Hiç Arkadaşım Yok

Canım selam. Bende evlenince farklı bi şehre geldim ve ilk aylarda kendimi çok yabancı çok yalnız hissettim. Ne kadar hastalık bekliyorsa bünyede patladı bu arada. Tüm gün 4 duvara bakmaktan.duvarlarda konuşmuyor malum.
Sonra dışarı çıkmaya başladım eşimin arkadaşının eliyle tanıştım o beni biriyle tanıştırdı falan derken bir iki esnaf çevrem oldu. Sonra kendi işimi kurdum ona yoğunlaştım falan derken şimdi adapte oldum artık 1 yıl olacak. Hala bu şehri sevdiğimi söyleyemem eski alışkanlıklarım cazip geliyor ara ara.
eğer çok bunaldıysan bi kısa ziyaret yap geldiğin yere. Sonrada birazçık bir insan bir insandır. Hepimizin ihtiyacı var biz sosyal varlıklrız..
Ayrıca istanbul güzeldir boğaza falan in şu korona muhabbeti geçince. gezecek çok yer var, uğraşacak çok alternatif var.keşke istanbulda olsamda boş vaktim olsa :)

bende kendimi kpssye odakladım bakalım umutluyum koronada var artık evden çıkmam eşimde yanımda izinli arkadaş aramam sanırım

Öyle mi kızlar nerelerdensiniz hepiniz yazın sohbetleyelim Bu arada aman dışarı falan çıkmayın ya virüs kötüye gidiyor Rabbim korusun
Ankaradayım ben de. Evde bunaldık vallahi. Eşim de evde dağınık bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…