Kızlar merhaba.Yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum yazılanları.32 yaşındayım ve 3 senelik evliyim.Evliliğimizin ilk senesinde eşimle çocuk düşünmedik.2 senedir çocuk istiyoruz ve malesef isteğimize ulaşamadık.İnsan çocuk istediği gibi sahip olabileceğini düşünüyor.Tabi sonra gerçekler tokat gibi yüzüne çarpıyor.1 sene kadar dra gitmedik elbet tutar dedik.Sonrasında baktık olacak gibi değil dra gitttik.Hormonlarıma yumurtalarıma falan bakıldı.Görünürde bir sorun yoktu.2 kez klomen kullandım.Sonrasında çatlatıcı iğne ama değişen birşey yoktu.Bundan da sonuç alamadık.Artık aşılamaya başvuralım dedik ve tedavi için görüşmeye gittik.Tabi buda düşündüğümüz kadar kolay olmadı.Malum prosedürler... O evrak bu evrak derken mahfolduk.Hele rahim filmi beni resmen tüketmişti.Canım çok yandı.Resmen karnımda bomba patlamış gibiydi...Üstelik sol tüpümünde tıkalı olduğunu öğrendik.Bu önemli değil açılmışta olabilir dediler ama ben bir kez daha yıkılmıştım tabi. Artık bütün herşey hazırdı.Önümüzde engel kalmadı derken 2 sene boyunca düzgün çıkan hormonlarım tavan yapmıstı.Hadi bakalım bir engel daha.Aşılama için gittiğim gün hormon değerlerinin düzeltilmesi lazım o yüzden ilaç tedavisine başlayacağız dediler.Tabi yine yaşadığım hayal kırıklığının tarifi yok.İlacı düzenli kullanmaya başladım bu ara biraz yaşam tarzımı değiştirdim.Bol bol su içmeye başladım.Kahvaltımı düzgün etmeye özen gösterdim.Kahveyi azalttım.Kontrole gittiğimde hormonların düzeldiği söylendi.İlaç işe yaramıştı.Artık aşılama yaptırabilirdim.Yumurta takibi derken yumurta büyütücü iğne kullandım 5 gün boyunca.Kontrolümde solda yumurtamın 19 mm ulaştığını öğrendim.Aynı gün kalan son dozunu ve akşamıda çatlatıcı iğne yapmam söylendi.Sonunda 6 nisan cuma 2018 de 1.aşılamam yapıldı.Şimdi beklemedeyim.20 nisanda kan testi yapacağım.İnşallah olumlu sonuç alırım.Benim gibi bu duyguyu yaşamak isteyen herkese Allah yardım etsin.Bu süreç çok zormuş.İnsanın başına gelmeden anlamıyor.Ben çok zor zamanlar geçirdim.En çok da bu süreçte çevrenden duydukların yıpratıyor seni.Yeri geldi çok ağladım dibe vurdum,yeri geldi kalk ayağa dedim kalktım.Şimdi sabırsızlıkla 20 nisanı bekliyorum.Eğer 1.aşılamam tutmazsa 1 kez daha aşılama yapılacak.Sonrasında ise tüp bebek.İnşallah bunlara gerek kalmaz.Sonucu sizlere bildireceğim kızlar.Görüşmek üzere...