerçekten işe yarıyor ağrımı alıyor tavsiye ederim.

:) bence de bir şey bulmak lazım. O zaman siz şöyle yapın. Sadece dua topiğine girin gebeliğe hazırlık ya da gebelik bölümlerinden uzak durmaya çalışın. Ben de artık herkes anne olmak zorunda değil diye bir düşünce oldu. Ben yeni evliyim o yüzden diyorum daha evliliğim çocuk için hazır değil galiba o yüzden beklemek hayırlıdır belki. İster istemez eşimle sorunlarımız oluyor bir sorun çıktığında diyorum iyi ki olmamış daha. Allah bizim için en iyisini biliyor gerçekten.
Haklısınız
Gebelik beklemekle gün saymakla olması çok zor ben de bırakıyorum şu dakika itibariyle

Haklısınız
Gebelik beklemekle gün saymakla olması çok zor ben de bırakıyorum şu dakika itibariyle
Merhaba bende 1 yıldır bebek istiyorum ama maalesef olmuyor. Eşim bir ay aralıklarla doktora gitti sonuçları çok iyi dedi üroloji uzmanı. Bende en son Ocak’ta gittim hormonlarıma adet dönemi rahmime falan bakıldı çok güzel dedi. Şimdi doktorum en son dediki adetin 3. Gel yine dedi. Ne yapabilir bu ay diye düşünüyorum 30 Nisan adet günüm. Ne uygular bana tahmin edeniniz var mı :( allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba bende 1 yıldır bebek istiyorum ama maalesef olmuyor. Eşim bir ay aralıklarla doktora gitti sonuçları çok iyi dedi üroloji uzmanı. Bende en son Ocak’ta gittim hormonlarıma adet dönemi rahmime falan bakıldı çok güzel dedi. Şimdi doktorum en son dediki adetin 3. Gel yine dedi. Ne yapabilir bu ay diye düşünüyorum 30 Nisan adet günüm. Ne uygular bana tahmin edeniniz var mı :KK43: allah hepimizin yardımcısı olsun
Maalesef bilgim yok canım allah yolunu açık etsin

Merhaba bende 1 yıldır bebek istiyorum ama maalesef olmuyor. Eşim bir ay aralıklarla doktora gitti sonuçları çok iyi dedi üroloji uzmanı. Bende en son Ocak’ta gittim hormonlarıma adet dönemi rahmime falan bakıldı çok güzel dedi. Şimdi doktorum en son dediki adetin 3. Gel yine dedi. Ne yapabilir bu ay diye düşünüyorum 30 Nisan adet günüm. Ne uygular bana tahmin edeniniz var mı :KK43: allah hepimizin yardımcısı olsun
Valla ne uygular bilemiyorum ama mucizevi bir sekilde hamile kalmis biri olarak soyluyorum tek sorun stres. Bizim hem esimde hem bende sorun vardi hemde buyuk sorunlar 1 2 tane degil yani hep uzuldum agladim ama bunlarin faydasi yok. Gitmedigim dr da kalmadi en son 5 6 aydir dr bile gitmiyordum. Artik cocuktan vazgectigim anda bu ay hamile kaldim:) her seyin zamani var kendinizi rahatlatmaya calisin zor ama anca oyle oluyor.

Valla ne uygular bilemiyorum ama mucizevi bir sekilde hamile kalmis biri olarak soyluyorum tek sorun stres. Bizim hem esimde hem bende sorun vardi hemde buyuk sorunlar 1 2 tane degil yani hep uzuldum agladim ama bunlarin faydasi yok. Gitmedigim dr da kalmadi en son 5 6 aydir dr bile gitmiyordum. Artik cocuktan vazgectigim anda bu ay hamile kaldim:) her seyin zamani var kendinizi rahatlatmaya calisin zor ama anca oyle oluyor.
Nasıl umudunu kestin bunu bi anlasam

Back