galiba bazi arkadaslar benim neye kirilip üzü+ldügümü tam anlamamislar yada ben cok hassasim ve anlamak istemiyorum,
benim kizdigim su, yengesi hamile kaldi benimde hamile kalmami istiyorum ama yüzüme direk ben baba olmak istyiorum ben geldigimde cocuk yapalim demiyor, darisi senin basina diyor,
ha sen istiyorsan cocuk niye bana darisi bizim basimiza demiyorsun? Neden baba olmak istedigini söylemiyorsun?
Benim esim, bir tek yengesi hamile kaldi diye benimle cocuk yapacaksa cocuk istiyorsa yok kardesim ben almiyayim, hayatta ozaman cocuk yapmam. Benim esim benimle cocuk sahibi olmak istedigi icin cocuk yapalim, yengesi hamile kaldi diye degil.
Zaten bir daha konuyu acarsa acacagim agzimi yumacagim gözümü, artik bu durumlara tahamül edemiyorum.
Evet kabul ediyorum bu aralari hassasim ama bu konuyu böyle acmasi demesi, beni kirdi ve kimn basina gelse benim gibi üzülüp kirilir!
Zilanur allah seni biran evvel esine kavustursun allah iyligni versin emüüüü, ama ben yinede senin bunda neden buna böyle kirildigni bir türlü anlamadim...-tatlicadiarzu-
Yaw adam ne demis, yengem hamile bende cocuk istiyommu demis, kiz sende kendine dert ariyon he....benneyaptımki
Simdi bu yüzden kalkip esinle kavga yapman cok cocukca birsey inan bana.