Hiç başıma gelmez sanmıştım! Yıkıldım...

Malesef bana da öyle geliyor,
adam o 1 haftada Lyudkanın zaaflarının ne oldugu düşünüp ona göre hareket edecek...
O da inanacak

canım zaten karşıdaki kişi insanın zaaflarnı anlayabilecek bir kişi..bu konuda uzman...lyudka bunu anlaman gerekir,erkek aradaşın zaten insan sarrafı değil mi?

tepkilere göre hareket eden biri..tepkileri anlayabilecek biri..bunu da çok güzel kullanıyor.hayatının rolünü oynuyor bence.

Malesef bana da öyle geliyor,
adam o 1 haftada Lyudkanın zaaflarının ne oldugu düşünüp ona göre hareket edecek...
O da inanacak

Maalesef ben de kesinlikle aynı fikirdeyim, karşısındaki ne bahane uydurursa uydursun sonunda inanacak Lyudka. Bu durumun tek çözümü önceki mesajımda yazdığım gibi nüfus müdürlüğüne gidip kendisinin öğrenmesi gerçekleri. Korkma, duyacaklarından korkup da böyle şeyleri erteleme. Git, öğren, sonra kararını ver.

Son düzenleme:

evtt nüfus müdürlüğünden herşey çıkar ortaya..bunu kesin yap..kesin çözüm..

Siz yine aşık değilmişsiniz ona ama ucuz kurtulmuşsunuz. Beni anlayabiliyorsunuz yani Başım 2 günde çok ağrıdı zaten ben bunu kaldıramıyorum

ne aşık olacam canım adamın suratından şer akıyordu birde aşık olmak için zaman lazım çok şükür ben zamana yaymadan ne olduğunu öğrendiğim gerçeğin keşke seninde böyle bir fırsatın olsaymış üzülme canım Allah büyük bu da geçer eğer daha fazla başın ağrımasın istiyorsan sil gitsin ez geç gitsin bırak kurcalama yalan üstüne yalan çıkacak ortaya bu adama takılıp kalma sinek küçük bile değil kocaman miğden bulandı artık güveninde kalmadı
unutmaya çalış canım ne yapacaksın sineye çek onun rezilliği ona yeter Allah bilir ona ne yapacağını rabbine havale et

Konu sahibi arkadasim. Bir iliskide en olmasi gereken sey guven ve saygidir. Bunlarin olmadigi yerde de olan sevginin ki gercek sevgi olduuna asla inanmam ehemmiyti yokur. Guvenmedigin adamla ne paylasabilirsin ki. 1 haftayi da bekleme lutfen ya kafanda bitir de icinde ona bu saatten sonra kalan bir duygun varsa o zaten biter. Milyonda sakladigi halt vardir bunun 1 tane degil.
Genceciksin daha kimseye kendini duygularinin somurmesine izin verme. Yoksa cok uzulursun.

anladım ben seni bitirecek bile olsan senin için gerçekleri öğrenmeden soğumayacak

Hatırlamaz mıyım canım çok dertleştik seninle o konuda. Çok kıskanç evet ama hiç kısıtlamaya kalkmamıştı Senin yorumları da takip ediyorum ben, sen dikbaşlısın da ondan sesi çıkmıyor -ben de öyleyim bir de evli değiliz ya daha çok sesimi çıkartıyorum- bence sana, idare edebiliyorsun, Allah sana da kolaylık versin...

Diyelim ki dedikleri gerçek ve yaşı 41.

O zaman ne yapmayı düşünüyorsun Lyudka?

Yapamam... 30 yaşında anne olsam 51 olacak yahu, mümkün mü

anladım ben seni bitirecek bile olsan senin için gerçekleri öğrenmeden soğumayacak

Canım yardımcı olurlar mı? Eğer olurlarsa senden Allah razı olsun diyorum ya... Bir hafta beklemeden öğrenmiş olurum?

Destek olacağınıza köstek olup genç bir kızın yarasına tuz basıyorsunuz
Lütfen biraz anlayışlı olun gençlere karşı

Valla zaten yıkılmışım isteyen saf desen isteyen salak desin! Ne derse desin be! Bir de milletin yaftalamasıyla mı uğraşacağım! Zaten canım yanıyor, bir şeyi anlatıp içimi dökmeye kalkıyorum. Yok safmış da salakmış da. Salağım en adi en saf salağım ben ee sonra? Allahım sabır ya. Bir insan gördü mü ki bu forumda böyle bir yorum yaptığımı benim daha önce. Gördü mü? Canım alıntıladığın mesaj görünmüyor sana değil o mesaja yazdım onu.

Lyudka, farklı bir sözlerle gelmeni beklemiyordum klasik sözler işte...
Yok gidersen sokaklara düşerim, camdan atlarım, kafamı kırarım.
Oldu bizde inandık.
Hep bellidir senaryo aynıdır.
Niye getirmemiş cüzdanını? Ben markete giderken bile kimliğimi götürürüm
Belki paramı düşürürüm kartan alırım çipi bozulur kimlik isterler filan diye ince düşünürüm
Ne rahatlık ki yanına almıyormuş pehh.

Mutlaka kimliği boşandıysa yeniletecektir, yada sahte getirecektir.
Ablasını, teyzesini getirir anam diye yutturmaya çalışır
Kardeşimin cüzdanı ve başıma çok işler açtı demesi ürkütücü
Kim bilir neler oldu
Belkide sabıkası var.

Lütfen kendine saygı duy ve kendi yoluna git.
4 aylık adam için ölecek değilsin.
Kendini suçlu hissetme eğer devam ettirirsen suçlu olursun ancak...

...............

Son düzenleme:

Evet hep de dediler hem büyük hem mesleği gereği bilir, anlarsa diye uyardılar. Yok bunu kötüye kullanmaz, üstümde kullanmaz dedim. Halt etmişim

ama yeter,kendine saçma yakıştırmalar yapıp durma..saf salak falan değilsin,sadece aklı karışık,aşık olduğunu düşünen bir insansın.tepkilerin çok normal biliyorsun..

2 gün sonra daha farkl dşünüp hissedeceksin..

Kardeşimin de kimliğini getireyim madem benimkine inanmıyorsun diyor Hmm 35 yaşında demek dedim Hayır, 30 dedi Yok tatlım ne suçlusu, suçlu olacak bir şey yapmadım ben, her şeyi o baştan yanlış kurdu...

Soğumayacak valla

Canım yardımcı olurlar mı? Eğer olurlarsa senden Allah razı olsun diyorum ya... Bir hafta beklemeden öğrenmiş olurum?

Vallahi biri benden böyle bir ricada bulunsaydı ben elimden gelen her şeyi yapardım. Eğer karşındaki insan taş kalpli buzdolabının teki değilse mutlaka yardım edecektir. Sisteme girip görmesi de 5 dakikasını bile almaz, bırak bir haftayı saniyesinde öğrenirsin.

Yok ben onu ön sayfalardaki bir hanıma dedim ablacım. Bana saf diye yapıştırdı ya direkt. Hadi bir kere yapıştırdın, saygımdan görmezden geliyorum, büyüksün benden de inatla aynı mesajı yaz yaz yolla. Öfke de bir yere kadar kontrol altında tutuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…