- Konu Sahibi Bir iki Dort
bazı anneler babalar bunu yapiyor malesef ve farkinda degiller isin kötüsü..hep cocuklarini sucluyorlar..bence hic de ılımlı olmak zorunda değilsiniz,biyerde yorulur aman ne hali varsa görsün der peşinizi birakir..belki evlenince cocuklariniz olur onlar buna son vermekte başarılı olur..biz de ananemlerde aynı durumu yaşadık yıllarca..genel olarak erkek çocuk,erkek torun sever bizim dede anane kişileri..annem de en büyük kız ve ne yazikki vefat eden bi erkek cocuktan sonra dünyaya gelmis..bu sebeple "keşke oglumuz olmeseydi yerine sen gelmeseydin" gibi bi algı var dedemgillerde..annemi de babamı da asla takdir ettiklerini teşekkür ettiklerini bilmem..halbuki her işlerine ailecek koşar,hepimiz saçımızı süpürge ederiz..cocukken annem asla konuşturmazdı bizi dedemgillere karşı,sabredin bişey demeyin derdi..ben de annem uzulmesin diye susardm ama evlenince konuscam bak o zaman susmam derdim hep :)) nihayet abim de ben de büyüdük evlendik ve annemizi sonuna kadar savunuyoruz,dedemler annemle babamı ne kadar degersizlestirmeye calissa da biz onlarin yaninda degerlerinden bahsedip overiz bizimkileri,hiç laf ettirmeyiz :)) malesef bazılarinin kaderi bu annesi babasi tarafindan sevilmemek onemsenmemek,farkli sebepleri olabilir..sevilmeyen kişi illa sevsinler diye zorlamamali bence,çünkü agzinizla kus tutsaniz neden rengi beyaz bu kuşun derler..siz kendi kararlarinizi alin kendi hayatınıza bakın annenizin yaptiklarina cok takilmayin..pskolojik yardm alın kendinizi rahatlatin..fikir danismayin hayatiniz hakknda detay vermeyin mecbur diilsiniz bunu bilin :) düşmez kalkmaz bir Allah,mutlaka onlara da hakettiklerini verir..