- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
3 yıl...ve nüfus cüzdanını görmüyor..pesss..saflık da bir yere kadar diycem ayıp olmazsa arkadaşınıza..
gerçi erkek milleti bu...bazı erkekler,saklamak niyetinde olunca hele ki kız da ona aşıksa bir şekilde idare eder işte yıllarca saklamayı..
Uyanık olmak lazım..
Avukattır kesin
Evet o da 17yasındaydı o zamanlar ama ne bılıyım ögrencıyken öyle seyler akla gelmıyordur
herhalde ben de sevgılılerımın nufus cuzdanlarına baktıgımı hatırlamam pek..
Konu sahıbı senın için gercekten cok uzuldum ama yalancı bırı bellı kı,o zaman yarın getır
de bence getırmıyorsa da görusme bır daha.Neden 1 haftaymıs ne alakası var kı yrn aksam ıs
cıkısına yakın ara ve getır ben burdayım de .Nerde kımlıgım dedı kı sana su an nasıl kandırdı?
Bir alternatif fakat kesin çözüm daha, yaşadığı adresi biliyorsan, ona haber vermeden kalkıyorsun yaşadığı şehre gidiyorsun. Oturduğu mahallenin muhtarlığına gidiyorsun, sana dediğim gibi bu kişi beni istemeye gelecek fakat böyle bir telefon aldım, bana söyler misiniz bu adam evli mi bekar mı? Benim babam kalp hastası, istemeye geldikten sonra böyle şeyler ortaya çıkarsa Allah korusun adamın yüreğine iner diyorsun...
Avukatsa ve hala utanmadan kardeşimden kalan kimliği kullanıyorum filan gibi saçma sapan hiçbir hukukî dayanağı olmayan yalanlar atıyorsa, o zaman hakikaten alnını karışlamak lazım bu adamın
Evet hep de dediler hem büyük hem mesleği gereği bilir, anlarsa diye uyardılar. Yok bunu kötüye kullanmaz, üstümde kullanmaz dedim. Halt etmişim
senin adina uzuldum ne hayaller kurmussun ne bulmussun insanoglu cig sut emmis valla bu zamanda kimseye guven olmuyor dikkatli ol ve bu kisiden ayril bence senin icin bu isin oluru yok arada cok yalan var yas farki cok fazla 3 5 yas degilki neredeyse sen onun kizi yasindasin sana o gozle bakmasi bile normal degil yasini gostermiyor olabilir ama arkadas cevresinden vs hic tuhaf birseylerle karsilasmadinmi ? ne zamandir birliktesiniz bide nasil tanistiniz merak ettim :26:
Ah be yavrum,
zaten kendiniz de arada bir yerde yazmışsınız ya, ben çocuk sahibi olduğumda şu yaşta olacağım, o şu yaşta olacak diye. İmkansız, böyle birşey olmaz diye yazmışsınız ne güzel.
Yani aslında şu anda zaten herşey diyelim ki söylendiği gibi çıkacak, diyelim ki bekar bir insan, diyelim ki kardeşinin nüfusu üstüne kalmış, hepsi hepsi doğru olsun, ne değişecek ki?
(hoş bunun için ayrıca bir hafta daha süre istemesi de çok daha garip birşey gerçekten, yani sizin bu kadar büyüteceğiniz aklına gelmemiş ya hani öyle birşeyler demiş galiba size: Şunu mu demek istiyor acaba? Bilseydi bu kadar mesele olacağını bir hafta sonrasında artık ne düşünüyorsa onu bugün ve daha erken mi halledecekti acaba?) gibi bir düşünceye sokuyor insanı ister istemez ve haklı olarak.
Kırk yaşındaki bir adam günlerce kimliksiz dolaşırmıymış hiç ya?
Yine de herşeyin doğrusunu Allah bilir tabi ki.
Ama bana sorarsanız her ne pahasına olursa olsun, bu insanla tekrar ve tek başınıza bir görüşmede bulunmanız düpedüz hayati bir risk almak, en azından kendiniz için şu andakinden çok daha üzücü süreçlere davetiye çıkartmak olur diye düşünüyorum.
(Cesaret, gerekli olasılık ve riskleri hesaplayarak atılan adımlardır, hiç hesap yapmadan atılan adımlara cesaret denmez zaten) bence tekrar ve bu son görüşmedeki diyaloglardan sonra bir hafta sonrasına sarkıtılmış olan o görüşmeyi yapmanız çok riskli.
Zaten, sizin yaşanmamışlıklarınızdan çok daha fazlasıyla o vatandaşın yaşanmışlıkları var, siz doğduğunuzda sizin yaşınızda olan bir insan siz bu yaşa gelinceye kadar neleeeerrrr nelerrr yaşamıştır öyle değil mi?
Bu iş böyle olmasaydı belki de ileride sizi çok daha kötü günler bekliyor olacaktı.
Belki de Allah size yardım etti, gençliğinizi size bağışladı ki bu olaylar zinciri bu şekilde gelişti diye düşünüyorum ve hakkınızda en hayırlı biçimde, bu işten çok daha fazla yara almadan ve daha fazla üzülmeden bir an evvel kurtulursunuz inşallah.
Ve tabi ki, gencecik bir kızın böyle bir durumun yüreğindeki etkisinden kurtulması her açıdan sıkıntılı olacaktır.
Bu konuda da Allah bir an önce yüreğinizi soğutsun ve aslında kendinizi bu kadar üzmeye değmeyecek bir konu olduğunu hissetmenizi sağlasın. Ne denilebilir ki başka bilemedim.
yok polisde deilDaha insan sarrafı meslek ne var ki?polis falan mı ?
4 aydır beraberiz, 10 aydır tanıyorum. Karşılaşmadım. Arkadaşım da onun arkadaşı da 35 diye biliyor. İşte bu beni şüpheye düşürüyor. Hadi kendi arkadaşını etkiledi de benim arkadaşa da mı 35 dedi acaba :26: Biz tanışmadan önce tanışmışlardı çünkü onlar :26: İşte bu arkadaşım vasıtasıyla tanıştık
Yok avukat değil, daha insan sarrafı bir mesleği var... Ama belirtmek istemiyorum şimdi huzursuz oldum
Güzel dilekleriniz için sağ olun. Kendimi biten güvenim, ilişkim adına taziye alıyormuş gibi hissediyorum. Parça parça giden yüreğimi de katmak lazım ölenlere tabii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?