Hic bir kiz ismi icime sinmiyor...

Sözcükleri oluşturan her sesin farklı bir enerjisi var bunu hissedebiliyoruz. Bence isimlerin güzel de bir hikayesi olmali. Çok sevdiğimiz bir şiirin kalbi olabilir mesela...
Çok sevdiğim bir şiir var bir parçasını izninizle paylaşmak isterim. İnşallah kızınıza güzel bir isim koyarsınız. :KK68:
Sağlıkla kavuşmanızı dilerim.
.......
Uçurumun kenarındayım Hızır
Güzelliğin zulme çaldığı sınır
Başım döner, beynim bulanır
El etmez
Gel etmez
Gülce'm uzaktan dolanır
Uçurumun kenarındayım Hızır
Gülce bir davet
Mecaz değil
Maraz değil
Gülce bir afet
Peri değil
Huri değil
Gülce beyaz sihir
Gülce ölümcül naz
Buram buram zehir

,..........................
Ömer Lütfi Mete

Bebeğiniz doğsun, bu ismi koyun sonra alıştığınızı ve güzel bir isim olduğunu farkedeceksiniz. Çevremdeki herkes bunu söylüyor inanın
Hem güzel bir isim bence de Defne
Sağlıkla gelsin 😊

Tesekkür ederim dedigim
gibi isim aramiyorum bütün isimlere esimle saatlerce baktik okuduk ama sinmedi bir isim...
O durum bende de olmuştu, yüzünü görmediğiniz bir varlık var karnınızda, hiçbir ismi yakıştıramıyorsunuz, kızımda ben de öyle hissetmiştim...sizi çok iyi anlıyorum, ama şöyle düşünün en kötü karar kararsızlıktan iyidir ki Defne ismi çok güzel..

Bebeğiniz doğsun, bu ismi koyun sonra alıştığınızı ve güzel bir isim olduğunu farkedeceksiniz. Çevremdeki herkes bunu söylüyor inanın
Hem güzel bir isim bence de Defne
Sağlıkla gelsin 😊
cooook tesekkü ederim
Sahrud. Suan yasadigim yani normalmi? Ayyy rahatladim. Inan bana bukadar zor olcagini sanmamistim. Isimi coook seviyorum ama odasina girince böyle o ona seslenice (😅) bir tuaf geliyor bana. Alisamiyorum. Sonra tek tek baska isimleri,güzel dedigim isimleri sesleniyorum. Yok yine ayni.

O durum bende de olmuştu, yüzünü görmediğiniz bir varlık var karnınızda, hiçbir ismi yakıştıramıyorsunuz, kızımda ben de öyle hissetmiştim...sizi çok iyi anlıyorum, ama şöyle düşünün en kötü karar kararsızlıktan iyidir ki Defne ismi çok güzel..
beni anladigin icin ve suan biraz olsa rahatlattigin icin sana bir ♥️ yolluyorum. sonra isimi verdiniz alistinizmi peki? sizdemi isimi begeniyordunuz ve yüzde yüz emin degildiniz? Sanki hic bir isim kiziniza yakismiyor gibi? Inanin o saydigim
isimleri cok cok severim heleki Defneyi oldum olasi bayilirim bu isime. Ama ne oldu da böyle oldu bilmiyorum. Odasina girip cikiyorum sesleniyorum alisamiyorum bir türlü....

beni anladigin icin ve suan biraz olsa rahatlattigin icin sana bir ♥️ yolluyorum. sonra isimi verdiniz alistinizmi peki? sizdemi isimi begeniyordunuz ve yüzde yüz emin degildiniz? Sanki hic bir isim kiziniza yakismiyor gibi? Inanin o saydigim
isimleri cok cok severim heleki Defneyi oldum olasi bayilirim bu isime. Ama ne oldu da böyle oldu bilmiyorum. Odasina girip cikiyorum sesleniyorum alisamiyorum bir türlü....
Kızımın iki adı var, ikisi de güzel isimlerdi ama çok tuhaf geliyordu seslenince, kızımın yüzünün neye benzediğini bilmediğim ve kendisini görmediğim için alışamadığımı düşündüm hamileyken..onun adına hastane kapı süsü yaptırırken biraz daha sevdim ismini ve alıştım. Onun adındaki sevdiğim bir oyuncu vardı, büyüyünce onun gibi güzel bir kadın olacağını hayal ettim, bir tık daha sevdim...Bilinmezlikten dolayı yakıştıramıyorsunuz biliyorum, doğunca hepsi geçiyor. Dr Mehmet Öz’ün kızı da Daphne ( Defne ) , cidden güzel isim, içinize sinsin bence, gönül rahatlığıyla koyun. Hayırlısıyla sağlıkla da kucağınıza alın inşallah ❤️

Ben çok kararsız kaldım en son bir isim seçtim çevredekilere söyledim herkes onunla sormaya başlayınca bebeği doğunca da koydum direk ama aklımda kalan acaba bunu mu koysaydım deşiğim iki isim var
Eftelya(deniz kızı)
Hazan

cooook tesekkü ederim
Sahrud. Suan yasadigim yani normalmi? Ayyy rahatladim. Inan bana bukadar zor olcagini sanmamistim. Isimi coook seviyorum ama odasina girince böyle o ona seslenice (😅) bir tuaf geliyor bana. Alisamiyorum. Sonra tek tek baska isimleri,güzel dedigim isimleri sesleniyorum. Yok yine ayni.
Çok normal, şuan gözünüzde canlandıramıyorsunuz o yüzden. Bakın bi gelsin prenses nasıl yakışacak ismi 💕

X