• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hiç bir sorun olmadığı halde gebe kalamayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben herkese henüz rabbim vermedi diyorum onlarda olur inşallah daha erken benim de bir yıl olmadı falan diyorlar. Evet zoruma gidiyor ama en azından onlar da dua edip kapatıyorlar konuyu :KK48: insanlar her şey hakkında konuşuyorlar işte.

Biz de 5 aydır deniyoruz bakalım bu ay ne olacak ben de soğan kürünü duyup yapmıştım iltihaptan kurtuldum çok şükür bu ay da gebelik olmazda yine içeceğim birde incir kürü yapacağım inşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürsün bize bu sevinci yaşatsın, bizede soruyorlar ben düşünmüyoruz diyorum kimseye fırsat vermeye gerek yok iyi kide dememişim şimdi olmuyır diye laf ederlerdi

Bende 1.5 yıldır olmadı

bizde öyle söylüyoruz ama ona da bi cevap buluyorlar yine niye yapmıyosun yap sana arkadaş olur canın sıkılmaz falan gurbetteyiz yine de kurtulamıyosun insanlardan Rabbim başka dert vermesin:) inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırız aminn

Bende 1.5 yıldır olmadı

bizde öyle söylüyoruz ama ona da bi cevap buluyorlar yine niye yapmıyosun yap sana arkadaş olur canın sıkılmaz falan gurbetteyiz yine de kurtulamıyosun insanlardan Rabbim başka dert vermesin:) inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırız aminn
he ya öyle diyolar bde bn evde tekim bide bana da öyle diyolar.

:) bende aynı imtihanınız herhalde sabırlı olmakta yarar var ama delirmemek elde değil
psikolojiyi inan ok kotü etkiliyor. bn oolursa inşallah ilk çocgm olacak belirsizlik içindeym hani oalacak mı olmayacak mı. en azndan hani önceden 1 olmuş olsa nasipte var mı uok mu bilemediğim için çok daha sıkıntılı

Tek tarafli sorun aramayın zaman kaybedersiniz. Saglikli yumurta ve saglikli spermin bulusmasi onemli .

Evet haklısın ben gidip hormon testlerini yaptırmıştım ilk aylarda ama eşime baktırmadık doktorlar hep bir yıl :63: bekleyin dedikleri için yumurtlamayı tutturursak bu defa olmazsa baktıracak inşallah bir sorun çıkmaz. Sen de dua et canım hamiş duası kabul olur :dua: sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İlk gebeliğin mi canım senin. Gebe kalmadan önce bir şeyler yaptın mı bizimle paylaşır mısın belki birimize ışık olur

Evet haklısın ben gidip hormon testlerini yaptırmıştım ilk aylarda ama eşime baktırmadık doktorlar hep bir yıl :63: bekleyin dedikleri için yumurtlamayı tutturursak bu defa olmazsa baktıracak inşallah bir sorun çıkmaz. Sen de dua et canım hamiş duası kabul olur :dua: sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İlk gebeliğin mi canım senin. Gebe kalmadan önce bir şeyler yaptın mı bizimle paylaşır mısın belki birimize ışık olur
Konum burda bakabilirsin .
www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/

psikolojiyi inan ok kotü etkiliyor. bn oolursa inşallah ilk çocgm olacak belirsizlik içindeym hani oalacak mı olmayacak mı. en azndan hani önceden 1 olmuş olsa nasipte var mı uok mu bilemediğim için çok daha sıkıntılı
Aynen benimde olursa ilk olacak inşallah nasibimizde vardır

Back