• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç bir şey yapmak istemiyorum ☹️

Durumumdan rahatsız olduğum için konu açtım ya zaten.. Böyle dalga geçer gibi 10 gün ne ki deyip, attığım mesaja da komik emoji atmışsınız.
Bu durum bana acı veriyor ve üstesinden gelmeye çalısıyorm, yıllarca böyle pasif olmaya niyetim yok
Senin durumun sadece sana has değil ki.çoğu kişi böyle..sen 10 gün diyorsun ben yıllardır yaşıyorum diyorum..neresi dalga konusu bunun.çaresi varsa öğrenince bana da söyle

Depresyona en iyi gelen şey sabah erken kalkıp yrüüyüş yapmak. Evet biraz zor oluyor yataktan çıkmak ama bedenen, zihnen açılıyorsunuz. Gece uyumadan önce papatya çayı için günün stresini atıp güzel uyku sağlıyor.

Tüp bebek şansımız var. Normal yolla mucize gibi. Rabbim ol derse olur tabi. Eşim tüp bebeğe yanaşmıyor simdi.
İlk öğrendiğim zamanki gibi üzülmüyorum ama yinede kendime gelemiyorum. Önceki halimi özledim, bu pasiflikten çok sıkıldım 😔
Tüp bebekle bile olması mucize zaten ... çünkü bebek sahibi olmak mucize !! Benim de tüp bebekle 9 aylık bir Yavrum var kucağımda , bizde hiç bir sorun yoktu ama 8 yılın sonunda yavrumuzu aldık kucağımıza , her türlüsü mucize ... zamanı gelince olacak emin ol öyle ya da böyle ..: ben de yanaşmıyordum tüp bebeğe , sonra eşimde yanaşmadı , çünkü sorun yoktu bizde ,ama ne oldu nasip neyse o oldu , bebeğimiz tüpmüş değilmiş kim umursar ?? Yollarca kovanlara uğrayıp da ballar toplayıp mı getirdin de bizi bunca beklettin diye seviyorum :)
En hayırlı ve kısa zamanda nasip olsun size de .. eşler arasını da geren bir konu maalesef , sabır diliyorum , bebek gelmeden eşinle bolca vakit geçirip gezip tozmaya çalışmanı tavsiye ediyorum

Yaa su an ne duurumda
Bahceciye gidiyoruz oradaki doktorlar bu değerle tüp bebek önermiyorum dediler çünkü embriyo kalitesiz kalıyor bir kere denedik çünkü bu şekilde ilk denememdi değerleri eşimin sizin eşiniz gibiydi maalesef 5 yumurtadan 1 tanesi 5. güne zor geldi oda orta kaliteydi.
Doktorlar transfer ederken bile bisey demedi anladım negatif olacağını gene de bir umut içimde bekledim işe gitmedim, izin aldım dinlendim yediklerime dikkat ettim ama tutmadı negatif oldu maalesef..
Şimdi ikinci tup bebeği yapmadan önce genetik testlerimiz yapılsın istiyorum ağırdan gidiyorum.
Tup bebek yaptırmak maddi ve manevi yorucu.. Sonuç negatif olunca daha kötü..

Bahceciye gidiyoruz oradaki doktorlar bu değerle tüp bebek önermiyorum dediler çünkü embriyo kalitesiz kalıyor bir kere denedik çünkü bu şekilde ilk denememdi değerleri eşimin sizin eşiniz gibiydi maalesef 5 yumurtadan 1 tanesi 5. güne zor geldi oda orta kaliteydi.
Doktorlar transfer ederken bile bisey demedi anladım negatif olacağını gene de bir umut içimde bekledim işe gitmedim, izin aldım dinlendim yediklerime dikkat ettim ama tutmadı negatif oldu maalesef..
Şimdi ikinci tup bebeği yapmadan önce genetik testlerimiz yapılsın istiyorum ağırdan gidiyorum.
Affedersiniz özel olacak ama fiyat kadar tutuyor tüp bebek

Affedersiniz özel olacak ama fiyat kadar tutuyor tüp bebek
Canım ben ilk tup bebek denememi devlet hastanesinde denemek ıstedim zeynep kamilde denedim
900 TL devlet katkı payı ödemesi vardı onu verdik
Bunun yanında hastanede yaptıracağımiz evrak listesi verdi bir sürü tahliller onları zeynep kamil hastanesinde yaptırdık sonra dosyamız açıldı.
Birde dosya açıldıktan sonra gün alma oluyor 2 veya 3 ay sonraya gün aldik.sonrasinda gittiğimizde bize kullanacağım ilac için para ödedim devlet bir kısmını karşılıyor ilaçlara da herkesin bünyesine göre veriliyor kimine daha az ilaç kimine daha çok ilaç mesela benim 1500 TL civarı tuttu.Bana maliyeti bu şekilde oldu.

Tüp bebekle bile olması mucize zaten ... çünkü bebek sahibi olmak mucize !! Benim de tüp bebekle 9 aylık bir Yavrum var kucağımda , bizde hiç bir sorun yoktu ama 8 yılın sonunda yavrumuzu aldık kucağımıza , her türlüsü mucize ... zamanı gelince olacak emin ol öyle ya da böyle ..: ben de yanaşmıyordum tüp bebeğe , sonra eşimde yanaşmadı , çünkü sorun yoktu bizde ,ama ne oldu nasip neyse o oldu , bebeğimiz tüpmüş değilmiş kim umursar ?? Yollarca kovanlara uğrayıp da ballar toplayıp mı getirdin de bizi bunca beklettin diye seviyorum :)
En hayırlı ve kısa zamanda nasip olsun size de .. eşler arasını da geren bir konu maalesef , sabır diliyorum , bebek gelmeden eşinle bolca vakit geçirip gezip tozmaya çalışmanı tavsiye ediyorum
Teşekkür ederim canım 🌹🌹Rabbim evladını sana bağışlasın,

☹️RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN bende tüp bebek ten o yüzden korkuyorum

Aynı durum banada oluyor.Bazen okadar isteksiz oluyorum ki.Elim ayağım kalkmıyor.Belkide birazdan dağılacağını bildiğim için olabilir.çünkü mutfağı toplarken bir bakıyorum diğer odalar dağilmis.saniyesinde dağıldıgı icin içimden gelmiyor.Evde beni düşününenlerin olmayısı beni üzüyor.Az önce topladı bu kadın odayı toplu tutayım diyen yok.😔

☹️RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN bende tüp bebek ten o yüzden korkuyorum
Sağolasın canım amin inşallah Allah sağlıklı bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin..
Ben artık korku fln yok sadece süreç yıpratıcı olduğunu eşimde gördü ve çok üzüldü.
Bana ilk başlarda olur ya daha gençsiniz kafana takma diyenlerin hepsinin çocuğu oldu.

Arkadaşlar yaklasık 10 gündür hiç bir şey yapasım gelmiyor, evimde ne temizlik yapıyorum, ne kendime bakıyorum.. Sürekli yatıyorum saçımı bile taramaya mecalim yok. Canım istemiyor. Herşeyden bunalmış durumdayım, evimde sadece yediğimiz yemeklerin bulaşığını yıkıyorm, evim darmadağın, ve pis olduğunu hissediyorum. Geçen zar zor süpürdüm. Yapamıyorum istemiyorum hic bir sey.. Normalde temiz biriyim dikkat ederim. Ama yaklasık 10 gündür kendime gelemiyorum. Yalnız kalmak istiyorum sadece. Eşimin evden çıkmasını dört gözle bekliyorum :'( anlamadım depresyonda mıyım? Ama bu durumdan iyice sıkılmaya başladım. Az önce kalkıp bi etrafımı toparliyim dedim. Bunalıyorum, sıkılıyorum,yine yapamadım. Sürekli halsiz yorgunum diye kendimi kandırıyorum.. Ama içimden hic bir sey yapmak gelmiyor :'(
Ne yapmam lazım, yardımcı olabilir misiniz?
Termizlik konusunda degilde bnde evden cikmak istemiyorum kimsede gelmesin yanlizcana sakince esimle yasayim o kadar yogun geciyoki gunlerim benj bunaltiyo esimle zamanim bile olmuyo nasil cocuk olcaksa haftada zor guçele bir gun iliski bile duşun😂 yaşadigin sey pskolojik bisi dönem dönem oluyo bole durumlar ve uzulme rabbim nasip ederse hepimizin bebegi olur hayirli saglikli olsun die dua et bak hic sorunumuz yokken 3 seneye gelcek olmadi bi kac arkadasiminda ya kndisinde ya esinde sorun vardi cocuklarini dogurdular rabbim nasip gorduyse 1 tanecik sperm bile yeter milyona gerek yok enerjik bi muzik dinle olucak bir gun ama simdi esimle evimle kendimle ilgilenmeliyim cunku bi daha bu zamani yaşayamiyacagim de kendini topla ilerde pisman olma bn pismanim sahsen rezil ettim zate gelinligimi bebek dierek olucagi varsada olmadi hadi bi nefes kadar kisayken hayat ne gerek var hayatı zindan etmeye.
huzurlu sağlıklı yaşamak dioruz elhamdülillah sagligin da sorun yoksa huzur sizin elinizde bi bilsen ne kadar cok şükredecek şeyimiz var 😇

Termizlik konusunda degilde bnde evden cikmak istemiyorum kimsede gelmesin yanlizcana sakince esimle yasayim o kadar yogun geciyoki gunlerim benj bunaltiyo esimle zamanim bile olmuyo nasil cocuk olcaksa haftada zor guçele bir gun iliski bile duşun😂 yaşadigin sey pskolojik bisi dönem dönem oluyo bole durumlar ve uzulme rabbim nasip ederse hepimizin bebegi olur hayirli saglikli olsun die dua et bak hic sorunumuz yokken 3 seneye gelcek olmadi bi kac arkadasiminda ya kndisinde ya esinde sorun vardi cocuklarini dogurdular rabbim nasip gorduyse 1 tanecik sperm bile yeter milyona gerek yok enerjik bi muzik dinle olucak bir gun ama simdi esimle evimle kendimle ilgilenmeliyim cunku bi daha bu zamani yaşayamiyacagim de kendini topla ilerde pisman olma bn pismanim sahsen rezil ettim zate gelinligimi bebek dierek olucagi varsada olmadi hadi bi nefes kadar kisayken hayat ne gerek var hayatı zindan etmeye.
huzurlu sağlıklı yaşamak dioruz elhamdülillah sagligin da sorun yoksa huzur sizin elinizde bi bilsen ne kadar cok şükredecek şeyimiz var 😇
Allah razı olsun canım ya ne güzel anlatttın

Aynı durum banada oluyor.Bazen okadar isteksiz oluyorum ki.Elim ayağım kalkmıyor.Belkide birazdan dağılacağını bildiğim için olabilir.çünkü mutfağı toplarken bir bakıyorum diğer odalar dağilmis.saniyesinde dağıldıgı icin içimden gelmiyor.Evde beni düşününenlerin olmayısı beni üzüyor.Az önce topladı bu kadın odayı toplu tutayım diyen yok.😔
Valla öyle maalesef haklısınız

Back
X