• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte göğüs büyümemesi

Kizlar iyi aksamlar. Vallahi cok sukur dert degil ama olsaydi iyi olurdu hep diyordum heralde hamilelkkte büyür yok yine olmadi. 8. Aya girecegim goguslerime sadece cok hafif dolgunluk geldi o kadar kilo almadim goguslerden yani sutyensiz gezsem yine gezerim o kadar bahtsiz ben. Zayifim zaten normalde. İste suana kadar 8 kilo aldim oda su ve bebek 🫢😀 insanin kolu bacagi hic mi kalinlasmaz. Yuzune hicmi nur inmez az kilo gelmez. Sut olur diye dusunuyorum o yonden korkum yok cunku kucuk goguslerden daha iyi gelir diyoe bircok kisi. Forumlarda dahil. Merak ettigim kalici kilo nasil kalir. Gogusler bu kadarla mi kalir. Basina gelen varmi. Bekle buyur. Yada buyumez diyen. Allah saglikca kucagima almayi nasip etsin herkese icinde de bana.💐
Ben seni çok iyi anlıyorum nsndndndjd benim de küçük ve normalde zayıfım hamilelikle birlikte 20 kilo almış bulunmaktayim 😂 o dediğin kol bacak bilek toto ne ararsan hepsi kocaman oldu kalınlaştı hiç hoşuma gitmiyo veririm tabi ama göğüslerim normalinden büyüdü az bir şey 🥹🥹 bunu da dert etmiyorum yapım böyle demekki çok da büyük olmasını istemezdim zaten onun da sıkıntıları oluyor sonuçta. Sütün bolluğu ile göğüslerinin büyüklüğü arasında bir bağlantı yok diye biliyorum. Takılıp sıkma canını 🌸 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🩵

Tam 5 dakika önce aynada kendimle göğüslerime bakıp ilk paramla sizi küçültüp dikleştiricem diye konuşuyordum😂
Ve yaka ve dekolte giymezsen garip duruyor hiçbir şeye yakışmıyor her şeyde eskort gibi oluyorsun
Üstüne üstük büyük göğüs hep sarkıyor nefretlik
Ciddi anlamda sevmiyorum yani.
Çok küçük göğüs de elbette sizi rahatsız ediyordur ama daha estetik olduğu konusunda eminim

Geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın. Komple göğüs estetiği benim çözümüm ama kilo kontrolü gerekiyor. Zayıflamam ve o kiloyu geri almamam lazım ki estetiğin anlamı olsun. 8. Aya kadar çatlak olmaması büyük bi nimet. Ben 7. Aya kadar çatlağım yok sanıyodum çünkü aşağı bakınca bişey yoktu. Sonra bi gün aynada bi baktım alt taraf komple çatlak ve bi anda oldular. Doğumdan sonra farkettim ki pelvis bölgesine kadar çatlamışım. Ama şimdi belirgin değiller 2 buçuk sene oldu doğum yapalı nerdeyse. Sezaryen olduğu için göbeğimde kaldı çok canım yanıyodu korse falan hak getire. Hiç kullanamadım. Hangi yöntemin seçildiği değil bebeğin ve sizin sağlığınızın ön planda olması önemli. Evet ameliyattan neden kaçtığınızı anlıyorum ama özellikle sezaryen tercih eden, direk ona yönlendiren özelde bi doktora gitmiyorsanız çoğunlukla normal doğum şansınızı elinizden almıyorlar. Devlet zaten sezaryen olmasın diye her şeyi yapıyor. İnşallah istediğiniz gibi olur
Evet ozelde devlette normalden yana. Daha onceki operasyonlardan dolayi normal dogum dusunuyrouz dediler bakalim gidisat nasil olacak Allahim yardimcim olsun kolay dogum olsun

Tam 5 dakika önce aynada kendimle göğüslerime bakıp ilk paramla sizi küçültüp dikleştiricem diye konuşuyordum😂
Ve yaka ve dekolte giymezsen garip duruyor hiçbir şeye yakışmıyor her şeyde eskort gibi oluyorsun
Üstüne üstük büyük göğüs hep sarkıyor nefretlik
Ciddi anlamda sevmiyorum yani.
Çok küçük göğüs de elbette sizi rahatsız ediyordur ama daha estetik olduğu konusunda eminim
Ya iste herkes kendinde olmayani istiyor vallahi

Saka yapiyorsun🥹 doktorum beni kandirdi mi yani 😶‍🌫️
Sonucu merakla bekliyorum. Hala emziriyorum. Umarım eski haline döner ve küçülürler. Ama yukarıda hep aksi yorumlar okudum.

Hayır benimkiler o büyümenin hakkını da veremediler. Hamilelik başlar başlamaz deli gibi büyüdüler. Ama hiç öyle süt bolluğu göremedik.

Sonucu merakla bekliyorum. Hala emziriyorum. Umarım eski haline döner ve küçülürler. Ama yukarıda hep aksi yorumlar okudum.

Hayır benimkiler o büyümenin hakkını da veremediler. Hamilelik başlar başlamaz deli gibi büyüdüler. Ama hiç öyle süt bolluğu göremedik.
Benimde ilk bebegimde 7 aylikken bi sabah kalktim sutyenden tasmis, sonra bir daha kuculmedi asagi yukari 41 aydir sut veriyorum, biter bitmez ilk isim meme kucultme ameliyati.

Bir donemde hiperlaktasyonla mucadele ettim :(

Benimde ilk bebegimde 7 aylikken bi sabah kalktim sutyenden tasmis, sonra bir daha kuculmedi asagi yukari 41 aydir sut veriyorum, biter bitmez ilk isim meme kucultme ameliyati.

Bir donemde hiperlaktasyonla mucadele ettim :(
41 ay derken 3 buçuk yıldır mı emziriyorsunuz:KK57:

Ya bir bucuk uasinda keserim diye dusunuyorum yeter bence 😂
Zaten 1.5 yasina girince gece yatarken ve sabah kalkinca emziriyorum ben 3 ay, sonra sadece gece yatarken emzirip 2 yasina girince de kesiyorum.

Benim ilk kizim meme bagimlisiydi hala ara ara yokluyor sipa 😁

Evet ozelde devlette normalden yana. Daha onceki operasyonlardan dolayi normal dogum dusunuyrouz dediler bakalim gidisat nasil olacak Allahim yardimcim olsun kolay dogum olsun
Evet önemli olan kolay ve sağlıklı olanın olması. Bunu dileyin, gönlünüzce olur umarım 🙏

Back