Benim de durumum aynı. Evliyim çocuk düşünüyoruz Rabbim ne zaman verirseİstanbulda çevrenin vermiş olduğu güvensizliği erken Sezen kendini evde koruyan akıllı kızlarız biz
kpssye çalışıuorum canım bende öyle vakit öldürüyorum inşallah atanırımda çevreye gerek kalmazBenim de durum öyle ama ben bekarım. Kpss İngilizce çalışarak gün geçiyor. Yapacak iş çok ama vakit yetmiyor bana daAma eve kapanınca da olmuyor insan yeri geliyo bunalıyor. Kursa gidip çevre yapabilirsin.
telefonla bağımı koparmadığım biçok arkadaş varda yanyana olmakta bi başka tabiBende gurbetteyim ama arkadaşlarımla kopmam gerekmedi telefonda bile karşılıklı kahve koyar içeriz burdaki komşularım, eş arkadaşları falan yapışır dururlar ama sevmem hiç yeni insan, izole hayat forever
bir tane olsun sağlam olsun istiyorum ama zorBenim arkadaşım var ama hiç birini sevmiyorum sağlam arkadaş ne yazıkki yok bence buradaki yüzlerini görmediğin insanlar bile daha sağlam
aynen öyle şimdilik kafamı sınava yoruyorum pek düşünmüyorum arkadaşıHiç tanıdığınız yoksa zor biraz. İş, kurs falan olsa ordan olurdu arkadaşlarınız. Kötü bir durum insan bunalıyor kimsesi olmayınca.
senin adına sevindim canım güle güle büyüt inşallahBir yandan da yoldaş oluyor aslındavakit nasıl geçiyor bilmiyorum
Yeni insanlarla yanyana olmaktansa eskilerde telde ol canım en azından içten samimi gerçek duygular var aradatelefonla bağımı koparmadığım biçok arkadaş varda yanyana olmakta bi başka tabi
yeni mahalledeyim benBende pendikteyim arkadasim komsum yok sen neresindesin
istanbul olmasa bile diğer yerlerde de artık güven yakalamak zor ya ben de aynı durumdayımBenim de durumum aynı. Evliyim çocuk düşünüyoruz Rabbim ne zaman verirseİstanbulda çevrenin vermiş olduğu güvensizliği erken Sezen kendini evde koruyan akıllı kızlarız biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?