Hiç başıma gelmez sanmıştım! Yıkıldım...

Normal bir insan saklamaz yaşını.
Diyelim ki seni kaybetmemek için böyle yalan söyledi.
Sen onun gerçek yaşını öğrenince kimliğini hemen gösterirdi. Neden? çünkü saklayacak birşeyi kalmadı ve seni kaybetmek istemediği için istediğini hemen yapardı.

Fakat oyaladı diyorsun.
Bu işte bir iş var arkadaşım. Aman diyim gözünü aç!!
1 hafta sonra demiş. Ne yapacak ki bir hafta sonra diyor. El altından, sahte nüfus cüzdanı çıkartabilir mi??

Senden sakladığı daha başka şeyler var bence. En azından evlidir diye düşünüyorum.

Nüfus cüzdanının gerçek olduğunu ispatlayacağın bir yerde buluş bence..

Son düzenleme:
Canım son durum nedir ya? Git şu nüfus müdürlüğüne gözünü seveyim ya, nasıl duruyorsun daha?
Öğren gerçekleri ve için rahatça terket şu adamı, hadi tüm kk senden bunu bekliyor zaten. Affettim diye gelmenden korkuyorum ben de

yuh resmen organize olmuş seninki de. sen gene kurtulmuşsun sözlüsüne acıdım ben..

Bende acıyorum o kızcağıza şuan kız yurtdışında gelsin anlatacağım zaten. Konu sahibi nolur burda söylenenleri dikkate al seven insan böyle yalanlara başvurmaz. Önüne nasıl bir sebep sunarsa sunsun bu senin kandırılmanı haklı çıkarmaz.

konuyu açıp,yüzlerce yorum ve destek alıp,insanların zamanını alıyorsanız konunun devamında bir açıklama yapmanız gerekir.pusuya yatıp da beklemek de neyin nesi?sayfaya giriyor bekliyorsunuz,yani varsa bir sorununuz açıklayın o zaman.herkes emek verip bir şeyler yazmış burada sonuçta.

Affetmedim tabii ki kızlar, şu internetten sorgulamayı denedim ama baba adını yanlış biliyorum ya da iki isimli falan babası o yüzden 999a kadar denesem de çıkmadı. Nelerle uğraşıyorum ya. Zaten kimliği görsem de sıra no. falan aklımda tutup sorgulatırım Hiçbir yere de gitmedim, gidemedim, gerçeği öğrenmek istiyorum ama sızlanmaktan başka bir şey yapamıyorum, çıkamadım dışarı. Hepiniz çok haklısınız da nasıl atlatacağım bilmiyorum, kalbim sıkışıp duruyor Hala içimde ufacık bir umut kardeşinin nüfusu üzerine kalmış olsa başka bir şey olmasa ama pazara kadar hiçbir şey belli olmayacak

Ne dediğinizin farkında mısınız? Neden pusuya yatayım kendi konumda? Tam şu dakikada atılmış yorumumu görmediniz mi? Üslubunuz çok yanlış ve rencide edici. Kimseden böyle bir tepki almamışken niye böyle çıkışıyorsunuz ki? Bunu bir zorunluluk gibi göstermeniz de ilginç...

20 yaşında, aklı başında bir kızsın. Üstelik de okuduğun bölüme bakılacak olursa, böyle durumlarda insanların inkar ederek kendilerini çok da güzel kandırabileceklerini biliyorsun. Karşındaki adamın seni kandırması onun adiliği olur ama kendi kendine bu kötülüğü yapıp da bariz bir şekilde ortada olan gerçekleri sadece üzülmemek için görmezden gelme. İnsan isterse üzerini kapatır, görmezden gelir ama bu yalan ne ilk yalan, ne de son bunu unutma. Daha büyük hatalar yapmadan önce, şimdi bir iki gün, hatta belki bir iki ay üzülmen kendinde telafisi zor acıların izlerini bırakmandan iyidir.

valla ben yerinizde olsam bir dakika duramam.çatlarım ve mutlaka öğrenmenin bir yolunu bulurum.hem içim içimi yiyor diyorsunuz hem de öylece bekliyorsunuz.bu çok ciddi bir durum ve kocaman eksik taşlar var.daha neyi bekliyorsunuz bir şeyler yapmak için?hatta onunla görüşmeyi bile beklemeden farklı yollardan sizin araştırmanız lazım.o insana güvenebilecek misiniz?bu yalandan sonra...

Bu kadar buyutmene dogrusu anlam veremedim madem sevmissin guvenmissin sahsi kanaatimce yasa gore evlilik karari verilmez bence durumu tekrar gozden gecirmelisin .

Bu kadar büyütmem sizce de normal değil mi? Güven 0'a indi. Yaşa göre evlilik kararından önce ben karşımdaki adamın kim olduğunu bilmiyorum artık, tanıyamıyorum Çok küçük bir ihtimali var kardeşinin nüfusunun geçmesi gibi onu da nasıl kanıtlayabilir bilmiyorum. Belki annesiyle konuşursam bu mümkün, konuşturacak ama nasıl güvenebilirim bilmiyorum. O yaşta bir kadın beni kandırmaya çalışır mı? Gencecik bir kıza kıyar mı? Vicdansız mıdır acaba o kadar?

bu arada bu kişiyi internetten mi tanıdın?

Yok canım yüz yüze tanıştık, arkadaşım vasıtasıyla.

Konuştuğun kişinin annesi olduğundan nasıl emin olacaksın?

pusuya yatmak kötü bir tabir değil.bir hakaret falan da değil.abartmayın lütfen bu sitede ne yorumlar,ne yargılamalar yapılıyor..ben sadece bu sabahtan beri yorum yapmadığınızı ve de içeride bulunduğunuz halde cvp vermediğinizi gördüm.ve mesajımı yazdıktan sonra sizin yazınız belirdi.neyse çıkışmak değil de ,merakla sonunuz ne olacak diye beklerken,size nasıl yardımcı olalım diye düşünürken siz çıkışmak diyorsunuz.?enteresan.

Konuştuğun kişinin annesi olduğundan nasıl emin olacaksın?

Tavırlarından bir terslik varsa sezerim diyecektim ama olamayacağım yine inanamayacağım, içim içimi yiyecek.

adlina bugün 999a kadar denedim numaraları ama çıkaramadım, kesin babası iki isimli ve ben birini biliyorum sadece.

Toplu okuyup cevap vermek üzereydim o sırada görmüşsünüz herhalde, neyse uzatmayalım da boşu boşuna kırmış olmayalım madem birbirimizi...

konuya yazmışlar ver baksınlar TC kimlikten bir değil iki değil kaç kişi demiş hemde korkuyormusun hala gerçekleri görmekten.birde demişsin 1den 999a baktım şakamısın nesin yaşın 10 herhalde

bu kadar arkads yazmıs cızmıs onlarla neden ırtıbata gecmek yerıne baba adının ıkı ısmıyle ılgılenıyorsunkı
belkıde baba adı bıle uyanlıs

canm bak ben sana herşeyi bir tc ile çıkartırım diyorum..
anne-baba adı-yaşı-nerde doğduğu-medeni hali-kaç kardeş olduğu ve daha bir sürü şeyi..
ama sen benimle irtibata geçmedin bile ben sana bunu yapabilirm diyorum gerisi sana kalmış umarım daha fazla üzüleceğin şeyler olmaz..

sadece sevdim ben de aynı şeyi söyledim ama arkadaşa dinletemedim sanırım :)) Bir tc no ile ona bütün bilgisini verecektim ben neyse..

kızlar belki tc sini vermek istemiyordur e buda normal malum güven problemi yaşıyor şu anda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…