• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem

Eve doktor cagirabilirsiniz anneniz gitmiyorsa eger

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim oncelikle durumuna cok uzuldum. Insallah hersey yoluna girer. Davranislar kisinin karekteriyle ilgilidir. Benim canim annemde cok cekmis ama birgun olsun beni kirmadi ve uzmedi. Nurlar icinde yatsin. Onu cok ozledim: (( arkadasimin anneside sizin anneniz gibi. Kizin dunyasini zindana cevirirdi. Bedua etmek cok kotu. Donup dolasip sahibini bulur. Benimde bir yavrum var. Bazen beni cok ama cok kizdirir. Ama agzimdan bir kotu laf cikmaz. Ben herzaman derim bir cocugun sorumlulugunu kaldiramiyorsan cocuk yapma o zaman .senin sadece annene karsi sonsuz bir sabir gostermen gerekiyor. O bagirip cagirinca sagir ve dilsiz ol. Sakin cevap verme. Susmak zorunda kalir. Allah sana sonsuz sabirlar versin.

Canim oncelikle durumuna cok uzuldum. Insallah hersey yoluna girer. Davranislar kisinin karekteriyle ilgilidir. Benim canim annemde cok cekmis ama birgun olsun beni kirmadi ve uzmedi. Nurlar icinde yatsin. Onu cok ozledim: (( arkadasimin anneside sizin anneniz gibi. Kizin dunyasini zindana cevirirdi. Bedua etmek cok kotu. Donup dolasip sahibini bulur. Benimde bir yavrum var. Bazen beni cok ama cok kizdirir. Ama agzimdan bir kotu laf cikmaz. Ben herzaman derim bir cocugun sorumlulugunu kaldiramiyorsan cocuk yapma o zaman .senin sadece annene karsi sonsuz bir sabir gostermen gerekiyor. O bagirip cagirinca sagir ve dilsiz ol. Sakin cevap verme. Susmak zorunda kalir. Allah sana sonsuz sabirlar versin.

Çok teşekkür ederim. Ben onu anliyorum aslinda yalnizliktan ve agrilarindan boyle yapıyor eskiden bu kadar da degildi. Dedigin gibi sağır ve dilsiz olabilse m olablsek diğer kardeslerimle birlikte ama cok zor yaa
Allah annenin mekanini cennet etsin. Bnm annemin de gönlünü ve aklini cennet gibi etsin diyorum. Dualarini beklerim

Çok teşekkür ederim. Ben onu anliyorum aslinda yalnizliktan ve agrilarindan boyle yapıyor eskiden bu kadar da degildi. Dedigin gibi sağır ve dilsiz olabilse m olablsek diğer kardeslerimle birlikte ama cok zor yaa
Allah annenin mekanini cennet etsin. Bnm annemin de gönlünü ve aklini cennet gibi etsin diyorum. Dualarini beklerim

Dualarim seninle canim. Kendini cok uzme derim. Iste anne ve babamizi secme gibi sansimiz yok. Benim ablamda cok bedua eder ama kardeslerine. Bende uyaririm. Icten ice banada kizar bilirim. Ama susan taraf hep ben olurum yinede. Cahillik diyorum. Keske ne kadar kotu sey yaptiklarinin farkina varsalar. Ne iyi olur. Size gercekten sabirlar diliyorum.

Canım annenin de psikolojisi iyi değil Sosyal hizmetlerin psikologu oluyor Ordan yardım alsa iyi gelir Üzme kendini

Annem.. suan yine ofkeliyim ona ve de bi o kadarda kirgin... hasta birçok hastaligi var. Idareye etmeye bakmaya calisiyorum calisiyoruz kardeslerimle birlikte ama tek kiz ben oldugum icin aslında cogu sorumlulugu ben de. Cok ofkeli cok sinirli artik hicbir hosgorusu kalmadi. Onun söylediğini n aksi bi seysoylendiginde aciyor agzini yumuyor gozunu. Bagiriyor. Beddualar ediyor. Kotu laflar ssöylüyor. Durdurmanin imkani yok. Sakinlestirmenin de imkani yok. Bagirio cagirarak beddualar ederek resti cekiyor bana karsi diger kardeslerime karsi. Diger konu basliklarimi okursaniz ben de icimden derdi olan bi insanim.. annemi cogu zaman anlayabiliyor kendimi onun yerine koyabiliyorum. Bugune kadar kimse saymamis bicok hakkı yenildi baba tarafindan. Kötü davranildi. Okuma yazma bilmiyor. 65 yaşında. 1kiz 1erkek kardesi var. Cok kucuk yasta evlendirilmis babam dahil kp ve kv ve baba tarafinin hepsi kötü davranmis. Simdi de o bize kötü davraniyor. Özellikle bana. Ilgilenmeye gonlunu hoş etmeye calisiyorum ama bikere biseyekizarsa resmen evde kiyameti kopariyor. En agrima giden beddualari ve hakaretleri. Bir anne nasil kendinden geçer cocuklarina karsi nasil bu denli gözü gormez. Oyle kotu insanlar degiliz. Sadece kendi icimizde kendimizi yiyoruz. Kendi hastaliklarinin tedavisini olmuyor. Haplarini bir atiyor bir atmiyor. Doktora goturemiyoruz. Kaldiki sinirlerinin hepten yiprandigini görebiliyorum ettigi beddualardan kotu pis laflarindan ama yine de bazen kendime soruyorum bir anne gercekten gözü görmeyecek kadar cocuklarini en ufak seylerde bagirir çağırır beddualar eder mi ? Anlayamiyorum.. nerde kaliyor annelik duygusu. Bazen benm psikolojik durumumda annemin beddualarindan mi oluyor oldu diye dusunmeden edemiyorum.
Anne olanlar beni aydinlatin. Iki eliniz kanda bile olsa cocugunuzu gozden cikarie msnz ?onu anliyorum sinirleri yiprandi hastaliklarindan bunaldi ve o da çok kötü yalnizlik cekiyor. Ama ben de beddualari haketmiyorum. Su ev birazda olumlu iyi kelimelerin enerjisiyle dolsun. Annem ölse üzülürüm hem de çok ama hayat onunla da olmuyor. 31yasindaki bir insan olarak benim de elimde dostluk adina sevgi adina bisi yok. Dua edin..

Benim annem de boyle. Hatta bicakla da saldirir, uzerimize yurur. Hic sevgi sefkat gormedim. Aslinda kendisi okumus meslegi olan bir insan. Hic aci da cekmemis. Babam ve ailesi de iyi insanlar. Niye boyle diye sormaktan kafayi yicem.

Son düzenleme:
Benim annem de boyle. Hatta bicakla da saldirir, uzerimize yurur. Hic sevgi sefkat gormedim. Aslinda kendisi okumus meslegi olan bir insan. Hic aci da cekmemis. Babam ve ailesi de iyi insanlar. Niye boyle diye sormaktan kafayi yicem.

Niye boyleler hakkaten. Anneligin kutsal olduğuna artik inanmiyorum. Kimse bana anneligi yuceltmesin

Gece ufak bisilere kizdi buyudu de buyudu olay. Geceden beri yemedigim beddua hakaret kalmadi. Bu arada daha bogazimdan bi lokma geçmedi kahvalti sofrasi öyle duruyor. Kendimi atabilecegim siginabilecegim hicbi liman yok. Kafamin dagilmasina sebep olacak bi insan yok. 7 /24 boyle. Iyi sakin oldugu zamanlar onu seviyorum ama simdi anne bile demk gelmiyor icimden. Bu kadar mi dusman kesilir bi anne evlatlarina. Anlayamiyorum. Anlamak da istemiyorum artik. Tum bu sacmaliklarin üstüne bi de koyu bi yalnizlik cekmemiz cabasi. Akraba gelin komsu kimse gelip arayip hal hatir sormuyor. Komsular da zaten bizi kötü konusuyilardir eminim onca sese gurultuye..

Gece ufak bisilere kizdi buyudu de buyudu olay. Geceden beri yemedigim beddua hakaret kalmadi. Bu arada daha bogazimdan bi lokma geçmedi kahvalti sofrasi öyle duruyor. Kendimi atabilecegim siginabilecegim hicbi liman yok. Kafamin dagilmasina sebep olacak bi insan yok. 7 /24 boyle. Iyi sakin oldugu zamanlar onu seviyorum ama simdi anne bile demk gelmiyor icimden. Bu kadar mi dusman kesilir bi anne evlatlarina. Anlayamiyorum. Anlamak da istemiyorum artik. Tum bu sacmaliklarin üstüne bi de koyu bi yalnizlik cekmemiz cabasi. Akraba gelin komsu kimse gelip arayip hal hatir sormuyor. Komsular da zaten bizi kötü konusuyilardir eminim onca sese gurultuye..

Aynen bizde de surekli kavga ses gurultu olurdu. Gecen kalmaya gittim (evliyim) , iftar vakti ezan okunurken bagirdi cigirdi, evden kovdu. Milletin annesi cocuklarina en sevdigi yemegi yapar... neler neler uffff...

bazen çekilmez oluyorlar ya anne olabilir ama çocuğunu böyle rencide etmeye hakkı yok
ne yapılır ki
anne
atsan atılmaz satsan satılmaz be canım

Ne yapcaz peki bu hayat böyle gecer mi. Ana hakki deyip duruyor tvdeki hocalar saolsun 2de 1analarinza iyi davranin ofkelenmeyin onlarun hakki odenmez deyip duruyorlar annm de onlardan cesaretle sanirim herseyi her kotu lafi soylemeye yapmaya hakk buluyor kendinde. O hocalar hic demiyolar ki ana babalar da cocuklara iyi davranacak kalp kirmayacak. Emzirip buyutunce herseye haklari var sanki

Aynen bizde de surekli kavga ses gurultu olurdu. Gecen kalmaya gittim (evliyim) , iftar vakti ezan okunurken bagirdi cigirdi, evden kovdu. Milletin annesi cocuklarina en sevdigi yemegi yapar... neler neler uffff...

Evli olman iyi bisi hic olmazsa surekli ayni evde dwgilsin. Onun derdi ne acaba niye dusman size karsi ? Senin de annene karsi ne uhdeler kalmistir eminim.

bazen çekilmez oluyorlar ya anne olabilir ama çocuğunu böyle rencide etmeye hakkı yok
ne yapılır ki
anne
atsan atılmaz satsan satılmaz be canım

Evlatlarının günün birinde kendinden bağımsız birer birey olacağına hazırlamıyorlar kendilerini.
Sonsuza kadar eğip bükecekleri, çekip uzatabilecekleri, kalıplarına sığdırmaya çalışacakları oyun hamurları olarak görüyorlar.
(Böyle olmayanları tenzih ederim)
Konumunu otorite sultanlığı makamı zanneden annelerimizden birey olma hakkımızı nasıl alabiliriz bilmiyorum.

Evli olman iyi bisi hic olmazsa surekli ayni evde dwgilsin. Onun derdi ne acaba niye dusman size karsi ? Senin de annene karsi ne uhdeler kalmistir eminim.

Bilmiyorum ki niye dusman. Maddi durumlari iyi. Babam ve akrabalarimiz iyi. Karisan yoK. Ben ve kardeslerim iyi yerlerde okuduk. Durumumuz iyi. Hic bilmiyorum niye boyle.

Cevremde uvey cocuklar var. Onlar öz evlat muamelesi gorurken keske uvey olsaydim diyorum...

Bilmiyorum ki niye dusman. Maddi durumlari iyi. Babam ve akrabalarimiz iyi. Karisan yoK. Ben ve kardeslerim iyi yerlerde okuduk. Durumumuz iyi. Hic bilmiyorum niye boyle.

Cevremde uvey cocuklar var. Onlar öz evlat muamelesi gorurken keske uvey olsaydim diyorum...

Belli ki sen de iyi bi insansin yoksa anneni hic de tinlamszdin. Boyle davrandigi icin uzulmezdin. Esin destek veriyor mu sana bi de kac yasindasin acaba? Ben bazen saf saf hayatimda biri olsa daha guclu olurdum bana destek olurdu diyorum. Halbuki evlenince erkeklerin cogu da odunlasiyor anladgm kadari ile. . O güçlü olma durumu icimizden gelmek zorunda bunu anlıyorum artik.
Annen de kötü niyetli biri degilse muhakkak canini siktigi kafasina taktigi bisiler vardır da ondan dunyayi dar ediyordur size.. Allah yardim etsin bize.

Belli ki sen de iyi bi insansin yoksa anneni hic de tinlamszdin. Boyle davrandigi icin uzulmezdin. Esin destek veriyor mu sana bi de kac yasindasin acaba? Ben bazen saf saf hayatimda biri olsa daha guclu olurdum bana destek olurdu diyorum. Halbuki evlenince erkeklerin cogu da odunlasiyor anladgm kadari ile. . O güçlü olma durumu icimizden gelmek zorunda bunu anlıyorum artik.
Annen de kötü niyetli biri degilse muhakkak canini siktigi kafasina taktigi bisiler vardır da ondan dunyayi dar ediyordur size.. Allah yardim etsin bize.

Ben 29 yasindayim. Eşim annemden daha anaç davraniyor. Annemden gormedigim sevgi ve sefkati eşimden goruyorum. Anne gibi... Her zaman destek oluyor. Allah senin de karsina boyle sevgi dolu iyi bir insani cikarir insallah. Evlenmeden once iyice tanimaya calis.

Sen kac yasindasin? Okuyor musun? Meslek sahibi olmadan evlenme sakin...

Ben 29 yasindayim. Eşim annemden daha anaç davraniyor. Annemden gormedigim sevgi ve sefkati eşimden goruyorum. Anne gibi... Her zaman destek oluyor. Allah senin de karsina boyle sevgi dolu iyi bir insani cikarir insallah. Evlenmeden once iyice tanimaya calis.

Sen kac yasindasin? Okuyor musun? Meslek sahibi olmadan evlenme sakin...

31yasindayim ben :(( karsima da gonlume gore biri ciktigi da yok. Bakalim nolcak hayatim.

kıyamam çok üzüldüm yazdıklarına,
benim de annem bize ve herkese çok kötü davranırdı
kendi annem adına konuşuyorum bir insan bencil ve kötü olunca gözü evlat da görmüyor
çok çektik ondan
hep başkalarının annesine özendim
3 sene önce öldü ve onu bize çektirdikleri için hala affetmedim
bizim çocukluğumuzu gençliğimizi çaldı
kendini yalnız hissedince bana yaz
ben de tekim sana cevap yazarım

Back
X