:))) valla canım zor olmadı tc'sini konu sahibesi bana verdiginde 3 dakikamı bile almadı...Daha sonra medeni durumu için biraz uğraştım sebebide sistemin yavaş olmasıydı :))
Üzüldüm mü evet sadece kızın içindeki temiz saf duyguları ihanete uğradığı için yoksa o şerefsizin ipliğini pazara çıkardığımdan değil..
Aklın yolu bir burada bir sürü bayan evlidir kesin dedi ve sonuç yanıltmadı.
Evet :)) sen hangi sistemden baktın bunlara? Yani işin gereği ulaşabildiğin bir sistem mi? :)
bu adi erkek milleti biz kadınlarla baş edebilir mi Allah aşkına?sanki yalanı ortaya çıkmayacaktı.çocuk kandırıyor.nereye kadar idare edecekti ki.bu adamın normal bir olmadığı belliydi.kişilik bozukluğu var,yalancının önde gideni.ve onun gibisi çok var.ALLAHIM korusun.çooooook geçmiş olsun.
Her dediğiniz birer birer çıkıyor kızlar. Hat değiştirmek şart oldu. Mesaj atıp duruyor. Bahanesi de şu "3 yıldır ayrı yaşıyorlarmış."Bana hep anlatmayı düşünmüş, ben olmasam da başkaları olacakmış, Allah Allah, genişliğe bak, tek suçu beni çok sevmekmiş
Külliyen yalan:))
İnsandaa gurur olur biraz ya ama nerdee..
Senden biraz zor kurtulcak gibi canım
Seni tekrar kazanmak için herşeyi yapıcak ama sakın çizgini bozma
Kararlı adımlarla uzaklaşmaya devam et:)
Her dediğiniz birer birer çıkıyor kızlar. Hat değiştirmek şart oldu. Mesaj atıp duruyor. Bahanesi de şu "3 yıldır ayrı yaşıyorlarmış."Bana hep anlatmayı düşünmüş, ben olmasam da başkaları olacakmış, Allah Allah, genişliğe bak, tek suçu beni çok sevmekmiş
3 yıldır ayrı yaşıyormuş da neden resmi olarak boşanma zahmetini göstermemiş... hakkaten çok genişmiş vay be sen olmasan başkası olacaktı bu laf bile bitirir herşeyi
Ayıpsın mal paylaşımı yapamıyorlarmış, çok zenginmiş o
3 yılda mal paylaşımı yapamayan MAL derim buna ancak:))))
Allah iyiliğini versin çok güldüm ya gülesim yoktu
Ayıpsın mal paylaşımı yapamıyorlarmış, çok zenginmiş o
heheheh ben sana demiştim .karımı sevmiyorum zaten boşanıcam ayrıyız ya da ayrı yatıyoruz..vs vs..hep aynı numaralar..
böyle derler bir zaman sonra bir duyarsın ki o ayrı yattığı karısı hamileeee,, heheheheh...geçsin bu ayakları..aynı nakarattt..
sakın inanmaaaa..yalaannn...
değiştir numaranı.
canın cehennemeAllahından bul ..de..
kuş kadar beyniye karısını ve Lyudkayı kandrmayı amaçlamış ama ;Nyse ki Lyudkayı yanıltamadı büyük ihtimalle karısı da....
o ufacık beyniyle neden böyle büyük işlere girişir ki bu adam
ne kadar eğlensem o kadar kardır mantığı güttüğünden olmalı
foyalar ortaya çıkınca da yok intihar ederim yok canıma kıyarım ,
allah aşkına bi kıy da görelim diyecektiniz
neyse zararın neresinden dönersek kardır. geçmiş olsun Lyudka
Keşke bu adamın (adam demek pek doğru değil ya hadi öyle seslenelim şimdilik) karısı da kk üyesi olsa, bu konuyu okuyup olayı çözse... Film oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?