Merhaba güzel hanimlar,ben suan 6 aylik hamileyim ve bugüne kadar hic bir belirtim olmadi. Doktor 85% kiz dedi ama cevrem oglan cocuk diyor. Kiz olsa belirtin cok olurdu diyorlar. Saglikli gelsin en önemlisi ama merak ettigim konu,cinsiyeti kiz olanlarda hic belirti olmadan hamilelik geciren varmi? Migde bulantisi vs hic hic yokdu.
Merak ediyorum:))))
Benim cevrem hamileligini dibine kadar yasadi erkekti. Ben hic hamilelik belirtisi yasamadim erkekti.
Cevrem hep tatli aşerirdi erkekti ben ekşi yerdim hep erkekti. Yani alakasi bile yok ki zaten 6.aya kadar soylemediyse kiz olma ihtimali cok cok yuksek
Merhaba güzel hanimlar,ben suan 6 aylik hamileyim ve bugüne kadar hic bir belirtim olmadi. Doktor 85% kiz dedi ama cevrem oglan cocuk diyor. Kiz olsa belirtin cok olurdu diyorlar. Saglikli gelsin en önemlisi ama merak ettigim konu,cinsiyeti kiz olanlarda hic belirti olmadan hamilelik geciren varmi? Migde bulantisi vs hic hic yokdu.
Merak ediyorum:))))
Kizimda mide bulantisi kusma yemek kokularina hassasiyet cok fena gecti oglumda birvtek belirri bile olmadi ne mide bulantisi ne baska belirtiler ama kizda fenaydi
İlk gebeliğimde hiçbir belirtim yoktu mükemmel bi hamilelikti kızım oldu
İkincisi çok kötü geçti oğlum oldu
Üçüncü ikincinin aynısı olarak geçiyor ve kızım olacak
Bence hiçbir alakası yok cinsiyetle