-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.921
biter biter bak günün yarısı geçti bile... :)
günaydın canım eskileri arıyosan onlar yoklar başka topige geçtiler bilginize:)[/
sağol canım nasılsın?
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo tanıtırmısın kendini :)
aşk böcüğü nerelerdesin? canım :)
ayy umarım canım..alev ateş yanıyorum :)
biter canım bak ben çalışıyodum siz kaynatmışssınız ben geldim yoksunuz ama olmadiki :)
burdayız da yani kendi adıma hep burdayım ama vatandaş uslu durmuyo ki arkadaş :) oruçlu oruçlu ne işin var bu sıcakta git evine yurduna :)))
evettt canım çok haklısın memur olmakta zor iş yafffff sen oruç tutuyomusun canım hava da baya sıcak gerçekten yavvvv:)[/QUOT
evet canım tutuyorum..o da çok yoruyo ama napalım :)
evettt canım çok haklısın memur olmakta zor iş yafffff sen oruç tutuyomusun canım hava da baya sıcak gerçekten yavvvv:)[/QUOT
evet canım tutuyorum..o da çok yoruyo ama napalım :)
evettt canımm yorar tabiki ama mecbur olunca insan :) allah kabul etsin inş :)
evettt canımm yorar tabiki ama mecbur olunca insan :) allah kabul etsin inş :)
amin canım inşallah:) son 1 saat dayanamıyorum artık bi an önce eve atsam kendimi ...
amin canım inşallah:) son 1 saat dayanamıyorum artık bi an önce eve atsam kendimi ...
alllah sabırlar versin caanım oruç tutan herkese ben tutamıyorum midem çok agrı oluyo onun için zaten doktorda yasakladı kesinlikle oruç tutamazsın dedi bende dedim tutmucamda napıcam dedim doktorda zekatını vericeksin dedi :)
alllah sabırlar versin caanım oruç tutan herkese ben tutamıyorum midem çok agrı oluyo onun için zaten doktorda yasakladı kesinlikle oruç tutamazsın dedi bende dedim tutmucamda napıcam dedim doktorda zekatını vericeksin dedi :)
aynen zekatını ver kefaretini öde tamamdır napacaksın :) zaten bu uzun yaz günlerinde bi de çalışanlara okadar zor ki Allah yardımcımız olsun :)))
aynen zekatını ver kefaretini öde tamamdır napacaksın :) zaten bu uzun yaz günlerinde bi de çalışanlara okadar zor ki Allah yardımcımız olsun :)))
artık öyle yapıyorum zaten canım hemde 8.buçukta açıldıgı için iftar ben hiç dayanamam artık :) allah kabul etin inş
slmmm bende yeni uye olanlardanmmm....sürekli bakyodum buraya artık üye olmanın zamanı gelmişdi...
merhaba hoşgeldin canım iyi yaptın üye olmakla evet üye olmanın zamanı gelmiştide geçiyodu bence :)
kesinliklee :))))) oleeey artık bende yazabilcem burda. hep okyodumda
yaz tabikide canımm kendini tanıtırmısın nerden katılıyosun :) ben istanbuldayım 25 yaşındayım :)
22yaşındaym ankarada, okuyorum aynı zamanda üni de