• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumce, elti ve kayinvalide caprazi :(

Cocuklarin gunahi ne annesine babasina tavir al ama cocuklara yapma seni sevdilerse cok uzulurler cocuklar asla unutmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet haklisiniz ama safca yaptigim deylerin altinda seytanlik aranincs herseyfen cektim elimi

Evet haklisiniz ama safca yaptigim deylerin altinda seytanlik aranincs herseyfen cektim elimi

İlkokula gidiyordum dayimlar annemle kustuler gidip sarildim dayima beni itti sarilmadi ogun bugundur sarilmam dayima
Senin yaptiginda dayiminkine benzemis 29 yasindayim hala unutmadim icimden gelmiyor sarilmak

Son düzenleme:
İlkokula gidiyordum dayimlar annemle kustuler gidip sarildim dayima beni itti sarilmadi ogun bugundur sarilmam dayima
Senin yaptiginda dayiminkine benzemis 29 yasindayim hala unutmadim icimden gelmiyor sarilmak

Ayy yok canim öyle de yapamam yani. Ben gidip ilk onlari opmedim ama sonradan onlar benim yanima gelince dayanamayip sevdim hepsini zaten. Sadece eski muhabbet yoktu.

Merhaba kizlar dugunume 15 kaldi ama dun hic istemedigim bir olay yasadim. Bayramin 3. Gunu nisanlimlara gittik ve amcasinin esleri kizlari eltim kayinvalidem annem ben oturup muhabbet ederken konu dini nikahtan ve mehirden açıldı. Ben de eltim benden 3 sene once evlendigi icin abla mehir olarak sen ne istedin dedim neyse soyledi sonra nisanlimin kuzeni simdi yeni modada her dogan cocuga bir ev istiyorlarmis dedi ben de cocugumun evini mehirde niye isteyim kendime isterim ben zaten jeep isteyecegim dedim (bu jeep isteme nisanlimla benim aramda hep bir espridir). Yengesi dedi ki evi zaten babasi mecbur alacak boynunun borcu dedi o anda annesi bozuldu (kirada oturacagiz) ben de hicbir baba evladina ev almaya mecbur degil okutmus bu yasa getirmis herkes evini kendi alsin dedim kv eziklik hissetmesin diye. Eltim de ordan y.disi tatil iste dedi evet dubai yelken otele gotursun beni dedim gulduk gectik. Ertesi gun aksam nisanlim eve gityiginde gorumcem de onlara gelmis ve bu uzaninca yanina gelip ustacanin milletin icinde mehiri sormasi hos degil jeep istiyomus falan demis benimki de susmus dinlemis. Dun sabah beni aradi mehiri sen degil imam belirlermis milletin icinde bir daha mehir mevzusu acma dedi. Ben de sana kim ne dedi diye israr edince ablam dedi dedi ben de cok sinirlendim ablan o ortamda yoktu kim laf tasiyip dedikodu yapiyo dedim yengem soylemis dedi. Normalde aralari iyi olmayan eltim ve gorumcem konu ben olunca oturmus birlik olmuslar anlasilan. Ben saf gibi simdiye kadar abla abla diye onlari hep samimi gordum ama altindan ne çıktı. Ustelik bu gorumcemin tayini cikti ve daire begenmeyince bizim tuttugumuz binadan tuttu evi. Simdi arkamdan dedikodumu yaptiklarina ayri sinir oluyorum ama daha da kötüsü onunla ayni binada oturuyor olmak beni daha cok korkutuyor.

görümce-elti tamam da kayınvaliden yokki bu işin içinde, yazık kadında arada kaynamış :1:.... ben sizin olayı biraz büyüttüğünüzü düşünüyorum, eltinizin mehir olayını nasıl anlattığını bilmiyorsunuz, kaldı ki bende derdim bak x jeep istiyormuş, biz bedavaya gitmişiz diye, espride yapardım, belki bu şekilde anlattı. mehiri açan sizmişsiniz, keşke hiç sormasaydınız, hoş olmamış. görümce ve eltiye sinir olmanıza gerek yok, sadece biraz mesafeli olun, lafınıza sözünüze dikkat edin, para mevzularını sadece nişanlınızla konuşun bence yeterli

Vallaha ben de yeni ogrendim mehiri.. biz vekalet verdik bizsiz kiydilar nikahimizi..nedir mehir falan..siz nisanlinizin ailesiyle resmi olun sakalasmayin, gerekmedikce konusmayin konusursaniz lafi fazla uzatmayin cok gulmeyin..hele maddi konulara hic girmeyin..acikcasi davranisiniza ben de sinir olurdum saka bile olsa..yok jeep isterim yok dubai isterim..cok itici..

Bak kuzum sunu unutma; ailen ve esinden baskasi senin yuvanin yikilmasi durumunda sevinecek insanlar. Iyi de olsalar olaya daima bu gozle bak ve mesafeni koru. Hayatta kimseye bir seyini anlatma

görümce-elti tamam da kayınvaliden yokki bu işin içinde, yazık kadında arada kaynamış :1:.... ben sizin olayı biraz büyüttüğünüzü düşünüyorum, eltinizin mehir olayını nasıl anlattığını bilmiyorsunuz, kaldı ki bende derdim bak x jeep istiyormuş, biz bedavaya gitmişiz diye, espride yapardım, belki bu şekilde anlattı. mehiri açan sizmişsiniz, keşke hiç sormasaydınız, hoş olmamış. görümce ve eltiye sinir olmanıza gerek yok, sadece biraz mesafeli olun, lafınıza sözünüze dikkat edin, para mevzularını sadece nişanlınızla konuşun bence yeterli

Aslinda kv de olayin icinde ama o uzaktan dahil. O da nisanlima ustaca jeep istiyor demis ama sirf o eziklik hissetmes8n diye ev noktasinda soylediklerim hic soylenmemis. Kaldi ki biz sozluyken evimiz var dendi sonra daha insaat bitmedi biraz kirada otursunlar dendi sonra da o ev zaten nisanlinin degil biz satacagiz dendi. Ben de ev beni hic ilgilendirmez olsa da olur olmasa da. Hem kendim kazanip almak isterim ki ustunde kimsenin hakki olmasin dedim.

Bak kuzum sunu unutma; ailen ve esinden baskasi senin yuvanin yikilmasi durumunda sevinecek insanlar. Iyi de olsalar olaya daima bu gozle bak ve mesafeni koru. Hayatta kimseye bir seyini anlatma

Evet insan bunu tecrube ederek anliyormus. Benim annem tek kiz ama 3 yengem var ucuyle de maasallh yillardr kardes gibileedir. Yengelerim herseyde abla abla diye anneme kosar annem de bisey olsa ilk onlari arar. Benim de kizkardesim yok ve ben biz de onlarla bu abla kardes iliskisini yasayabiliriz sandim ama yanilmisim :(

Eltimin mehiri nasil anlattigini bilmiyotum ama kafamda da taslari otyrtamuyorum. Ya eltim iyi bi sekilde anlatti sizin dediginizz gibi gorumcem fesata cekti ya da eltim olayi farkli anlatip gorumcemi gaza getirdi. Ikisinden birinde bi anormallik var cunku nisanlim isten gelir gelmez ablasi yanina gelip pat diye bunu soyluyor. Sizin de dedisginiz gibi elti esprisine anlatsa ki bu cok normal gorumcem de baska bir lafi acildiginda nosanlima bunu dese altinda artniyet aramayacagim ama diger turlu olunca pek iyiniyetli bulamiyorum.

Sen jeep konusunu nisanlinla saka olarak konusuyormussun ama o ortamda ne bilsinler saka oldugunu bu tarz konular saka kaldiracak durumda degil ciddi konular evlilik nisanlilik ise pamuk ipliginde bagli o yuzden bu tarz konularda dikkatli olun bence eltiniz ve gorumcenize gelince hatalilar ama sizinde onlardan kalir yaniniz yokmus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

siz o eve gelin adayı olarak gitmişsiniz
attığınız her adım söylediğiniz her söz konuşulur kritiği yapılır
görümcenize veya eltiye kızmanız yanlış olmuş
bundan sonra siz herkesin yanlış anlayacağı hoşlanmayacagı konuları konusmazsınız olur biter

Bu konuda konuşulmasj yanlış gibi geldi, şaka yapmışsınız evet ama sormak garip, zaten nikahta bile hoca ve şahitler oluyor orada konuşuluyor. ..
Ben birşey istemedim hoca kendisi bütün altınlar,eşyalar ve düzen sağlayana kadar para gibi birşeyler dedi ama ALlah o güne bırakmasin herkes yuvasında mutlu olsun. ..Ayrıca bu ayrılınca olacak birşey tatil filan şaka olduğu belli

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

son yazdıklarını okudumda hala abartmaya devam ediyorsun bence, daha yolun başındasın, neler görüp neler geçirceksin daha bu hiç bişey, gerçekten trip yapman gereken zamanlar olacak, bencebu davrını o zamanlara sakla, yoksa o zaman geldiğinde kimse seni kaale almayabilir, gelinin rutin tripleri diye

Nişanlın haklı herkesin içinde mehir konusu açmanız maddi konulara girmeniz hoş değil. Eltinize neden soruyorsunuz ki hele hele evi kendime isterim, cip alıcak demek çok saçma onun şaka olduğunu sadece nişanlınla siz biliyorsunuz onlar bilmiyor ciddi sanmışlardır. Ayrıca ev alma konusunda yorum yapmamanız gerekirdi gereksiz maddi konulara girilmiş şunu unutmayın aile ortamında konuşulan şeyler gizli kalmaz bunu aklınızın bir yerinde tutun laf taşımak değil ama konuşma anında işte gelin böyle dedi diye konuşulur yani bunu bilmeniz lazımdı. Mehir denilen şeyi imam belirler iki kişi arasında kalması lazım ne verilmiş edilmiş. Eltinizle kıyaslamayın yani ona o yapıldı bana bu yapıldı durumuna girmeyin.

Back