• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligimde asamadigim sorunlar

InsAllah degildir ya :( cünkü bildigim kadariyla sizofren genetikte bir hastalik nesilden nesile gecebilen. Illerdeki olacak cocuklar icinde kötü bir durum. Allah yardimcisi olsun arkadasin.

Yok ya sizofren degil manyak ya

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

benim hayallerim var ama. omrum boyunca hic sevgilim olmadi, kimselerle konusmadim, bu cikti karsima, asikti bana, bircok guzel sey talep etti bana. ben 22 o 23 yaslarinda idik, okul bitecek evlenecegiz dedi, isinden istifa et, beraber devlette calisalim dedi, ne okulu bitti, ne benim devlet isi oldu, ne de beni istemeye geldi, taa 3 yil sonra binbir kavga ile evlendik.

benim evimde esyam yok ama huzurum olsun istiyorum, kimsem yok ama esim cocugum olsun istiyorum, basimi dayayacak bir omuz istiyorum, anne diye gozume bakan bir minik yavru istiyorum ben :( yillardir issizim abd de master+doktora bursu kazandim, master+doktora yapmak istiyorum burada, tr ye donup de bu egitimimi birakmak istemiyorum. ayrica yine issiz olup, bircok da tazminat odemek zorunda kalirim. artik bekarlik istemiyorum, hele de baska bir erkekle yasamak hic istemiyorum bu adamin ustune bir daha, 2. biri olmasin hayatimda diye nisan bile atamadim ben :( inanin ki hic kolay degil bosanmakmis, ayrilmakmis :(

Sizin psikolojiniz de esiniz gibi duzgun gelmedi bana. Ben hicbir kadina ayril ya da ayrilma diyemem ama sizinki hakikaten manyak.
Siz de seneler gectikce daha kotu olacaksiniz.
Allah askina size anne diyecek gozunuze bakacak diye boyle manyaktan cocuk yapmak akillica degil. Yazik gunah olur o cocuga.
Siz kendi isteginizle yasiyorsunuz bu hayati ...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Neden boşanmıyorsunuz?
İplemi bağladı sizi eve ?
Ondan kurtulmayacak kendi ruh sağlığınız ve siz yaşam tehditi altındasınız

Neden boşanmıyorsunuz?
İplemi bağladı sizi eve ?
Ondan kurtulmayacak kendi ruh sağlığınız ve siz yaşam tehditi altındasınız

Kolay birsey degil cunku bosanmak.

Sizin psikolojiniz de esiniz gibi duzgun gelmedi bana. Ben hicbir kadina ayril ya da ayrilma diyemem ama sizinki hakikaten manyak.
Siz de seneler gectikce daha kotu olacaksiniz.
Allah askina size anne diyecek gozunuze bakacak diye boyle manyaktan cocuk yapmak akillica degil. Yazik gunah olur o cocuga.
Siz kendi isteginizle yasiyorsunuz bu hayati ...

Evet benim de ruh sagligim normal degil gercekten:( normal olsam bu adamla evlenir miyim???

Son düzenleme:
Evet benim de rug sagligim normal degil gercekten:( normal olsam bu adamla yasar miyim???

Yasamazdiniz, boyle bir adamla mutlu olacak misiniz, hayir.
Bosanacak misiniz, hayir. ( yazdiklarinizdan anladigim)
Siz de onun gibi olursaniz sorun kalmaz. Ben baska bir yol goremedim sizin konunuzda.

Eşiniz şizofreni olmasın. Değilse bile ciddi anlamda ruhsal sorunları var. Verdiği tepkiler bana sağlıklı birinin verebileceği tepkiler gibi gelmedi. Bir şekilde ikna edip psikoloğa götürün diyeceğim size bunları yapan insan bu teklifinizi hiç kabul etmez. Ancak bu şekilde de hayat geçer mi bilmiyorum. Ne size ne de ailenize edilen küfürler yenilir yutulur değil. Kendinize duyduğunuz saygıyı da yitirirsiniz bu şekilde. Ne diyim ayrılın bitirin demek bana düşmez kolay bir durum değil verilen onca emek var ancak böyle giderse sizin de ruh sağlığınız bozulur. Her şeyden şüphe duyan biriyle bir ömür nasıl geçer. Allah yardımcınız olsun.

Takip edildiğini düşünmesi aşırı tepkiler vs bunlar şizofreni belirtisi bi an once psikiyatriste gidin eşinizle ilaç tedavisi gerektiren bi rahatsızlığı olabilir

Takip edildiğini düşünmesi aşırı tepkiler vs bunlar şizofreni belirtisi bi an once psikiyatriste gidin eşinizle ilaç tedavisi gerektiren bi rahatsızlığı olabilir

defalarca soyledim, sizofreni degil, belirtisi de yok, adim gibi eminim. tanistigimiz gunden beridir boyleydi, cok onemli bir isi var zannediyor, karsimiza cikan herkesin onun ayagini kaydirmaya calistigini dusunuyor. olmayan kisilerden bahsetmiyor, olan kisilerden supheleniyor, diyor ki mesela o irakli arkadasinda birseyler varmis, ya da bizim akrabada birseyler varmis, amaci esimi fislemek, isinden etmekmis, oraya buraya surmekmis, ya da ne bileyim ya biriyle tanisiyor, diyor ki bu adam gecmisini gizliyor, bu adam benden nerede kaldigini gizliyor falan fistan. ya biz nisanliyken ben evden disari adim atamazdim, takip edilirmisim, nisanli oldugumuzu bilen ajanlar pesime takilirmis, sonra da bizimki isten atilirmis, yok doguya surulurmus. ben de saf bir kisilik oldugumdan baslarda inanirdim, baktim ki herkese karsi boyle, artik hicbir suphesini umursamiyorum.

isteydim az once eve geldim, masaustunden yurtdisu bosanma sureclerine bakmis. bosamaz ama korkak, benden bekler boyle bir adimi biliyorum, korkak cunku gercekten, evlenmeden once babani arar kufur ederim, anneni arar laf soylerim, senden ayriliyorum, nisani atiyorum diye hep blofler yapti, saatlerce telefonlarda inlete inlete beni aglatirdi. bir de oyle yalanci ki diyor ki ben bizimkilere soyledim nisanin bittigini, davetiye dagitmayi durdurdular, sen de sizinkilere soyle bitti derdi. soyledim de. soyledin mi soyledin mi ne yaptilar, agladilar mi falan diye de hergun soruyordu. manyak ya kafayi yemiz amaci ailecek bizi aglatmak, ben zaten inleye inleye agliyorum telde salak salak annemin de aci cekmesini aglamasini bekliyor, babana kufret yoksa ben arar kufrederim diyor, hepsi ama hepsi blof oyle korkaktir ki kimseye bir kelime laf soyleyemez, mahallelerinde bir serseri var, bana, annesine kufurler ediyor, ben de bunu delikanli saniyorum, serserinin karsisina cikip da bir kelime edemiyor korkak, ancak ve ancak gucu bana yetiyor, inim inim aglatiyor, bir gr umrumda degil artik.

vala bacım kendin etmiş kendin bulmuşsunnn benm babama öle laflar edecekk onu pişman eder kıçına tepigi vurur birdaha muhatap olmazdım o kimkiii benm aileme laf edioo o şekilde terbiyesizz ş..... aşagılıkk koskoca adama neler demiş bu kadarda ezdirmeyin ailenizii arkadaşlarrr ne demek ya babana küfredeceksin die tehtit etmekkk ben direk kendi ailesine küfür eder benim yasadımm durumu ona yasatırdımm emin oll şimdi iş olmş bitmi benm merak ettm ailenin yüzüne bu adam nasıl bakıoo

Madem öyle gerci cok normal gelmedi hala bana ama onu en hassas noktasiyla yola getirin işten atılmaktan ya da surulmekten bu kadar korkuyosa size ya da ailenize kufur eder kotu davranirsa işiyle ilgili gerçeği herkese anlatacaginizi onun işiyle oynayacaginizi soyleyin gerci bu kadar psikopat biriyse size zarar vermeyede kalkabilir bu durumda

Madem öyle gerci cok normal gelmedi hala bana ama onu en hassas noktasiyla yola getirin işten atılmaktan ya da surulmekten bu kadar korkuyosa size ya da ailenize kufur eder kotu davranirsa işiyle ilgili gerçeği herkese anlatacaginizi onun işiyle oynayacaginizi soyleyin gerci bu kadar psikopat biriyse size zarar vermeyede kalkabilir bu durumda

ya bak nefret etsem intikam almaya calisirim, ya da isini oyle bir herkese ispiyonlarim ki felegi sasar, hem isten kovulur, hem nafaka oder ama inan ki hic umrumda degil. ona supheleriyle birlikte mutlu ya da mutsuz bir hayat diliyorum, kendim icinse ne istiyorum hic bilmiyorum su anda.

isteydim az once eve geldim, masaustunden yurtdisu bosanma sureclerine bakmis. bosamaz ama korkak, benden bekler boyle bir adimi biliyorum, korkak cunku gercekten, evlenmeden once babani arar kufur ederim, anneni arar laf soylerim, senden ayriliyorum, nisani atiyorum diye hep blofler yapti, saatlerce telefonlarda inlete inlete beni aglatirdi. bir de oyle yalanci ki diyor ki ben bizimkilere soyledim nisanin bittigini, davetiye dagitmayi durdurdular, sen de sizinkilere soyle bitti derdi. soyledim de. soyledin mi soyledin mi ne yaptilar, agladilar mi falan diye de hergun soruyordu. manyak ya kafayi yemiz amaci ailecek bizi aglatmak, ben zaten inleye inleye agliyorum telde salak salak annemin de aci cekmesini aglamasini bekliyor, babana kufret yoksa ben arar kufrederim diyor, hepsi ama hepsi blof oyle korkaktir ki kimseye bir kelime laf soyleyemez, mahallelerinde bir serseri var, bana, annesine kufurler ediyor, ben de bunu delikanli saniyorum, serserinin karsisina cikip da bir kelime edemiyor korkak, ancak ve ancak gucu bana yetiyor, inim inim aglatiyor, bir gr umrumda degil artik.

kusura bakma da böyle cins bi insan bdv de bile duymadım ben, ağladılar mı ne demek ya, kendisini çok insan üstü bi varlık gibi görüyor sanırım

ya bak nefret etsem intikam almaya calisirim, ya da isini oyle bir herkese ispiyonlarim ki felegi sasar, hem isten kovulur, hem nafaka oder ama inan ki hic umrumda degil. ona supheleriyle birlikte mutlu ya da mutsuz bir hayat diliyorum, kendim icinse ne istiyorum hic bilmiyorum su anda.

valla neden almıcakmışsın tazminat nafaka alabiliyosan hakkın varsa alcaksın tabii, adam yıllardır psikolojik baskı kurmuş üstünde

Son düzenleme:

Olmaz demeyin, korka korka da siz cesaret edemeden bosanmak isteyebilir de...

defalarca soyledim, sizofreni degil, belirtisi de yok, adim gibi eminim. tanistigimiz gunden beridir boyleydi, cok onemli bir isi var zannediyor, karsimiza cikan herkesin onun ayagini kaydirmaya calistigini dusunuyor. olmayan kisilerden bahsetmiyor, olan kisilerden supheleniyor, diyor ki mesela o irakli arkadasinda birseyler varmis, ya da bizim akrabada birseyler varmis, amaci esimi fislemek, isinden etmekmis, oraya buraya surmekmis, ya da ne bileyim ya biriyle tanisiyor, diyor ki bu adam gecmisini gizliyor, bu adam benden nerede kaldigini gizliyor falan fistan. ya biz nisanliyken ben evden disari adim atamazdim, takip edilirmisim, nisanli oldugumuzu bilen ajanlar pesime takilirmis, sonra da bizimki isten atilirmis, yok doguya surulurmus. ben de saf bir kisilik oldugumdan baslarda inanirdim, baktim ki herkese karsi boyle, artik hicbir suphesini umursamiyorum.

Yillardir sizofren olabilir. Niye yok hayir diyorsunuz anlayamadim. Anlattiklariniz belirti gibi duruyor oysa...

Arkadaslar merhaba,
Az once esimle kavga ettim ve biktim artik bu adamdan, nasil bir beyin calisma sistemi var, nasil bir igrenc karakter, benim bu adamin yaninda ne isim var anlamiyorum.
Esim biz nisanli iken isinden istifa edip, biraz gizli(oyle cok gizli gorev falan sanmayin,normal bir is) bir ise girdi. Bana, aileme, ailesine siki siki tembih etti ne is yaptigini cevremize soylemememize dair. Oyle gozumu korkuturdu, isini o kadar onemli ve gizli anlatirdi ki ben aileme tehdit edercesine tembihlerde bulunurdum. Birgun Babam esimle ayni isi yapan bizim akrabalardan birine soylemis, bizim damat da orayi kazandi falan diye. Hani olur ya oglu gibi goruyor, sevincinden paylasmis. Duyar duymaz kizdim babama, esime de soyledim yaptigini, annem falan da hepimiz babama kizdik ama iste 56 yasindaki adami doveyim mi? Bu arada benim kv ve kp butun sulalelerine, butun cevrelerine yaymis esimin ne is yaptigini, biz onlarin bir dugune gitmistik, Babam diyor ki butun salona, gelene gidene kendi Ailesi soyluyor zaten diyor, sen bizi sikistiriyorsun diyor. Gel gelelim bizim dugune birkac gun var, esimle deliler gibi kavgalar ediyoruz zaten, aglaya aglaya ozurler diliyorum, bizim bu akraba birgun esimle ayni yere dusmus gorevi, aklina gelmis, esimi aramis bulmus, tanismis. Nerelisin, ne yapar ne edersin sormus. Klasik tanisma fasli. Sonra da dugun izni aldin mi demis, esim yok deyince Ben senin icin izin alirim demis, gitmis esim icin izin sormus, tabi esimin ustu de herkesin icinde sen niye araya adam sokuyorsun, delikanli ol da kendin gelsene yok sana izin falan demis. Esim benj aradi Hemen ama nasil bagiriyor bana nasil, zaten bin tane kavga etmisiz, salya sumuk agliyorum Hergun bir de bu cikti. Yalvariyorum, agliyorum ozurler diliyorum, hala susmuyor. Ben Artik o kadar kotu oldum ki aksam Annem Babam acile goturdu beni, daha once de yazmistim bunu, asil konu bu idi, Ben acilde yatiyorum esim hala babama kufurler savuruyor. Babanla konustun mu diyor, yeminler ediyorum konustum diye, anlatiyorum, oyle degil cekeceksin kolundan ulan serefs.z agzina s...... Senin ben sana kimseye soylemeyeceksin demedim mi diyeceksin diyor, babama nasil soyleyim diyorum, sen soylemezsen ararim Ben soylerim diyor ki yalan hayatta soyleyemez korkak gucu Ancak bana yeter onun. Yalvariyorum susmasi icin milyonlarca ozurler diliuorum, bak acildeym ne olur sus diyorum umrumda degilsin geber, benim isim, hayatim soz konusu, oyun mu oynuyoruz burada diyor, onun fikrine gore bizim akraba da Onu isinden etmek icin sorguya cekmis, herkesin icinde bunu rezil etmis Guya. Oysa adam sadece iyilik yapmak istemis izin isteyerek, kaldi ki benim ve babamin bu konudaki sucumuz ne??? Ayrica neden sorguya ceksin ki adam, sadece tanisma sorulari, diyor ki beni isimden edecek, sorguya cekiyor diyor. Bu playdan sonra esimin yanina gittim ayrilmaya, zaten bir suru kavgamiz vardi bu son nokta idi ama ayrilmadan dondum salak gibi birkac gun sonra da dugunler oldu. Orda da bir suru kavga kiyamet zaten. Az once yine o konu acildi, esim is arkadaslarindan cok iyi bahsediyor. Gayet sakin bu kadar iyi insanlarla bizi neden korkutuyorsun o kadar dedim. Gercekten nisanli iken cok kotu anlatirdi, ailecek tirsmistik bunun arklardan. Bu hemen dedi ki senin akraba kotu dedi. Ne biliyon Dedim kotu olmasa beni Neden sorguya ceksin rezil etsin dedi. Bu konuyu acmasi beni sinir etti, laf babama Geldi yine, sonra dedim ki kendi ailen butun sehire, herkese soyluyor da birsey olmuyor benim bir akraba mi kotu dedim kendi ailemin soyledikleri beni isbasinda rezil etmiyor dedi, seninki buluyor, rezil ediyor dedi, Ben sinirlendim sizin cevrede okumus, kazanmis insan yok ki seni bulsun dedim, bu yikti ortaligi tabi bu laf ustune, yalan da degil aslinda. Ya arkadaslar Biktim bu adamdan tam bir paranoyak manyak, kendisi ile kafayi yemis, surekli takip edildigini dusunuyor, bize bir komsu Geldi gecen yil diyor ki o adam gizli gorevli beni takibe Geldi diyor, oysa adamin isi vardi, Geldi ve gitti. gecen yil evimizin onunde adamlar gezerdi, beni takip ediyorlar diyor, Hergun o adamlari goruyor, oysa adamlar sadece geziyor oralarda, ben de gordum. Yeni biriyle tanissa diyor ki Kim oldugunu, nerde yasadigini benden gizliyor, onda birseyler var diyor, hatta diger arkadaslara da soruyor onlari, arkadaslar yok ya neden saklasin isin asli o diyorlar. Ya daha neler neler, hem kafayi yemis hem manyak ya...nisanliyken de hep Onu aldattigimdan suphelenirdi. Kendime ne kasarlar, or.... lar laflar yedim de babama sovmesini unutamiyorum:((((

bugun ki edit: isteydim az once eve geldim, masaustunden yurtdisindan bosanma davalarina bakmis. ben eve girince bir hisimla cikti gitti. kizkardesi de skype dan yazdi, bende de acik onun skype i, sanirim kizkardesi ile konusmus, cok uzuldugunu falan yazmis, heralde ailesiyle de konusacak, annemler acik falan demis, disari cikma sebebi de ailesiyle konusmak icin sanirim. yani saka maka cok kotu oldum simdi. ilk defa isler bu kadar ciddiye bindi, bundan sonra sizce ne yapmam lazim, artik aglayip yalvarip ozurler dilemem, o saf devirler gecti.

kusura bakmayın da siz daha evlenmeden babanıza bu kadar hakaret eden bir insanı nasıl eşiniz olarak gördünüz ya da daha evlenmeden bukadar hakaretler yağdıran bir adamla mutlu olamayacağınızı nasıl göremediniz.Bir evlat kolay yetişmiyor evleniyorsanız da ezdirmeyin anne babalarınızı:(

Dangalak bi kocan var bacim kusura bakma ama bian önce ayril

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla canım devlerin aşkı büyük oluru oynamaya gerek yok . Herşey ortada zaten , bu adam hasta , gerçi akıl vermesi kolay burdan ama hiç değilse bir doktora gözükün beraber aile terapisi falan .
Ben bazı şeyleri artık görmezden gelebiliyorum ,umursamıyorum sen yapabilecek misin.Burda pis bi zeka var diyor ki git babana böyle böyle de , yönlendirme söz konusu .Kendi söylemiyor ve senden de o kadar emin ki , üstelik nişanlısınız,evli bile değilsiniz.
Can çıkar huy çıkmaz arkadaşım , lütfen hemen çocuk yapma , yapayım düzelir sanma daha beter oluyor inan .Üstüne basa basa söylüyorum ki ciddiyetini anla diye.
Ne işmiş mübarek.

Sonuna kadar hak veriyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X