yuh resmen organize olmuş seninki de. sen gene kurtulmuşsun sözlüsüne acıdım ben..
Bende acıyorum o kızcağıza şuan kız yurtdışında gelsin anlatacağım zaten. Konu sahibi nolur burda söylenenleri dikkate al seven insan böyle yalanlara başvurmaz. Önüne nasıl bir sebep sunarsa sunsun bu senin kandırılmanı haklı çıkarmaz.
konuyu açıp,yüzlerce yorum ve destek alıp,insanların zamanını alıyorsanız konunun devamında bir açıklama yapmanız gerekir.pusuya yatıp da beklemek de neyin nesi?sayfaya giriyor bekliyorsunuz,yani varsa bir sorununuz açıklayın o zaman.herkes emek verip bir şeyler yazmış burada sonuçta.
Affetmedim tabii ki kızlar, şu internetten sorgulamayı denedim ama baba adını yanlış biliyorum ya da iki isimli falan babası o yüzden 999a kadar denesem de çıkmadı. Nelerle uğraşıyorum ya. Zaten kimliği görsem de sıra no. falan aklımda tutup sorgulatırımHiçbir yere de gitmedim, gidemedim, gerçeği öğrenmek istiyorum ama sızlanmaktan başka bir şey yapamıyorum, çıkamadım dışarı. Hepiniz çok haklısınız da nasıl atlatacağım bilmiyorum, kalbim sıkışıp duruyor Hala içimde ufacık bir umut kardeşinin nüfusu üzerine kalmış olsa başka bir şey olmasa ama pazara kadar hiçbir şey belli olmayacak
Bu kadar buyutmene dogrusu anlam veremedim madem sevmissin guvenmissin sahsi kanaatimce yasa gore evlilik karari verilmez bence durumu tekrar gozden gecirmelisin .
bu arada bu kişiyi internetten mi tanıdın?
Bu kadar büyütmem sizce de normal değil mi? Güven 0'a indi. Yaşa göre evlilik kararından önce ben karşımdaki adamın kim olduğunu bilmiyorum artık, tanıyamıyorumÇok küçük bir ihtimali var kardeşinin nüfusunun geçmesi gibi onu da nasıl kanıtlayabilir bilmiyorum. Belki annesiyle konuşursam bu mümkün, konuşturacak ama nasıl güvenebilirim bilmiyorum. O yaşta bir kadın beni kandırmaya çalışır mı? Gencecik bir kıza kıyar mı? Vicdansız mıdır acaba o kadar?
Yok canım yüz yüze tanıştık, arkadaşım vasıtasıyla.
Ne dediğinizin farkında mısınız? Neden pusuya yatayım kendi konumda? Tam şu dakikada atılmış yorumumu görmediniz mi? Üslubunuz çok yanlış ve rencide edici. Kimseden böyle bir tepki almamışken niye böyle çıkışıyorsunuz ki? Bunu bir zorunluluk gibi göstermeniz de ilginç...
Konuştuğun kişinin annesi olduğundan nasıl emin olacaksın?
pusuya yatmak kötü bir tabir değil.bir hakaret falan da değil.abartmayın lütfen bu sitede ne yorumlar,ne yargılamalar yapılıyor..ben sadece bu sabahtan beri yorum yapmadığınızı ve de içeride bulunduğunuz halde cvp vermediğinizi gördüm.ve mesajımı yazdıktan sonra sizin yazınız belirdi.neyse çıkışmak değil de ,merakla sonunuz ne olacak diye beklerken,size nasıl yardımcı olalım diye düşünürken siz çıkışmak diyorsunuz.?enteresan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?