Hiç başıma gelmez sanmıştım! Yıkıldım...

Canım uzun ama aklımdan geçenleri birebir yazmışsın inan hepsini düşünüyorum. Teşekkür ederim asıl vakit ayırıp yazdığın için. Aşk ne kadar büyük olursa olsun baştan söylemediği için burda iyi niyet arayamıyorum ben. İnsanlar baştan kartlarını açık oynamalı. Belki daha çok bağlanmamı istiyordu, belki artık tam evlilik arefesinde söyleyecekti böyle bir şeyi. Cüzdanını göstermezse bunu aramakla uğraşmam ama o siteyi öğrenebilir miyim? Burada paylaşmak yasaksa özelden atar mısın?

yalanın büyüğü küçüğü olmaz,rahat bir şekilde yalan söyleyebilen insandan uzak durun..

yanına gıttıgınde kımlıgını verse farklı bırseyle karsılasacagını mı dusunuyorsun adam 41 yasında cıkmıs ıste yuzune bakmana bıle gerek yok artık

Şayet böyle bir durum varsa senin vicdan azabı çekmene gerek yok,
çünkü sen bilmiyorsun.
Asıl vicdan azabı çekmesi gereken o adam...

Siz ne kadar süredir birliktesiniz?

Canım ben seni takip ediyordum hep, çok üzüldüm Diyebileceğim tek şey, bu adamı hala seviyor ve istiyorsan, rahat ol.

Ve sakın üzülme

sistemde yanlışlık olabilir kendi kimlik numaran ve doğum tarihini aratsana sen çıkıcak mısın

4 aydır birlikteymişsiniz zaten bence bu adamın yalanlarını dinleme kendi hislerine güven bitir bu ilişkiyi daha fazla yıpranmadan

yalanını açıklamasına ızın verırsen daha fazla yalana hazır ol böyle büyük bir yalanı doğru sözle açıklayamıycaktır

Şayet böyle bir durum varsa senin vicdan azabı çekmene gerek yok,
çünkü sen bilmiyorsun.
Asıl vicdan azabı çekmesi gereken o adam...

Siz ne kadar süredir birliktesiniz?

10 aydır tanıyordum ve 4 aydır beraberiz...

Canım ben seni takip ediyordum hep, çok üzüldüm Diyebileceğim tek şey, bu adamı hala seviyor ve istiyorsan, rahat ol.

Ve sakın üzülme

Tatlım yanlış mı anladım rahat ol mu dedin Sence nasıl rahat olabilirim, karşımdaki insanın kim olduğunu bilmediğimi fark ediyorum bir anda nasıl sevip isteyebilirim, hiçbir şey hissedemiyorum

sistemde yanlışlık olabilir kendi kimlik numaran ve doğum tarihini aratsana sen çıkıcak mısın

Kendiminkini arattım, doğru çıkıyor. Anne babamı da aratacaktım ama geceden beri çıldırdım, yerimde duramıyorum o yüzden vazgeçtim. Tek isteğim suratına bir tane yapıştırmak. Sesimi yükseltmek istiyorum. Hiç uzlaşmacı olamayacağım, hep sakin davrandım ama bu sefer olamayacağım!

Kızlar ben evden çıkıyorum, inşallah güzel haberlerle dönerim... Gerçi artık haberler ne kadar güzel olabilirse... Kendinize iyi bakın...

41 yaşında adam nerde 30 yaşındaki adam nerde...?
hiç mi anlamadın,illaki gösterir 11 yaş dilekolay.

neyse;
bence 41 veya 35 hiç farketmez.her halukarda senden en az 15 yaş büyük bir adam var ortada.
yaş farkı bir yana,o yaşta bir adamın seni bu şekilde kandırması hoş birşey mi?hayır.
bugün öğrensenki 35 yaşında?devam mı edeceksin?
sen 20 yaşındasın.sana göre birşey yok.
fakat 35 yaşındaki iyi niyetli bir insan asla bu şekilde yaklaşmazdı sana.
gireceği vebali düşünür kartları açık oynardı.
ben bu adamın samimi olduğuna inanmıyorum açıkçası.

Kaç kurtar kendini...Yanına bile gitme...
Çok büyük bir yalan bu...
Kim bilir altından daha neler çıkacak, yine yıkılan sen olacaksın...
Varsın sadece yaşını yalan söylemesiyle kalsın olay...

Yalancı insanlardan kaçın kurtulun hanımlar...
Düzelir dersiniz, asla düzelmez....
Hayatınız boyunca dedektifçilik oynarsınız...Olan ruh sağlığınıza olur..

bu arada şunuda söyleyeyim.
40 yaşında adamın senin yaşında bir kızla olmak istemesi bana masum gelmiyor.
kızı yaşındasın nerdeyse.
geçmişinin pek parlak olduğunuda sanmıyorum

yalanla bir ilişki başlamaz ben yerinde olsam hiç nüfus cüzdanını görmeye çalışmam onunla ilişkimi hemen keserim;senden şimdiye kadar gizlediyse muhtemelen evlidir de...

ayrıca gerçek nüfus cüzdanında soğuk damga olur

soğuk damga sahte kımlıklerde de oluyor, bızzat kendım gördüm sahte bı kımlıkte tıpa tıp bızım -normal- kımlık gıbı

konuya gelırsek, adam pek güvenılır gelmedı bana
ınsan yaşını nıye gızlesın kı
büyük ıhtımal senı kaybetmemek ıçın ama çok saçma,
doğru değıl... umarım evlı çıkmaz, büyük bı yıkım olur senın ıçın
boşanmış olsa bıle anlayamazsın bekar yazar, çocuğu var mı yok mu bılemezsın
tc kımlık no bıde aıle sıra no aklında tutabılırsen öğrenırsın netten o da zor ış...

şuan onunla görüşmeye gıttın galıba, dıkkat et kendıne, bızede haber ver merak ederım ben

değil 41, 21 yaşında bile olsa olmaz bu iş. tuz kokmuş.
hem hakikaten kızı yaşında.
40 yaşında bir kadın 60 ında erkekle evlenebilir, 2. baharını yaşayabilir...ama bu durum farklı.

bende pek iyi şeyler hissetmedım konuyu okuyunca..neolursa olsun 20 yas cok fazla bu ilişkiye son vermelisin hem yalanlar yüzünden hemde aradaki uçurumdan dolayı. sonucu merak ettim:26:

Bir arkadasım vardı 3 yıllık ılıskı yasadıgı cocugun nufus cuzdanını karakolluk oldukları bır
olayda görme fırsatı buldugunda EVLİ oldugunu ögrenmıstı ( Evli olabılır bence veya
bosanmıs da olabılır.Ayrıca durust degılse bence de bıtırsen ıyı olur.Ikı ayrı kayıt olmaz
bence sıstem yanlıs degıldır.T.C.kımlık numarasını al bakarken .

3 yıl...ve nüfus cüzdanını görmüyor..pesss..saflık da bir yere kadar diycem ayıp olmazsa arkadaşınıza..

gerçi erkek milleti bu...bazı erkekler,saklamak niyetinde olunca hele ki kız da ona aşıksa bir şekilde idare eder işte yıllarca saklamayı..

Uyanık olmak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…