Hiç Arkadaşım Yok

Maykmaykl

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
17
22
18
26
Merhaba, kızlar ben 6 ay önce evlendim İstanbul pendikteyim ne bir arkadaş ne bir akraba hiç bir şeyim yok burada çalışmıyorumda çalışsam yine bir çevrem olabilir ama kpssye hazırlanıyorum kimseye güvenipte konuşmadım bile komşularım iyiler ama yaşça benden büyükler sağlam bir arkadaş istiyorum güvenebileceğim ama işte siteden de çok zor

İzmir de olsan aynı durumda bende varım boğulurum bazen bir de bebiş oldu iyice eve sıkıştım

bende o yüzden bebeği erteliyorum zaten arkadaşım yok bir de bebiş olursa iyice kapanırım eve

İstanbul da zor, arkadaş bulmak
Kadınlar bakıyorumda pazarcılarla samimiler

Hiç tanıdığınız yoksa zor biraz. İş, kurs falan olsa ordan olurdu arkadaşlarınız. Kötü bir durum insan bunalıyor kimsesi olmayınca.

Benim arkadaşım var ama hiç birini sevmiyorum sağlam arkadaş ne yazıkki yok bence buradaki yüzlerini görmediğin insanlar bile daha sağlam

Bende gurbetteyim ama arkadaşlarımla kopmam gerekmedi telefonda bile karşılıklı kahve koyar içeriz burdaki komşularım, eş arkadaşları falan yapışır dururlar ama sevmem hiç yeni insan, izole hayat forever

Benim de durum öyle ama ben bekarım. Kpss İngilizce çalışarak gün geçiyor. Yapacak iş çok ama vakit yetmiyor bana da Ama eve kapanınca da olmuyor insan yeri geliyo bunalıyor. Kursa gidip çevre yapabilirsin.

Benim de durumum aynı. Evliyim çocuk düşünüyoruz Rabbim ne zaman verirse İstanbulda çevrenin vermiş olduğu güvensizliği erken Sezen kendini evde koruyan akıllı kızlarız biz

Benim de durum öyle ama ben bekarım. Kpss İngilizce çalışarak gün geçiyor. Yapacak iş çok ama vakit yetmiyor bana da Ama eve kapanınca da olmuyor insan yeri geliyo bunalıyor. Kursa gidip çevre yapabilirsin.
kpssye çalışıuorum canım bende öyle vakit öldürüyorum inşallah atanırımda çevreye gerek kalmaz

telefonla bağımı koparmadığım biçok arkadaş varda yanyana olmakta bi başka tabi

telefonla bağımı koparmadığım biçok arkadaş varda yanyana olmakta bi başka tabi
Yeni insanlarla yanyana olmaktansa eskilerde telde ol canım en azından içten samimi gerçek duygular var arada

Benim de durumum aynı. Evliyim çocuk düşünüyoruz Rabbim ne zaman verirse İstanbulda çevrenin vermiş olduğu güvensizliği erken Sezen kendini evde koruyan akıllı kızlarız biz
istanbul olmasa bile diğer yerlerde de artık güven yakalamak zor ya ben de aynı durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…