Hiç başıma gelmez sanmıştım! Yıkıldım...

Çok geçmiş olsun diyorum öncelikle..
Ucuz atlatmışsın..
Çok daha kötü şeyler olabilirdi.

Kendini sakın suçlu hissetme. Sen evli olduğunu bilmiyordun. Uyanık davrandın ve gerçekleri öğrendin. Öğrendiğin anda da tepkini koydun. Sakın kendini suçlama.

Bence karısına birşey söyleme. Ayrılırlarsa adam sana dadanır. En iyi ihtimalle sana aşık olduğuna ikna etmeye çalışır seni.
Bunları kaldıracak gücün var mı?

Mahkemeye başvurursan kimlik bilgilerini nasıl bulduğun bence problem olmaz (??araştırmak lazım tabi) Ona kılıf bulunur diye düşünüyorum. Sana yardımcı olan arkadaşın başını yakmazsın bence.
Ama yukarıda dediğim gibi uğraşmak istiyor musun?

Yine de bir avukata git, durumu izah et ve fikir al. Neler yapılabilir iyice öğren. Bu ş... sana bulaşırsa karşısındakini hafife almaması gerektiğini anlar. Vazgeçer.

açıkçası konunun başından beri bu aklıma gelmişti evli oldugu..ama cok üzüldüm hayalleri umutları olan gencecik bi kız için cok zor bi durum gerçekten..kendini toparlamak zorundasın sana ulaşmasını tamamen engelle numaranı değiştir o sizi tanıştıran ortak arkadasında evli oldugunu biliyodur mutlaka o kişidende uzak dur..herşeyin ilacı zaman..

Evet :)) sen hangi sistemden baktın bunlara? Yani işin gereği ulaşabildiğin bir sistem mi? :)

bu adi erkek milleti biz kadınlarla baş edebilir mi Allah aşkına?sanki yalanı ortaya çıkmayacaktı.çocuk kandırıyor.nereye kadar idare edecekti ki.bu adamın normal bir olmadığı belliydi.kişilik bozukluğu var,yalancının önde gideni.ve onun gibisi çok var.ALLAHIM korusun.çooooook geçmiş olsun.

bu adi erkek milleti biz kadınlarla baş edebilir mi Allah aşkına?sanki yalanı ortaya çıkmayacaktı.çocuk kandırıyor.nereye kadar idare edecekti ki.bu adamın normal bir olmadığı belliydi.kişilik bozukluğu var,yalancının önde gideni.ve onun gibisi çok var.ALLAHIM korusun.çooooook geçmiş olsun.

Her dediğiniz birer birer çıkıyor kızlar. Hat değiştirmek şart oldu. Mesaj atıp duruyor. Bahanesi de şu "3 yıldır ayrı yaşıyorlarmış." Bana hep anlatmayı düşünmüş, ben olmasam da başkaları olacakmış, Allah Allah, genişliğe bak, tek suçu beni çok sevmekmiş

Külliyen yalan:))
İnsandaa gurur olur biraz ya ama nerdee..
Senden biraz zor kurtulcak gibi canım
Seni tekrar kazanmak için herşeyi yapıcak ama sakın çizgini bozma
Kararlı adımlarla uzaklaşmaya devam et:)

Külliyen yalan:))
İnsandaa gurur olur biraz ya ama nerdee..
Senden biraz zor kurtulcak gibi canım
Seni tekrar kazanmak için herşeyi yapıcak ama sakın çizgini bozma
Kararlı adımlarla uzaklaşmaya devam et:)

Kız hatta mal paylaşımı yapamıyorlarmış Daha neler duyacağım acaba. Arkadaşını sıkıştırdım, aralarında borç mevzusu varmış, döküldü Ohoov, bir sürü kadınla olmuş hatta 4 kadınla bir şeyler yaşamış benimle konuşurken ve daha çıkmıyorken

3 yıldır ayrı yaşıyormuş da neden resmi olarak boşanma zahmetini göstermemiş... hakkaten çok genişmiş vay be sen olmasan başkası olacaktı bu laf bile bitirir herşeyi

Allah iyiliğini versin çok güldüm ya gülesim yoktu

gül tabi yaaa napcan şu malı allahından bulsun. ali ağaoğlumuymuş okadar serveti mi varmışta mal paylaşamamış getirsin ben pölüştüreyim mallarını..

Ayıpsın mal paylaşımı yapamıyorlarmış, çok zenginmiş o

Hatta kesin ailesi evlenmesi için baskı yapmıştır, ayrılmayın diye de baskı yapıyorlardır o da o yüzden ayrılamıyordur. Çok bunalmıştır ama seninle soluk almıştır. Heheyt, adam adam değil yeşilçam foto-roman yazarı

heheheh ben sana demiştim .karımı sevmiyorum zaten boşanıcam ayrıyız ya da ayrı yatıyoruz..vs vs..hep aynı numaralar..

böyle derler bir zaman sonra bir duyarsın ki o ayrı yattığı karısı hamileeee,, heheheheh...geçsin bu ayakları..aynı nakarattt..

sakın inanmaaaa..yalaannn...
değiştir numaranı.
canın cehenneme Allahından bul ..de..

kuş kadar beyniye karısını ve Lyudkayı kandrmayı amaçlamış ama ;Nyse ki Lyudkayı yanıltamadı büyük ihtimalle karısı da....
o ufacık beyniyle neden böyle büyük işlere girişir ki bu adam

ne kadar eğlensem o kadar kardır mantığı güttüğünden olmalı
foyalar ortaya çıkınca da yok intihar ederim yok canıma kıyarım ,
allah aşkına bi kıy da görelim diyecektiniz
neyse zararın neresinden dönersek kardır. geçmiş olsun Lyudka

Son düzenleme:

Canım sürekli dua ediyorum zaten Allahım bu yaptıklarını yanına bırakma diye. Seni sevmek suçsa suçluyum, adiyim ben yazmış en son

Canım demiştim zaten kıyarsan kıy diye konuşurken ama geri sayfalarda kalmış o Banane elalemin adamından canına kıymış ya da kıymamış

Biraz olsun yüreğim ferahladı, artık gerçekleri biliyorum ya, şükürler olsun...

Son düzenleme:
Keşke bu adamın (adam demek pek doğru değil ya hadi öyle seslenelim şimdilik) karısı da kk üyesi olsa, bu konuyu okuyup olayı çözse... Film oluruz.

Keşke bu adamın (adam demek pek doğru değil ya hadi öyle seslenelim şimdilik) karısı da kk üyesi olsa, bu konuyu okuyup olayı çözse... Film oluruz.

başlıkları takip edelim MAL paylaşamadık diye bir başlık görürsek aha kesin eşidir adamın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…