- 29 Mayıs 2013
- 2.382
- 48
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.901
kolay gelsin cnm bnmde yoğun malesefbu uykuyu ne yapıcagızzz ya bnde kahveyle yaşıyorum..:)
bende bilemedimki canım napıcaz bu uyku sorununu bende çay,kahve ne bulursam artık ayakta kalmaya çalışıyorum canım:)neler yapıyosun boş zamanlarında canım:)
vallaha bende öyle :)) bu ara ev kurduğum için eşya mobilya peşindeyim ev dekoru yapıorum anlayacagın tatlım. ve uykusuzluuk rekoru kırıyorum sabah 7 de hayat başlıyor gece 2 ye kadar..giden gelen oluyor evlilik aşamasında olduğum için.işe git gel yemek yap evi temizle çık eşyacıları gez gel yapılıcak işleri yap derken bana 24 saat yetmiyor kübracıım.
sende durumlar nasıl :)
bende öyle bişey yok da canım yorgunluk çok oluyo işyerinden dolayı hayırlsıı olsun canım ne gzl ev düzüyosun ben yemege cıkıyorum canım gelince mssjlaşırız dimi biz buralara kadar gelebicekmiyız diye duüşünuyorum bazen:)
afiyet olsun cnmm:) Allahım hayırlı eylesin inşallah..niye olmayasınız olursunuz..bi gelince anlat bana..sevdiceğin var demekki :))
bende öyle bişey yok da canım yorgunluk çok oluyo işyerinden dolayı hayırlsıı olsun canım ne gzl ev düzüyosun ben yemege cıkıyorum canım gelince mssjlaşırız dimi biz buralara kadar gelebicekmiyız diye duüşünuyorum bazen:)
saol cnm ben geldim amin hayırlısı inş oluruz ne bilim bana şu aşamada uzak gibi geliyo canım 1 yıldır çıkıyoruz 2 senemiz var en az canım:) evet sevdicegim var canım:)
anladım cnm Rabbim hayırlısını versin.herşeyin zamanı var inan.seni üzmesin mutluluk versinde diğerleride gelior arkasından cnm :)
yok canım allaha şükür hiç üzmüo beni amin saol evettt zamanı var canım en 2 sene :) zaten ilk başta ablası var ona nişan yapıcaklar bayramdan sonra caanım rabbim hayırlısını versin
afferin üzmesin zaten..iki insan birbirine mutluluk vermeli durum ne olursa olsun onun varlığı ohh dedirtmeli.elbette hep güllük gülistanlık olmuyor hayat ama en azından onu düşününce iyiki o var demek bir nimet.dediğin gibi Rabbim hayırlısını versin cnm. burçlarınız nedir?
yok canım üzmüyo zaten her iki ailede neyin ne oldugunu biliyolar mutluluk veriyo yanına giderken böyle bazen kalbim çıkıcakmış gibi oluyo canım tabiki hiçbirşey güllük gülistanlık degil hep diyorum iyiki var iyiki yanımda keşke daha önce çıksaydı karşıma benim bucum=başak sevdicegimin burcu=kova canım:) aslında çok zıt burçlar dimi
oh çok şükür o zaman balım :) kova burcu olması iyi her şekilde sana uyum sağlar.ama ani sinirlenir sonra geçer haksızsa çabuk düzelir kova erkeği.sende daha ayrıntıcı mantıkçısın ama uyumlusunuz.zaten burçlar bir yere kadar karekter sevgi saygı çok önemli burada. bizde de o koç ben ikizler anlayacagın bizde zıtız gel görki benim oyun arkadaşım ooyun dedim çünkü yeri gelior mıncık mıncık ederek boğuşuyoruz :) ha tartışmada oluyor ama bende çocukluktan kalma ben agresif değilim tartışma olunca gülme gelior bana ..e bakıyor bana ben sırıtıyorum bu da gülüyor..ne yapalım küs olmakta içini acıtıor insanın en azından böyle sorunlar büyümüyor 52:
bendede öyle o bakınca ben gülüyorum ben bakınca o güküyo canım evettt uyun-mlu oluyo bazen evett kesinlikle sevgi sygı çok önemli ben onu mıncıkladıgım zaman kızıyo bana ama bi taraftan seviniyo da çaktırmıyo canım bazen birbirimize ellerimizle vurarak bile şakalaştıgımız oluyo kardeşide bizi öyle görünce siz nasıl sevıyosunuzz birbirinizi diyo canım :) mail adresin varmı varsa mailleşelim istersen muhabbetin sardı allah razı olsun canım :)
senden de allah razı olsun cnm özelden yazıyorum şimdi adresimi tatlım
günaydın kızlar :)
yeni kızlar nerelerdesiniz yafffffff :)
günaydın canım eskileri arıyosan onlar yoklar başka topige geçtiler bilginize:)[/
sağol canım nasılsın?
Ay bugün okadar yoğun kii çok da yoruldum biter mi acaba bugün
Ay bugün okadar yoğun kii çok da yoruldum biter mi acaba bugün